Nastavitve piškotkov

Kako polepšati turobne deževne dneve?

Deževni dnevi nas pogosto spravijo v slabo voljo, ker ne vemo kaj bi sami s sabo. Sploh, ko pride vikend in je časa malo več. Izleti, kopanje v jezerih in rekah ter gore sedaj niso prva izbira, večino namreč mika domači kavč in druženje s prijatelji. Zbrali smo tri ideje, kako si polepšati turobne dneve in tudi v domači dnevni sobi ustvariti nepozabne spomine.

Sproščeno druženje s prijatelji
Naj vas dež ne ustavi! Povabite prijatelje na kosilo ali večerjo, saj je v dobri družbi dan takoj lepši. Če se vam ne ljubi kuhati in pripravljati pogostitve, se lahko dogovorite, da vsak izmed gostov prinese nekaj za pod zob, vi pa poskrbite za prijeten ambient in pijačo. Priporočamo, da prijatelje razveselite z vrhunskimi vini iz Vinske kleti Zlati grič, ki ima odličen izbor za vse okuse. Pričnite s penino Rose, nadaljujte z nagrajenim polsuhim renskim rizlingom, ki se ponaša z zlato medaljo iz odprtega državnega ocenjevanja vin Vino Slovenija Gornja Radgona, zaključite pa z enim izmed slajših vin iz bogate ponudbe vinske kleti Zlati grič. Dan bo tako vse prej kot turoben.

Knjiga, odeja in čaj
Kaj je lepšega kot ležerno branje dobre knjige, s skodelico dobrega čaja v roki? Seveda lahko knjigo zamenjate za televizijo ali najljubšo serijo, ampak vaše oči bodo hvaležne, če se prepustite pisani besedi. Pod toplo odejo je prijetno, vse to pa lahko nadgradite s prijetnim klepetom po telefonu s svojo prijateljico ali prijateljem, ki ga že dalj časa niste videli.

Iskanje naslednje destinacije za vaš oddih
Če je pri nas dež, ni nujno, da je tudi na drugem koncu sveta. Raziskovanje spletnih strani in široke ponudbe potovanj, čudovitih fotografij in sanjskih destinacij, nam lahko povrne dobro voljo. Veseliti se novih počitnic je nekaj čudovitega in tudi z domačega kavča je lepo kam odpotovati. Sedaj je pravi čas, da rezervirate oddih za jesenske počitnice in pregledate ponudbe za silvestrovanje na kateri izmed čudovitih plaž.

Ostali članki iz teme BIVANJE

Aug 24, 2017 62

Kaj sploh pomeni biti bogat in ali lahko običajen Janez to postane?

Ko govorimo o "bogastvu", imamo po navadi v mislih neke finanče okvire. Vendar nam takšno…
Aug 21, 2017 213

Povečajte svojo učinkovitost za 25 odstotkov

Ali imate pogosto občutek, da ste preobremenjeni s količino dela, ki ga imate? Ste morda…
Aug 09, 2017 77

Pridih elegance, ki je dostopen vsem

Dizajn je v današnjem svetu izrednega pomena. Vse več je zaposlovanja na področju…
Jul 20, 2017 62

5 trikov, da vaš avto čez poletje ne bo trpel

Poletje je lahko za vašega jeklenega konjička tudi težavno obdobje. Visoke temperature…
Jul 13, 2017 104

Kako lažje preživeti poletne gneče na cestah?

V času dopustov so na cestah pogosto gneče in včasih kljub preverjanju prometnih…