Nastavitve piškotkov

Želite odstraniti negativno energijo iz vašega doma?

Dom je prostor, ki zagotavlja udobje, varnost in mir. V varnem zavetju doma se znebite slabih čustev, misli in stresa ampak vsa ta negativnost se vnese v stene, strop, pohištvo, preproge in druge predmete. Ta negativna energija lahko slabo vpliva na razpoloženje in zdravje stanujočih, zato priporočamo, da upoštevate te preproste korake za čiščenje prostora in poskrbite, da bo vaš dom spet pretočen in pozitiven.

 

Kupite rastline
Vsaj ena rastlina v vsakem prostoru pomaga dvigniti energijo in očistiti prostor. Sivka, evkaliptus in beli žajbelj imajo največji učinek. Uporabite lahko tudi majhne šopke cvetja, ki jih namestite v posameznih prostorih.

 

Pogosto prezračujte
Druga preprosta metoda za čiščenje energije so odprta okna. Svež zrak in sončna energija so odličen filter za negativnosti v vašem domu. Negativno energijo lahko skozi okno potisnete tudi s kroženjem zraka, kar pospešimo z vihtenjem krpe ali mahanjem z rokami.

 

Okoli hiše potresite sol
Posipanje soli okoli hiše je energetsko zelo učinkovita tehnika za čiščenje. Sol lahko eno uro pred sesanje raztresete po preprogi. Sol bo pomagala absorbirati vse negativnosti iz vašega doma. Drug način uporabe soli je, da jo namestite v manjše sklede in jih postavite po kotih prostora. Dober način čiščenja je tudi razpršitev mešanice soli in vode po vsakemu prostor. Če želite negativno energijo spraviti iz telesa potem napolnite kad z vodo in dvema skodelicama morske soli in se v njej sprostite.

 

Uporabite črni turmalin (kristal)
Črni turmalin vas ščiti in vam pomaga absorbirati vse negativnosti. Postavite kristale okoli vašega doma in v prostorih, ki so napolnjeni z elektroniko. Kristal lahko vzamete s seboj tudi na potovanje in ščitil vas bo tudi na poti.

 

Zažgite žajbelj
Če želite odstraniti negativno energijo, postavite liste žajblja v vsako sobo. Če ne najdete žajblja, lahko uporabite sivko ali sandalovino. Žajbelj čisti tako, da liste povežete med seboj v snop, jih zažgete in hodite s snopom po prostorih. Dim, ki napolni sobo, prežene vse negativne energije in tako dobro očisti prostor. To tehniko lahko izvedete tudi na sebi, začenši z glavo.

 


Uporabite pršila za čiščenje
Prostore lahko popršite tudi s spreji, ki vsebujejo eterična olja. Izberite olje sivke, vrtnice ali pa uporabite kadila, ki se uporabljajo za namene čiščenja prostora.

 

Glasno ponavljajte mantro
Sprehodite se okoli hiše ali po stanovanju in si naglas ponavljajte: »Ta kraj je zame pozitiven! Všeč mi je, kako se energija doma spreminja in pretvarja v dobro.«

 

Poslušajte prijetno glasbo
Visoka vibracija pomaga učinkovito očistiti negativno energijo. Glasba nam pomaga, da se bolje počutimo in nam daje upanje, da bomo premagali različne težavne situacije v življenju.

 

Premaknite pohištvo
Preurejanje pohištva lahko čustveno vpliva na vas. Feng shui je starodavni sistem usklajevanja in izravnavanja energij glede na določeno postavitev elementov. Če ne morete upoštevati pravil feng shuija, preurediti pohištvo po lastni presoji.

Ostali članki iz teme BIVANJE

Aug 24, 2017 62

Kaj sploh pomeni biti bogat in ali lahko običajen Janez to postane?

Ko govorimo o "bogastvu", imamo po navadi v mislih neke finanče okvire. Vendar nam takšno…
Aug 21, 2017 213

Povečajte svojo učinkovitost za 25 odstotkov

Ali imate pogosto občutek, da ste preobremenjeni s količino dela, ki ga imate? Ste morda…
Aug 09, 2017 77

Pridih elegance, ki je dostopen vsem

Dizajn je v današnjem svetu izrednega pomena. Vse več je zaposlovanja na področju…
Jul 20, 2017 62

5 trikov, da vaš avto čez poletje ne bo trpel

Poletje je lahko za vašega jeklenega konjička tudi težavno obdobje. Visoke temperature…
Jul 13, 2017 104

Kako lažje preživeti poletne gneče na cestah?

V času dopustov so na cestah pogosto gneče in včasih kljub preverjanju prometnih…