Nastavitve piškotkov

Želite odstraniti negativno energijo iz vašega doma?

Dom je prostor, ki zagotavlja udobje, varnost in mir. V varnem zavetju doma se znebite slabih čustev, misli in stresa ampak vsa ta negativnost se vnese v stene, strop, pohištvo, preproge in druge predmete. Ta negativna energija lahko slabo vpliva na razpoloženje in zdravje stanujočih, zato priporočamo, da upoštevate te preproste korake za čiščenje prostora in poskrbite, da bo vaš dom spet pretočen in pozitiven.

 

Kupite rastline
Vsaj ena rastlina v vsakem prostoru pomaga dvigniti energijo in očistiti prostor. Sivka, evkaliptus in beli žajbelj imajo največji učinek. Uporabite lahko tudi majhne šopke cvetja, ki jih namestite v posameznih prostorih.

 

Pogosto prezračujte
Druga preprosta metoda za čiščenje energije so odprta okna. Svež zrak in sončna energija so odličen filter za negativnosti v vašem domu. Negativno energijo lahko skozi okno potisnete tudi s kroženjem zraka, kar pospešimo z vihtenjem krpe ali mahanjem z rokami.

 

Okoli hiše potresite sol
Posipanje soli okoli hiše je energetsko zelo učinkovita tehnika za čiščenje. Sol lahko eno uro pred sesanje raztresete po preprogi. Sol bo pomagala absorbirati vse negativnosti iz vašega doma. Drug način uporabe soli je, da jo namestite v manjše sklede in jih postavite po kotih prostora. Dober način čiščenja je tudi razpršitev mešanice soli in vode po vsakemu prostor. Če želite negativno energijo spraviti iz telesa potem napolnite kad z vodo in dvema skodelicama morske soli in se v njej sprostite.

 

Uporabite črni turmalin (kristal)
Črni turmalin vas ščiti in vam pomaga absorbirati vse negativnosti. Postavite kristale okoli vašega doma in v prostorih, ki so napolnjeni z elektroniko. Kristal lahko vzamete s seboj tudi na potovanje in ščitil vas bo tudi na poti.

 

Zažgite žajbelj
Če želite odstraniti negativno energijo, postavite liste žajblja v vsako sobo. Če ne najdete žajblja, lahko uporabite sivko ali sandalovino. Žajbelj čisti tako, da liste povežete med seboj v snop, jih zažgete in hodite s snopom po prostorih. Dim, ki napolni sobo, prežene vse negativne energije in tako dobro očisti prostor. To tehniko lahko izvedete tudi na sebi, začenši z glavo.

 


Uporabite pršila za čiščenje
Prostore lahko popršite tudi s spreji, ki vsebujejo eterična olja. Izberite olje sivke, vrtnice ali pa uporabite kadila, ki se uporabljajo za namene čiščenja prostora.

 

Glasno ponavljajte mantro
Sprehodite se okoli hiše ali po stanovanju in si naglas ponavljajte: »Ta kraj je zame pozitiven! Všeč mi je, kako se energija doma spreminja in pretvarja v dobro.«

 

Poslušajte prijetno glasbo
Visoka vibracija pomaga učinkovito očistiti negativno energijo. Glasba nam pomaga, da se bolje počutimo in nam daje upanje, da bomo premagali različne težavne situacije v življenju.

 

Premaknite pohištvo
Preurejanje pohištva lahko čustveno vpliva na vas. Feng shui je starodavni sistem usklajevanja in izravnavanja energij glede na določeno postavitev elementov. Če ne morete upoštevati pravil feng shuija, preurediti pohištvo po lastni presoji.

Ostali članki iz teme BIVANJE

Feb 18, 2018 158

Priročna pomoč v suhih zimskih dneh

Čeprav zima letošnje leto še ni pokazala prave zobe, so nekatere težave, značilne za…
Nov 21, 2017 303

Enostavni triki za vedno čist dom

Verjetno nihče z veseljem ne čisti. Toda tudi to »neprijetno« obveznost si lahko naredite…
Nov 17, 2017 195

Trije triki za topla druženja v hladnih dneh

Večeri so postali že pošteno hladni, zato namesto večernih izhodov prijatelje raje…
Nov 12, 2017 261

Ko začne pritiskati mraz, nas greje "moje sonce"

»Se spomnite, ko sem bila poleti na plaži, ko je bilo tako vroče, da sem razmišljali le o…
Oct 26, 2017 241

Piknik s kostanjem in moštom

Prazniki so odlična priložnost, da pripravite družinski piknik s kostanjem in moštom.Ali…