Nastavitve piškotkov

Pridih elegance, ki je dostopen vsem

Dizajn je v današnjem svetu izrednega pomena. Vse več je zaposlovanja na področju dizajna, oblikovanja, analize barv in vedenja potrošnikov. V trgovini, na spletu – povsod kupujejo oči, ki izbirajo tisto, kar je privlačno na pogled. V množici po specifikaciji enakih ali podobnih izdelkov, je edina ločnica med njimi dizajn, oblika, barva – to je tisto, kar prinese odločitev potrošnika.

Dizajn je za Huawei osrednjega pomena že nekaj let, zato vanj vlaga mesece in mesece časa. Oblikovanje telefonov in dodatkov se odvija v posebnih dizajnerskih centrih, ki so locirana v najbolj modno obarvanih mestih: Huawei telefoni nastajajo v Shenzenu, San Diegu, Londonu, Tokyu in Stockholmu, poseben razvojni center pa je tudi v Parizu, mestu, ki prinaša inspiracijo in nove trende. Vse to pa dizajnerji preoblikujejo v ideje, materiale in barve, ki jih najdemo v najnovejših napravah Huawei.

Več mesecev sodelovanja Huweija in Pantorne Color Institute, priznane ameriške družbe, ki se ukvarja z analizo barvnih trendov in postavljanjem smernic prihodnosti. Iz tega sodelovanja je izšel tudi slogan »Color is a new black – Barva je nova črna«.

Dizajn pa ni več stvar le paradnih konjev in telefonov v višjem cenovnem razredu, ampak je stvar vsakega novega izdelka. Dober primer je telefon Huawei P10 Lite, ki ponuja vrhunsko podobo za privlačno ceno. Eleganca in prestiž sta postala dostopna. Na voljo so tudi barve, od klasične črne, prefinjene zlate in izstopajoče, safirno modre barve.

Uporabniki želijo uporabljati najnovejšo tehnologijo, najboljšo kamero, hkrati pa želijo, da njihovi pametni telefoni pristojijo njihovemu stilu.

Huawei je trenutno eden največjih proizvajalcev telefonov na svetu. V prvi polovici leta, je Huawei odposlal že 73 milijonov telefonov! To je 20 % več kot pred letom dni. Zagon je ogromen. Huaweijev uspeh izhaja iz investicij v iskanje najnovejših tehnoloških rešitev, od privlačnih cen, predvsem pa iz dejstva, da telefon pritegne ljudi.

Ostali članki iz teme BIVANJE

Feb 18, 2018 158

Priročna pomoč v suhih zimskih dneh

Čeprav zima letošnje leto še ni pokazala prave zobe, so nekatere težave, značilne za…
Nov 21, 2017 303

Enostavni triki za vedno čist dom

Verjetno nihče z veseljem ne čisti. Toda tudi to »neprijetno« obveznost si lahko naredite…
Nov 17, 2017 195

Trije triki za topla druženja v hladnih dneh

Večeri so postali že pošteno hladni, zato namesto večernih izhodov prijatelje raje…
Nov 12, 2017 261

Ko začne pritiskati mraz, nas greje "moje sonce"

»Se spomnite, ko sem bila poleti na plaži, ko je bilo tako vroče, da sem razmišljali le o…
Oct 26, 2017 241

Piknik s kostanjem in moštom

Prazniki so odlična priložnost, da pripravite družinski piknik s kostanjem in moštom.Ali…