Nastavitve piškotkov

Lasje imajo za nas – ženske - poseben pomen. Zdravi in lepi lasje odsevajo našo ženstvenost in senzualnost, zato ni vseeno s čim jih negujemo. 100% naravne barve - kana, indigo, sena, alma in hibiskus - obarvajo lase in so hkrati najboljši negovalci, saj jim dajejo volumen, prožnost, svilant otip in čudivit lesk! Lase nahranijo in izboljšajo njihovo strukturo.

 

V prvem delu delavnice bomo predstavili vse naravne barve (kano, indigo, seno, amlo, hibiskus) in kako delujejo.

V drugem delu delavnice bomo na praktičnem primeru (modelu) pokazali, kako lase pobrvamo s temi naravnimi barvami.

V tretjem delu pa bomo prikazali, kako poteka obredno česanje las z lesenim glavnikom. Lahko se odločite za osvežitev barve ali samo za masko s seno (maska ne obarva las). Z nami bo umetnica barvanja las z naravnimi pigmenti – gospa Klavdija Hladin. Na praktičnem primeru (modelu) vam bo pokazala, kako se naravne barve meša in nanaša. Poleg tega vam bo odgovorila na vsa vaša vprašanja o barvanju las z naravnimi barvami.


S temi naravnimi barvami lahko popolnoma prekrijete sive lase, si pozdravite lasišče (kana in sena delujeta tudi zdravilno) in poskrbite za močnejše lase ter preprečite njihovo izpadanje (tudi pri hormonskem izpadanju las). Na delavnico vljudno vabimo tudi moške, saj lahko s kombiniranjem barv dosežemo tudi rjave in črne odtenke za barvanje las in brade.


Cena za 2-urno delavnico je 7 eur. Prijave: info@zdrav-podjetnik.si ali na gsm kontakt 031 734 478. Vabljeni v soboto, 24.02.2018 ob 16.00 na Eko točko (Dekani pri Kopru).

LOKACIJA:

Naslov:  :  zelenica ob kolesarski in pešpoti Parenzana, 6271 Dekani, Slovenija,