Nastavitve piškotkov

Na predavanju boste izvedeli: kako poteka metabolizem glukoze v krvi, zakaj prihaja do neravnovesij krvnega sladkorja in kako se ta izražajo, kaj je glikemični indeks in glikemično breme, kako izbiramo ogljikove hidrate glede na glikemični indeks, kateri faktorji vplivajo na glikemični indeks hrane, kako vlaknine, beljakovine in maščobe vplivajo na glikemični indeks, kako različne vrste škroba vplivajo na glikemični indeks, kako merimo ogljikove hidrate v hrani, kako beremo nalepke na živilih, katera živila vključiti v svoj jedilnik in katera izključiti, kateri prehranski dodatki lahko pomagajo uravnavati količino sladkorja v krvi.

Predavanje je brezplačno. Prijave na info@kalcek.si.

Sreda, 13. 6. 2018, ob 17.30

Tina Henwood, Bachelor of Health and Nutritional Medicine

LOKACIJA:

Naslov:  :  Celovška cesta 268, Industrijska cona Stegne, 1000 Ljubljana, Slovenija