Nastavitve piškotkov

V četrtek, 13. junija 2019, bo Ljubljana gostila četrti Merkur zavarovalnica Business Run: atraktiven tekaški dogodek z elementi teambuildinga, mreženja, izvrstne kulinarike in vrhunske glasbe.

Je dogodek, ustvarjen za vse site poslovne klasike, na katerem lahko pozabite na kravate in visoke pete ter se prepustite duhu službene sproščenosti! Dogodek je namenjen vsem, ki si želijo drugačnega poslovnega druženja in se zavedajo moči timskega duha.

Poslovno okolje še nikoli ni bilo tako sproščeno, zabavno, aktivno in nepozabno!

V športnem delu druženja se boste s svojo 3-člansko ekipo podali na štafetni tek ali nordijsko hojo. Po športnem delu se dogajanje preseli v halo Tivoli, kjer preostanek večera popestrita kulinarika gostinstva Jezeršek in vrhunski glasbeni dogodek. Letos bo na odru sanjska trojka, ki bo poskrbela za odlično vzdušje. Osrednji gostji večera, čudoviti Nini Pušlar, se bosta pridružila gosta: Zlatko in Klemen Slakonja.

Celotno dogajanje, vključno s kulinaričnim in glasbenim delom, se zaključi okoli 24. ure, zato ste lahko brez skrbi, da bi bili naslednje, petkovo jutro v službi nenaspani. Skok iz postelje bodo morda oteževale le boleče mišice.

LOKACIJA:

Naslov:  :  Ljubljana, Slovenija