Nastavitve piškotkov

Si želite bleščeč nasmeh?

Zobozdravstvena poliklinika ARENA je vrhunska zdravstvena ustanova, ki ponuja kompletno zobozdravstveno storitev na enem mestu. Na polikliniki ARENA so specializirani za parodontološko zdravljenje, implantologijo, zobno protetiko, ortodontsko terapijo in vse oblike oralne kirurgije.

Samo za bralce revije Bogastvo zdravja smo tokrat pripravili DARILNI BON v vrednosti 1000 evrov, ki je lahko, z malce sreče, ravno vaš!

V moderno opremljeni ordinaciji z lastnim zobotehničnim laboratorijem (3D CBCT in 2D digitalni ortopan), pacientom ponujajo hitro in kompletno zobozdravstveno storitev.

Poliklinika ARENA je idealna izbira, zaradi dostopnih cen, prijetnega okolja, profesionalnosti in znanja. Nagradna igra bo potekala od 15. 5. 2018 do 30. 6. 2018 in vsi, ki boste v tem času izpolnili OBRAZEC, se boste potegovali za DARILNI BON za stomatološke storitve v vrednosti 1000 evrov!

 

Strinjam se s splošnimi pogoji nagradne igre *
S prijavo na nagradno igro soglašate, da Tridea d.o.o. hrani in uporablja moje podatke v trženjske namene ter za namene obveščanja o novostih na Vaš naslov, katerega ste navedli ob prijavi. *
S prijavo na nagradno igro soglašate, da partner nagradne igre Stomatološka poliklinika Arena hrani in uporablja moje podatke v trženjske namene ter za namene obveščanja o novostih na Vaš naslov, katerega ste navedli ob prijavi. *