Nastavitve piškotkov

Poletje v plenicah

Počasi se naše misli obračajo k poletju na morju, plaži in kopanju. Za vse družine z manjšimi otroci pa pomeni tudi iskanje prave rešitve za vašega otroka, ki je morda še v plenicah? Pralne pleničke, pleničke za enkratno uporabo? Je morda na trgu kaj novega?

Plavalne plenice so posebne, ker ne vsebujejo vodnih kristalov (natrijevega poliakrilata), kot klasične plenice in zato ne absorbirajo tekočine. Če bi to storili, bi takoj (tako kot običajno plenico) napolnili s težo vode in ob tem izgubili svojo "zadrževalno moč".

Iz tega razloga je edini namen plavalnih plenic, da zadržijo kakec. V nasprotju s tem, kar bi lahko domnevali, njegovo delo ni, da zadrži lulanje.

Pravila kopanja

Na plaži lahko storite kar koli želite, vendar nekateri bazeni imajo posebna pravila o malčkih v plenicah. Še enkrat, ena pomembnejših skrbi upravljavcev bazenov je preprečevanje širjenja bolezni in nesreč s poškodbami. Na primer, bazeni na potniških ladjah popolnoma prepovedujejo otroke v plenicah (kakršne koli vrste). Bazeni nekaterih plavalnih šol želijo dvojno zaščite: pleničke za enkratno uporabo in kopalke. Enkratna nezgoda lahko bazen zapre za nekaj ur ali celo dni. Predvidevam, da bi zaprtje bazena bila ena izmed bolj neprijetnih stvari, ki bi se lahko zgodile v življenju.

Pleničke za enkratno uporabo

Nove hlačne plavalne pleničke Pampers Splashers so idealne za vodno zabavo v bazenu, morju ali pa v primeru kakšnekoli vodne igre. So izredno prilagodljive saj imajo raztegljiv pas, ki se za lažje slačenje ob straneh enostavno strga. Da pa se nebi zgodilo, da bi plenička prepuščala blato in urin imajo ob straneh, kar dvojno zaščito proti prepuščanju. So praktične in prijetnega videza za kar poskrbi prijetni motiv na plenički. Pleničke so na voljo v številkah od 3-6.

Ostali članki iz teme otroci

Jun 20, 2018 33

5 nujnih reči v dopustniški torbici modne mamice

Ko ženska postane mamica, se njene prioritete drastično spremenijo in to se odraža tudi v…
Jun 19, 2018 35

Otroka naučijo živeti zdravo

Ideja za "drugačne" počitnice: prvi in edini inkluzivni poletni tabor pri nas Bliža se…
Jun 19, 2018 37

Zakaj ni treba, da je vaš otrok vedno ZMAGOVALEC

V času, ko pričakujemo otroka in v prvih nekaj letih, starši radi postavljamo visoke…
Jun 15, 2018 291

5 ritualov, ki bodo navdušili vašega otroka

Mnogi starši imajo nenehno slabo vest ali se počutijo krive, ker menijo, da z otroki ne…
Jun 08, 2018 34

S čim se igrajo vaši otroci?

Igra je del otroštva in odraščanja. Od proste igre, raziskovanja, animacije, do tistih…