Nastavitve piškotkov

Huawei tablica namenjena predvsem najmlajšim

Huawei predstavlja svojo najnovejšo tablico, Huawei MediaPad T5. Model izstopa z nizko težo in tankim ohišjem, ki je poln uporabniku prijaznih tehnologij in rešitev. Te ponujajo kakovostno izkušnjo in skrb za uporabnika - ne glede na starost.

Tablice so naprave, ki jih uporabljajo različne skupine – glede na poklic, hobi in tudi starost. Tehnološki izdelki niso več rezervirani za odrasle.

Otroški kotiček

Ni dvoma, da so otroci danes pogosti uporabniki tablic. Gledanje risank in video vsebin, igranje iger nekaj ur zapored – vse to in še kaj lahko neposredno vpliva na vid, učne zmožnosti, koncentracijo in včasih tudi na domišljijo. Motivirani z odgovornostjo, Huawei skrbi in razume te težave. Posledično MediaPad T5 upošteva situacije, ko otroci uporabljajo tablice. Z otroškim kotičkom (Children's corner), lahko postavite meje svojim otrokom in prilagodite dostop do vsebin za katere želite, da bi jih vaši otroci raziskovali. Tako preprečite otrokom, da bi videli stvari za katere ne želite, da bi jih videli.

Poleg starševskega nadzora pa MediaPad T5 ponuja 5 načinov za udobje oči, ki zaščitijo vid vašega otroka: opomnik optimalne razdalje (zagotavlja pametne opomnike, ko je T5 manj kot 25 cm od obraza), opomnik za držo (zagotavlja opomnik, da vaš otrok ne bi bral na tablici leže), inteligentno prilagajanje svetlosti, filter modre svetlobe in nadzor časa rabe.

T5 --Immersive Entainment

Poglobljena avdiovizualna izkušnja

Tablica se ponaša s Full HD IPS zaslonom, ki podpira ločljivost 1920 × 1080 slikovnih pik, ki vaše oči razvaja z realistično in barvito sliko. Zaslon z razmerjem stranic 16:9 pokriva kar 76,4 % površine prednje strani in je tako kot nalašč za predvajanje Full HD video posnetkov. Poleg tega pa sta dva zvočnika, ki sta nameščena na spodnjem robu naprave, opremljena z virtualnim levim in desnim kanalom za profesionalen stereo zvočni učinek. Visokokakovosten ojačevalec zvoka pa prinaša višjo glasnost in bolj čist zvok z bolj fleksibilnimi nizkimi frekvencami ter manj popačenji.

Lahko in tanko ohišje pride prav

Oblikovanje z visoko ukrivljenostjo je uporabljeno na strani naprave in s tem je doseženo za uporabnike večje udobje pri držanju naprave dlje časa. Podrobno oblikovanje prednjega stekla, ki preprečuje padce ter rahle krivine na robovih naredijo celotno napravo bolj elegantno. Poleg tega pa je MediaPad T5 res lahka – tehta le 460 g. Tablica z 10,1 palčnim zaslonom je na voljo v Big Bangu in na Telemachu.

Močna zmogljivost

Huawei MediaPad T5 poganja zmogljiv osem-jedrni procesor za najvišjo zmogljivost, ki vam omogoča, da poganjate različne aplikacije hkrati. Pomnilnik je mogoče razširiti s pomočjo micro SD kartice – tako boste lahko uživali v vaših najljubših filmih med potovanjem. Poleg tega pa je tablica opremljena z inteligentnim upravljanjem z datotekami, ki se znebi začasnih datotek in nesnage. Nenazadnje pa se MediaPad T5 zna povezati s pametnimi telefoni Huawei ter računalniki Windows PC ter Mac. Uživajte v gladki izkušnji brezžične delitve izkušenj.

O Huawei

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 20 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme otroci

May 17, 2019 157

Kam z otroki v nedeljo, 2. junija?

Na Čarobni dan v Tivoliju, Ljubljana! Prestolnico bo v nedeljo, 2. junija 2019, zopet…
Apr 08, 2019 156

Z igro do razvoja kognitivnih sposobnosti

Raziskave s področja nevrološkega razvoja možganov se pokazale, da se slednji najbolj…
Feb 25, 2019 204

Kdaj izpade prvi zobek?

Mnogi se dobro spominjamo fotografij iz rane mladosti. Skoraj vsakdo izmed nas ima…
Feb 10, 2019 255

Spletni izziv zaradi katerega otroci umirajo

Slovenka Nina Jelen je sodelovala v kampanji #SaferInternet4EU, v okviru katere je…
Dec 06, 2018 207

Dvojezičnost pri otrocih za boljše sposobnosti reševanja problemov

Vzgajanje otroka v dvojezičnem okolju ne prinaša zgolj komunikacijskih prednosti,…