Nastavitve piškotkov

4 odlična darila za male navihančke in princeske

Nad mestom že visi tisoče čarobnih lučk, na trgu je že postavljena prekrasna ogromna smrečica, v otroških srcih pa tlijo želje. Pred nami je najlepši čas v letu, ko na vrata potrkajo trije dobri možje. In kaj se bo letos skrivalo v njihovih darilnih vrečah? Česa se bodo otroci najbolj razveselili? Za vas imamo 4 ideje za darila, ki so vam na voljo v prodajalnah dm. Mali navihančki in princeske jih bodo preprosto oboževali.

Prikupen stalni spremljevalec

Mogoče ne potrebuje ogromnega plastičnega avtomobila, temveč le ninico, plišastega medvedka, s katerim bo zvečer mirno zaspal. Podarite mu mehkega in prikupnega medvedka Teddy. Medvedek Teddy ni zgolj poučna igrača, ki bo pritegnila otrokovo pozornost in ga zamotila za nekaj dragocenih minut, temveč je stalni spremljevalec, ki otroku odpira vrata v svet spoznavanja čustev ter ga spodbuja k izražanju lastnih občutkov.

Svet domišljije

Ni pomembno, ali je darilo veliko ali majhno, le to, da se bo z njim naučil nekaj novega in stopil v svet neznanega. Otrokovo ustvarjalnost spodbudite z Lego duplo – Moje prvo praznovanje. Zabavajte se s svojim otrokom, medtem ko sestavljata 3 različne torte ali veliko večnadstropno torto! Malčki bodo z veseljem postavljali sveče in okraske na vrh, nato pa veliko torto razdelili na 4 kose in jo delili z družinskimi člani ali prijatelji, medtem ko se bodo učili o različnih priložnostih in o tem, kako jih praznujemo.

Junaki Disney za lep nasmeh

Po mnenju strokovnjakov, naj bi pod smreko otroka pričakala ena stvar, ki si jo srčno želi, eno oblačilo, ena knjiga in ena stvar, ki jo potrebuje. Ali obstaja darilo lepše od bleščečega nasmeha? Otroška električna zobna ščetka Oral-B, ki je opremljena z zabavnimi in prijaznimi Disneyjevimi junaki Ledeno kraljestvo in junaki iz Avtomobilov, bo podarila malim rokam moč odličnega čiščenja zob. Električno zobno ščetko odlikujejo izjemno nežne ščetine, primerne za otroške zobe, otroci pa bodo posebej navdušeni tudi nad aplikacijo Disney MagicTimer, ki bo otroke spodbudila, da si bodo ščetkali zobe 2 minuti.

Za nežne princeske

Razvajajte svojo princesko z darilnim setom Prinzessin Sternenzauber. V prikupni darilni torbici se skrivata 2 v 1 otroški šampon in balzam za lase s svilnatimi proteini in kremni gel za tuširanje z vonjem češnje. Blage sestavine šampona bodo poskrbele za svilnato mehke lase in lažje česanje, kremi gel za tuširanje s prijetnim sadnim vonjem češenj pa bo na blag način očistil nežno otroško kožo, jo negoval ter zaščitil pred izsuševanjem.

Še vedno ne veste, kaj boste podarili prijateljici, fantu, staršem?

Obdarovanje ob koncu leta prinaša veselje, optimizem, srečo in navdušenje. Resnično ni pomembna vrednost darila, temveč dejstvo, da ste ga kupili s srcem, da boste z njim osebi, ki jo imate neizmerno radi, polepšali dneve, tedne ali celo mesece. Zato so za vas v novem decembrskem dm katalogu pripravili širok nabor idej za praznična darila. Ob predložitvi vaše kartice active beauty boste tokrat prejeli 30x točke ob nakupu darilnih setov. (Aktivnost poteka v vseh prodajalnah dm od 29. 11. do 28. 12. 2018 oz. do razprodaje zalog.)

Izberite top darilo!

Na dm spletni strani se lahko za pomoč obrnete tudi na dm pomočnika, ki vam bo zgolj z nekaj odgovori na vprašanja pomagal pri izbiri popolnega darila. Vsi, ki boste izpolnili kviz, boste lahko sodelovali v žrebanju za super nagrade.

Eden zate, eden za tvoje najdražje!

Pridružite se dm adventnem koledarju in odštevajte dneve do božiča s številnimi ugodnosti. Čaka vas kar 20 adventnih izdelkov po najbolj praznični ceni! Oglejte si celotno adventno ponudbo tukaj. (Aktivnost poteka od 3. 12. do 9. 12. 2018.)

Ostali članki iz teme otroci

Dec 05, 2018 111

4 odlična darila za male navihančke in princeske

Nad mestom že visi tisoče čarobnih lučk, na trgu je že postavljena prekrasna ogromna…
Dec 03, 2018 167

Prazniki

Še malo in začeli bomo odštevati dneve do božiča. Pravočasno poskrbite za adventno…
Dec 03, 2018 70

Otrokom podarimo skupen čas

Je sezona praznikov. Na kupu so kar trije dobri možje, ki nosijo darila in predvsem…
Nov 28, 2018 153

Zaupata jim Jernej in Taya Damjan

Slovenski smučarski skakalec Jernej Damjan je že v polnem skakalnem pogonu, od doma pa ga…
Nov 15, 2018 72

Nostalgija za otroštvom: 5 stvari, ki nas takoj vrnejo v najlepši čas

Vsi imamo tiste posebne stvari, ki nas takoj vrnejo v srečne dni otroštva, ko občutimo…