Nastavitve piškotkov

Z zračnim topom porušen Zid slabih navad!

V soboto, 10. marca, je bila Ljubljana ovita v športni duh, saj so se prav na ta dan odprla vrata največjega fitnes središča - Polleo Sporta. Točno opoldne je z rušenjem Zidu slabih navad prvo poslovalnico uradno odprla Ilka Štuhec.

"Bilo je vznemirljivo, zelo zanimiva izkušnja in dobra ideja, ki nosi pomembno sporočilo. Vsi imamo kakšno slabšo razvado, ki pa se je ne smemo sramovati, ampak se z njo soočiti. Verjamem, da bo Polleo Sport s svojim pristopom mnogim pomagal pri premagovanju slabih navad," je izjavila Ilka po rušenju Zida slabih navad, ki tradicionalno pomeni uradno otvoritev vsake poslovalnice.

Športni duh se je od ranega jutra širil po centru Ljubljane, saj se je že ob 8. uri zjutraj pričela akcija "happy hour". Energični ritmi, ki so prihajali izpod rok DJ Deya so zagreli atmosfero, med tem pa so hostese poskrbele za vse, ki so se želeli posladkati z zdravimi proteinskimi čokoladicami.

 

Uradni del otvoritve se je pričel ob 11.30, ko so se pred poslovalnico zbrali mediji, slovenski športniki in znane osebnosti. Pred samim rušenjem Zida je nastopila znana plesna skupina High Heels High Hopes, pod vodstvom Andreje Vakselj, kar je še dvignilo vznemirjenje pred samo otvoritvijo. Toda to še ni bilo vse! Znan akrobatski duo, F&B Acrobatics, je tik pred opoldnevom izvedel ekstremen prihod na strehi avtomobila ter nato na njem izvedel dih jemajočo akrobatsko predstavo. Za tem se je pričelo odštevanje do rušenja zidu. Pod voditeljsko palico Uroša Bitenca je Ilka s pomočjo zračnega topa v Zid slabih navad izstrelila majice Polleo Sport Boost Your Best ter ga tako porušila.

"Navdušena sem, da k nam prihaja popolnoma drugačen koncept trgovine in da sem lahko del te levje zgodbe. S Polleo Sportom delimo skupne vrednote - ljubezen do športa in zdravega načina življenja, zaradi česar mi je v čast, da sem njihova ambasadorka. Polleo Sport ni le fitness, temveč tudi ples, smučanje, kolesarjenje, boks,.. - boste videli, za vsakogar se nekaj najde," je izjavila Ana Klašnja, ambasadorka Polleo Sporta, ki je presrečna glede novega sodelovanja ter navdušena nad prvo otvoritvijo.

 

Otvoritve so se udeležile tudi Polleo Sport ambasadorke: kuharica Ana Žontar Kristanc, bivša miss Slovenije Nives Orešnik ter ostali fitnes trenerji in športniki.

Športna atmosfera je trajala ves dan, skupaj s številnimi popusti in akcijami, nagradnimi igrami ter s popusti ob vsakem nakupu.

Ostali članki iz teme oprema

Jun 27, 2018 148

Danes lahko vsak fotografira kot profesionalni fotograf. Zakaj je to res?

Fotografija je kombinacija opreme in fotografskih veščin. Še pred leti je bila teža dobre…
Mar 12, 2018 247

Z zračnim topom porušen Zid slabih navad!

V soboto, 10. marca, je bila Ljubljana ovita v športni duh, saj so se prav na ta dan…
Feb 16, 2018 417

Kje nakupuje Ilka Štuhec?

Regionalni fitness leader vstopa v Slovenijo! Vse športnike in športne navdušence bo…
Jun 08, 2017 385

Kaj ne sme manjkati v vaši torbi za na plažo?

Poletje je čas dopustov, sproščanja in uživanja na plažah, ob jezerih ali rekah. Da ne…
May 06, 2016 971

Ergonomija sedežev SMP4BIKE za zdravje kolesarjev: rešitev uro-genitalnih težav, povezanih s kolesarjenjem.

Izbira kolesarskega sedeža ter njegova pravilna namestitev predstavljata najbolj kritičen…