Nastavitve piškotkov

Z zračnim topom porušen Zid slabih navad!

V soboto, 10. marca, je bila Ljubljana ovita v športni duh, saj so se prav na ta dan odprla vrata največjega fitnes središča - Polleo Sporta. Točno opoldne je z rušenjem Zidu slabih navad prvo poslovalnico uradno odprla Ilka Štuhec.

"Bilo je vznemirljivo, zelo zanimiva izkušnja in dobra ideja, ki nosi pomembno sporočilo. Vsi imamo kakšno slabšo razvado, ki pa se je ne smemo sramovati, ampak se z njo soočiti. Verjamem, da bo Polleo Sport s svojim pristopom mnogim pomagal pri premagovanju slabih navad," je izjavila Ilka po rušenju Zida slabih navad, ki tradicionalno pomeni uradno otvoritev vsake poslovalnice.

Športni duh se je od ranega jutra širil po centru Ljubljane, saj se je že ob 8. uri zjutraj pričela akcija "happy hour". Energični ritmi, ki so prihajali izpod rok DJ Deya so zagreli atmosfero, med tem pa so hostese poskrbele za vse, ki so se želeli posladkati z zdravimi proteinskimi čokoladicami.

 

Uradni del otvoritve se je pričel ob 11.30, ko so se pred poslovalnico zbrali mediji, slovenski športniki in znane osebnosti. Pred samim rušenjem Zida je nastopila znana plesna skupina High Heels High Hopes, pod vodstvom Andreje Vakselj, kar je še dvignilo vznemirjenje pred samo otvoritvijo. Toda to še ni bilo vse! Znan akrobatski duo, F&B Acrobatics, je tik pred opoldnevom izvedel ekstremen prihod na strehi avtomobila ter nato na njem izvedel dih jemajočo akrobatsko predstavo. Za tem se je pričelo odštevanje do rušenja zidu. Pod voditeljsko palico Uroša Bitenca je Ilka s pomočjo zračnega topa v Zid slabih navad izstrelila majice Polleo Sport Boost Your Best ter ga tako porušila.

"Navdušena sem, da k nam prihaja popolnoma drugačen koncept trgovine in da sem lahko del te levje zgodbe. S Polleo Sportom delimo skupne vrednote - ljubezen do športa in zdravega načina življenja, zaradi česar mi je v čast, da sem njihova ambasadorka. Polleo Sport ni le fitness, temveč tudi ples, smučanje, kolesarjenje, boks,.. - boste videli, za vsakogar se nekaj najde," je izjavila Ana Klašnja, ambasadorka Polleo Sporta, ki je presrečna glede novega sodelovanja ter navdušena nad prvo otvoritvijo.

 

Otvoritve so se udeležile tudi Polleo Sport ambasadorke: kuharica Ana Žontar Kristanc, bivša miss Slovenije Nives Orešnik ter ostali fitnes trenerji in športniki.

Športna atmosfera je trajala ves dan, skupaj s številnimi popusti in akcijami, nagradnimi igrami ter s popusti ob vsakem nakupu.

Ostali članki iz teme oprema

Mar 20, 2019 76

Huawei drugi v Evropi po številu patentnih prijav

Iz Evropskega patentnega urada (EPO) so sporočili, da je Huawei lani vložil 2485…
Mar 13, 2019 134

Prvi res pravi urbani pametni telefon

Kaj danes naredi pametni telefon pametnega? Kar nekaj možnosti nam pride na misel, a so…
Mar 12, 2019 109

Ali bodo telefoni popolnoma nadomestili namenske fotoaparate?

Konec leta 2018 je Instagram dosegel milijardo aktivnih mesečnih uporabnikov in še vedno…
Mar 08, 2019 100

150 tisočkrat Slovenija na Huawei telefonih po Evropi

Huawei globalno preseneča, ravnokar so predstavili odličen, hiter in tehnološko najbolj…
Mar 01, 2019 117

MWC 2019: Huawei Mate X izbran za najboljšo novo mobilno napravo

Zložljiv telefon Huawei Mate X si je s svojim drznim dizajnom, podporo povezljivosti 5G,…