Nastavitve piškotkov

Huawei Y7 2019 – živahen telefon za mlade

V Sloveniji je po novem na voljo nov predstavnik Huaweijeve serije telefonov z oznako Y. Gre za model Y7 2019, ki s svojim živahnim dizajnom cilja predvsem na mlajše uporabnike. Na voljo je v črni, rdeči in modri barvi, prinaša pa odlično mobilno zabavo s kombinacijo velikega zaslona, kakovostne kamere in inteligentne zmogljivosti. Poleg tega pa telefon odlikuje tudi baterija z izjemno avtonomijo. Z vsemi temi karakteristikami so mladi ves čas pripravljeni na raznovrstne vsakodnevne izzive.

Skočite v akcijo z velikim zaslonom

Pametni telefoni so vstopili v obdobje zaslonov z izjemno ostro sliko. Huawei Y7 2019 se lahko pohvali z velikim zaslonom, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja. V diagonalo meri kar 15,9 centimetra oziroma 6,26 palca, poleg visoke ločljivosti 1520 x 720 slikovnih pik pa ga odlikujta tudi večja nasičenost in jasnost barv iz vseh zornih kotov. Zaslon obdaja elegantno in ergonomsko zasnovano ohišje, zaobljena in polirana zadnja stran, narejena iz kakovostnega materiala, ki spominja na keramiko, pa uporabniku daje edinstven in udoben občutek v roki.

Huawei Y7 2019 2

Zrcalce, zrcalce v objektivu povej ...

Ker se mladi danes izražajo zlasti prek fotografij, je telefon opremljen s kakovostno kamero. Na zadnji strani se nahaja sistem dveh kamer, ki ga sestavljata glavna kamera s tipalom ločljivosti 13 MP in zaslonko f/1.8 ter podporna kamera s tipalom ločljivosti 2 MP. Ta poskrbi, da je globina na fotografijah vedno dobro izražena, s tem pa fotografije še bolj življenjske in naravne.

Uporabnike bo navdušila tudi prednja kamera s tipalom ločljivosti 8 MP, saj z možnostjo samodejnega retuširanja poskrbi za popolne selfije. Tako fotografij ni potrebno dodatno urejati, saj so narejene tako, da odražajo vašo najlepšo podobo. Sprednja kamera pa služi še enemu namenu. Omogoča odklepanje z obrazom, kar vodi do hitrejšega in enostavnejšega načina uporabe ter dostopa do podatkov.

Huawei Y7 2019 1

Inteligentna uporabniška izkušnja

Za gladko uporabniško izkušnjo poskrbi naveza učinkovite strojne opreme in optimizirane programske opreme. Huawei Y7 2019 poganja inteligenten 64-bitni procesor Snapdragon 450 z osmimi jedri, k nemoteni uporabniški izkušnji pri uporabi več aplikacij hkrati pa pripomorejo tudi 3 GB delovnega pomnilnika in 32 gigabajtov notranjega pomnilnika. Notranji pomnilnik je sicer mogoče s spominsko kartico micorSD še dodatno razširiti, in to vse do 512 GB.

Na telefonu je nameščen Android 8.1 z uporabniškim vmesnikom EMUI 8.2, ki ga odlikuje poenostavljeno upravljanje. Kar 90 % ključnih opravil boste lahko opravili v le treh korakih, posebej pa velja izpostaviti tudi t. i. enostavni način, ki z večjo velikostjo pisave, večjimi ikonami in višjo glasnostjo zagotavlja boljšo izkušnjo tistim, ki jo potrebujejo. . Poenostavljeni vmesnik je lahko razumljiv in olajša navigiranje po menijih.

Da uporabnika telefon ne pusti na cedilu, ko ga ta najbolj potrebuje, pa poskrbi impresivna baterija s kapaciteto 4000 mAh in tehnologijo varčevanja z energijo.

Huawei Y7 2019 3

Dobavljivost

Huawei Y7 2019 je že na voljo pri operaterju Telekom Slovenije in v trgovinah Big Bang, njegova cena v prosti prodaji pa znaša 209,99 evra.

O podjetju Huawei

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 20 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

May 20, 2019 136

Znani so rezultati ankete: Ali Huawei P30 Lite uteleša zahteve sodobne mladine?

Ljubljana, 17.5.2019 – V četrtek, 16. maja 2019, je bil v čudovitem ambientu Čolnarne…
May 13, 2019 188

Huawei P30 in P30 Pro: Na voljo video način »dveh kamer«

Uporabniki pametnih telefonov Huawei P30 ali P30 Pro lahko sprostijo ustvarjalnost s…
May 08, 2019 150

Huawei raziskuje: Kako mladi izbirajo pametni telefon?

Danes je imeti drag, sofisticiran in tehnološko napreden pametni telefon pomemben…
May 06, 2019 112

Mobilne igre – najpogostejša oblika zabave

Mobilne igre niso več le slabe kopije igric na računalnikih ali igralnih konzolah.…
Apr 25, 2019 129

Huawei x NTF: Kako tehnologija navdihuje mlade modne oblikovalce?

Huawei velja za najbolj prodorno telekomunikacijsko podjetje v tem trenutku. Odprto za…