Nastavitve piškotkov

Lindsey Vonn pripravi se, Ilka Štuhec se vrača!

Ilka Štuhec se vrača na bele strmine pripravljena kot kdajkoli prej. Zaradi poškodbe kolena in operacije je morala to sezono počivati, vendar se ni predala in se že veseli povratka na treninge, na katerih je pripravljena dati vse od sebe. V intervjuju nam je zaupala cilje za letošnje leto in se nasmehnila izjavi Lindsey Vonn, ki je šaljivo rekla, da se na vrhu počuti osamljeno in v Ilkini odsotnosti nima tiste prave konkurence.

Z dobro ekipo do novih zmag
Šarmantna Ilka je polna upanja in vere, da bo ponovno podirala lastne in svetovne rekorde. Ilkina največja podpora je njena mama Darja Črnko ter celotna družina. Prav oni ji pomagajo na poti do njenih življenjskih zmag.

Skromna Ilka poudarja, da za svoj uspeh ni zaslužna samo ona, ampak celotna ekipa, ki jo podpira. "Dobra ekipa te vedno privede do cilja," je povedala. Pred kratkim je Ilka Štuhec je postala ambasadorka Polleo Sporta. Polleo Sport je regionalni leader na področju športne prehrane in fitnes opreme in svojo prvo poslovalnico v Ljubljani odpira 10. marca.

Pripravljena in odločna Ilka planira trenirati brez zadržkov ter je prepričana, da ji bo Polleo Sport pomagal do še boljših rezultatov. Srečna je, da ima poleg sebe ekipo, ki jo vedno podpira, tako v dobrih kot v slabih časih.

Pripravljena na nove izzive
Pripravljena in odločna Ilka ima v planu trenirati brez zadržkov in je prepričana, da ji bo Polleo Sport pomagal še do boljših rezultatov. Ko smo jo povprašali, kaj je njena največja življenjska zmaga, se kar ni mogla odločiti: "Težko mi je izpostaviti eno življenjsko zmago, ker jih je več. To, v kar sem prepričana je, da ko se nekaj odločim, pri tem vztrajam."

Celoten pogovor z neustrašno Ilko si oglejte v posnetku: https://www.youtube.com/watch?v=hhDeqjvQ9M4

Ostali članki iz teme rekreacija

Mar 08, 2018 86

Skupina avanturistk z odpravo na severni pol nad stereotipe

Družba Kaspersky Lab je obnovila partnerstvo s priznano polarno raziskovalko Felicity…
Feb 26, 2018 97

Lindsey Vonn pripravi se, Ilka Štuhec se vrača!

Ilka Štuhec se vrača na bele strmine pripravljena kot kdajkoli prej. Zaradi poškodbe…
Feb 18, 2018 96

Z dihalnimi vajami do boljšega imunskega sistema

Dihalne vaje lahko pripomorejo k boljšemu počutju in močnejšemu imunskemu sistemu tudi…
Feb 11, 2018 1536

Februar je. Še vedno držimo novoletno zaobljubo?

Novoletni cilji, ki si jih zastavimo, so nemalokrat povezani z odločitvijo, da bomo v…
Jan 22, 2018 134

Vaje za vsakogar

Aljaž Sevčnikar, osebni trener, nam je svetoval dve vaji za zmanjšanje obsega na trebuhu,…