Nastavitve piškotkov

S tremi srci na najbolj srčen maraton

Maraton za nikogar ni mala malica. Poleg telesne pripravljenosti ključno vlogo pri premagovanju kilometrov igra srčnost. Odločenost, da ne odnehamo, da pridemo do konca. To so lastnosti, ki bodo tudi letos skupne tekačem na Maratonu treh src. Ob tej priložnosti vse »norce na gibanje« čaka kopica zanimivih doživetij.
Le še nekaj tednov nas loči do Maratona treh src, ki bo v soboto, 19. maja, v Radencih ponovno povezal več tisoč aktivnih udeležencev. Tekači se bodo lahko pomerili v štirih tekmovalnih kategorijah, pohodnike čaka preizkus v nordijski hoji, dobrodošli pa so tudi otroci, za katere sta pripravljeni dve krajši progi. Dnevi hitro minevajo, zato ne odlašajte s pripravami in prijavami, ki so prek spletne strani odprte le do 8. maja. Preizkusite svoje meje in se tudi vi pridružite najbolj srčnemu maratonu!

Dani Mauko 1287
Gibanje v dobri družbi
Kot vsako leto bo pester tudi spremljevalni program. Sveža novost – Testeninka party, prihaja že na predvečer prireditve, ko bodo tekači na terasi hotela Radin lahko prevzeli štartne številke in napolnili zaloge ogljikovih hidratov. Vzdušje se bo stopnjevalo na dan maratona, vse do glasbenega zaključka z Leo Sirk, ki se bo na oder v Radencih povzpela takoj po njenem nastopu na Evroviziji.

thecocktails

Za primerno hidracijo in regeneracijo
Maraton v Radencih letos pod okriljem Radenske poteka že 38. leto zapored, ki bo za udeležence, že tradicionalno, poskrbela tudi z osvežitvijo. Med tekom bo tekačem na voljo Radenska Naturelle, ki je še posebej primerna za hidracijo med vadbo. Po koncu maratona pa bodo lahko mineralne snovi, ki so jih izgubili med tekom, nadomestili z Radensko Medium. Če je gibanje tudi del vašega življenja, je Radenska v novi športni embalaži prava izbira za vas. Oblika športne plastenke namreč omogoča boljši oprijem, športni zamašek pa lažje pitje vode med gibanjem.

Dani Mauko 1013

Tek po stopnicah? Zakaj pa ne!
Dober mesec dni po Maratonu treh src ljubitelje teka v Pomurju čaka že nov, prav poseben izziv – tek po stopnicah. To je prava preizkušnja za vse, ki ste nori na gibanje. Če želite preizkusiti svojo vzdržljivost in v čim hitrejšem času premagati 283 stopnic, vas organizatorji vabijo na prvi tek po stopnicah na radgonski grad, ki bo potekal v nedeljo, 17. junija 2018.
Več informacij o Maratonu treh src in Teku na radgonski grad najdete na https://www.maraton-radenci.si/ in www.norcinastengah.si.

Ostali članki iz teme rekreacija

Nov 05, 2018 170

Skakanje po trampolinu je kot loterija

Skakanje po trampolinu oz. prožni ponjavi je pri nas še dokaj neznan šport, čeprav so…
Nov 05, 2018 190

Psihična in fizična priprava na porod

Beseda joga izhaja iz jezika sanskrt in pomeni združevati oziroma povezovati um in telo.…
Oct 08, 2018 975

Brca v mednožje onemogoči še tako velikega moškega

Brca v mednožje onemogoči še tako velikega moškegaInštruktor sistema samoobrambe Krav…
Aug 22, 2018 244

Tibor Golob na sprehodu skozi mesto delil znanje mobilne fotografije

Najboljša kamera je tista, ki jo seveda imate z seboj. In to je najbolj pogosto kamera…
Aug 22, 2018 282

Skriti kotiček Slovenije idealen za izlet: Slovenske Konjice

Prepogosto se zgodi, da pozabimo, koliko čarobnih skritih kotičkov skriva Slovenija in v…