Nastavitve piškotkov

Opornice - rešitev za vsak sklep

Naredite korak k aktivnemu, zdravemu življenju in dobremu počutju! Opornice in bandaže FUTURO™ lajšajo bolečine in zagotavljajo vrhunsko kombinacijo opore, udobja in prileganja – kadarkoli in kjerkoli. FUTURO™ izdelki vam omogočajo, da živite polno in premagate vsakodnevne ovire. Omogočajo, da dosežete več. Pretečete dodaten krog. Prekolesarite dodaten kilometer. Odigrate dodatno partijo. Živite polno. Danes in jutri.

Kako delujejo izdelki FUTURO™?
PROPRIOCEPCIJA
Bandaže Futuro™ izvajajo stalen, nežen pritisk, ki stimulira posebne receptorje (proprioceptorje) v koži in tkivu. Ta stimulacija receptorjev lahko izboljša telesno biomehaniko in koordinacijo mišic. Prav tako uporabnike opozarja na boleč sklep, kar jih opomni, da ga ne smejo preobremenjevati.

KOMPRESIJA
Bandaže Futuro™ izvajajo nežno kompresijo na sklep in tudi na mehka tkiva pod njim, kar
pomaga preprečevati zastajanje tekočine. Napetost v mehkem tkivu je posledično zmanjšana, kar uporabnikom pomaga pri hitrejšem lajšanju bolečin in oteklin.

TOPLOTA
Toplota, ki jo ustvarijo posebni materiali in prileganje naših izdelkov izboljša mikrocirkulacijo, kar poveča metabolične aktivnosti v toplejših predelih. V tkivo tako prispe več kisika in hranljivih snovi, kar pospeši proces zdravljenja.

Na voljo so opornice in bandaže za koleno, gleženj, zapestje, palec, komolec, hrbet in vrat. Izbirate lahko med klasično linijo, ki je namenjena vsakodnevni uporabi in športno linijo, ki je izdelana posebej za aktivne ljudi in namenjena uporabi med ukvarjanjem s športom.

Celotna linija izdelkov FUTURO™ je izdelana v sodelovanju s strokovno ekipo inženirjev in zdravstvenih specialistov.
Za več informacij obiščite www.3m.com/si/FUTURO

Za vse obiskovalce spletne strani www.bogastvozdravja.si smo pripravili posebno ponudbo: 20% POPUSTA na vse izdelke FUTURO™ za nakupe v spletni trgovini www.mimovrste.com.
Promo koda: MIMOTEK518
Veljavnost promo kode: od 20.5. do 20.6. 2018
Popust uveljavite z vpisom promo kode na mimovrste.com ob zaključku nakupa v 3. koraku košarice. Promo kodo vpišite v polje Vpiši kodo in nato kliknite Uporabi. Popust velja na izbrane artikle blagovne znamke Futuro v prodajnem asortimanu spletne trgovine.

Ostali članki iz teme rekreacija

May 10, 2018 52

Opornice - rešitev za vsak sklep

Naredite korak k aktivnemu, zdravemu življenju in dobremu počutju! Opornice in bandaže…
May 03, 2018 37

S tremi srci na najbolj srčen maraton

Maraton za nikogar ni mala malica. Poleg telesne pripravljenosti ključno vlogo pri…
Apr 08, 2018 53

Crossfit trening

Športni trener Aljaž Sevčnikar ima že ogromno izkušenj s crossfitom – kombinirano vadbo,…
Mar 18, 2018 148

Kako se ogreti pred tekom na smučeh

Zimski čas je kot nalašč za aktivnosti na snegu. Med najbolj priljubljene športne…
Mar 08, 2018 182

Skupina avanturistk z odpravo na severni pol nad stereotipe

Družba Kaspersky Lab je obnovila partnerstvo s priznano polarno raziskovalko Felicity…