Nastavitve piškotkov

Chi well pointer za hitro in učinkovito odpravljanje bolečin in bolezni

VZEMITE ZDRAVJE V SVOJE ROKE s pomočjo dveh zlatih inštrumentov imenovanih Chi Well Pointer (v nadaljevanju: CWP)! Bodite neodvisni od protibolečinskih tablet in terapij ter pogosto tudi od zdravstvene pomoči. Z redno preventivno uporabo se boste počutili vitalne, izboljšana pretočna energija v meridianih pa bo tudi okrepila imunski sistem. Tako boste preprečili marsikatero težavo in bolezen. Izredno učinkovit pa je pri akutnih bolečinah (hrbta, glave, roke ...), ki jih zelo hitro odpravi. Zelo pomaga tudi pri kroničnih bolečinah (artritis, migrena, artroza ...).

 

CWP je na mednarodnih izumiteljskih sejmih po svetu prejel več kot 14 zlatih medalj, med drugim v Belgiji, ZDA, Švici, Nemčiji, Romuniji, na Kitajskem, v Južni Koreji in celo na YU Eureki (Medjunarodna izložba patenata) v Beogradu, Srbija. Zaradi izrednih učinkov zdravljenja enega od visokih uradnikov s CWP je izumitelj, dr. Kim Chi Kyung iz Južne Koreje, prejel celo posebno medaljo za zasluge od belgijskega kralja!

medalja

 

CWP deluje na principu akupunkture, a z njim ne prebadamo kože. Namenjen je predvsem laikom, uporaba pa je nadvse enostavna. Z napravo se dotaknemo mesta, ki nas boli oz. kjer čutimo neko tegobo (bolečine v hrbtenici, glavobol, kašelj, boleči sklepi, udarnina, pik žuželke ...). Čez nekaj sekund začutimo na mestu dotika ščemenje, utripanje, toploto, zbadanje ali pa bolečino. To je znak, da se blokada na tem mestu sprošča. Ko se blokada odpravi ni več reakcij. V nasprotju z drugimi napravami pri delovanju CWP resnično zaznamo in občutimo očitno razliko pred in po terapiji. Rezultat terapije je odsotnost bolečine, kar nam ponovno omogoča normalno vsakodnevno funkcioniranje.

 

Deluje popolnoma na prosti chi energiji (od tod tudi del imena), ki je povsod okoli nas in ne potrebuje nobenega drugega vira energije! CWP naprava ima velikost dveh pisal združenih v etuiju. Zaradi svoje zgradbe ne potrebujeta nobenega vzdrževanja, zaradi svoje velikosti pa ju lahko imamo vedno pri sebi: doma, v službi, na poti. CWP deluje na principu magnetnega delovanja, tvorjenju dolgih infra-rdečih valov in anionov (negativnih ionov), s čemer dobesedno razbije oz. razprši energetske blokade na bolečih mestih in tako sprosti pretok energije v telesu. Telesu omogoči, da se zdravi samo!

 

CWP pa ne deluje samo protibolečinsko in kot preventiva, pač pa tudi razstrupljevalno, čisti ožilje (holesterol, poapneno ožilje), céli brazgotine. Zaradi povečane medcelične izmenjave kisika in odpadnih snovi ter boljše prekrvitve, se uporablja tudi na področju kozmetike, izjemno pa deluje tudi pri športnih poškodbah, saj v nekaj minutah utiša bolečino, športnik pa lahko nadaljuje s treningom ali aktualno igro (kadar seveda ne gre za resno poškodbo).

 

Poleg Chi Well Pointerjev prejmete tudi priročen etui, posebni pokrovček za otroke (ki si znajo izvrstno sami nagonsko poiskati pravo mesto za izvajanje terapije!), za delo na bolj odročnih delih telesa pa prejmete še poseben podaljšek, kamor vpnete oba pointerja. Prav tako je priložena knjiga, ki poleg predstavitve produkta in njegovega izumitelja tudi svetuje področja in posamične točke izvajanja terapije v primeru bolj kompleksnih oz. kroničnih težav in oboljenj, kot so npr. artritis, bolečine v trebuhu, problemi s prostato, raznovrstne bolečine v glavi, uravnavanje krvnega pritiska, pa tudi vsakodnevna utrujenost, nespečnost in podobno.

 

CHI WELL POINTER bo predstavljen tudi na letošnjem sejmu Narava zdravje v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, od 12. do 15. 10. 2017.

Več informacij: KRONA PLUS d.o.o., telefon 051 31 2002, 01 4261 266, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

08.04.2018

Kristaloterapija

Tanja P. Sekirnik, kristaloterapevtka in ustanoviteljica portala Moje Prebujenje vsakemu…
11.02.2018

Številke - poznavalke vaše sorodne duše?

Pogovor s znano numerologinjo Blanko Pušnik je vedno zanimiv, saj se zdi, da s svojim…
13.11.2017

Homeopatska zdravila za klimakterij in menopavzo

Menopavza je čas, ko v življenju ženske prenehata ciklična dejavnost jajčnikov in…
12.11.2017

Preobrazba od znotraj

Metamorfna tehnika je tehnika samozdravljenja, notranje transformacije in osebnega…
24.10.2017

Zakaj bi morala konoplja postati vaša vsakodnevna spremljevalka?

Če se vam zadnja leta dozdeva, da se vedno več govori o konoplji in njenih terapevtskih…