Nastavitve piškotkov

Kakšne vrste tekač ste?

Včasih je tek boj za preživetje, drugič je sprostitev, od nekdaj pa je izraz svobodnega gibanja. Numerologija je v športu zelo napredovala, računajo se napovedi tekmovanj, ugodni dnevi za tekme in značaj športnikov. Vse okrog nas je energija. Temu svetu pripada gibanje, barve, zvok, svetloba, moč mišic, hitrost, teža padca, premagovanje razdalj ... Energiji pa pripadajo tudi števila, ki na nas vplivajo na različne načine.

Blanka Pušnik, numerologinja

Kako izračunamo, kateremu številu pripadamo?
Seštejemo dan, mesec in leto rojstva (recimo 15. 11. 1972 = 1 + 5 + 1 + 1 + 1 + 9 + 7 + 2 = 27. To število nato seštejemo 2 + 7= 9). To je naše število življenjske poti. Rezultat si lahko pogledate spodaj.

Število 1 je motivator gibanja, predano, želi si napredovati in lahko za tek navduši tudi druge. Seveda včasih telesa ne posluša in se rado spotakne, ko želi premagati samega sebe in druge. Zmaga je v njegovi naravi. Je pa bolj tekač na kratke proge, ker včasih ne zna pravilno dihati in mu zmanjka energije.
Število 2 želi sodelovati, rado teče s prijatelji in se premika tam, kjer so bolj ravni tereni. Ljudje s tem številom morajo veliko piti, so dokaj vzdržljivi, vendar jih tudi hitro zjezijo malenkosti. Imajo dober občutek za lastno telo in se raje ustavijo, kot bi škodovali telesu.
Število 3 je družabno, tek je pričakovanje druženja, so zagnani, tudi tekmovalni, vendar želijo od dogodka potegniti tudi nekaj lepega za spomin. So sončni ljudje, ki znajo vzpodbujati druge in čeprav mogoče ne tečejo sami, so dobri navijači. Enostavno nas znajo navdušiti in potegniti s seboj.
Za število 4 je tek tudi gibanje, vendar čisto vseeno pa res ni, kako se bodo uvrstili. So disciplinirani, radi se vnaprej pripravijo in potem tudi želijo rezultate. Štirice so na splošno ambiciozne in gredo na športne dogodke tudi same, da se dokažejo in potrdijo formo. Rabijo malce več časa, da se s kom spoznajo. Ko pa jih pobliže spoznate, vas bodo vlekli s seboj, če boste omagali. V dobrodelne namene pa se bodo izkazali v svoji najboljši luči.
Število 5 ima željo po gibanju in spremembi že v genih. Zrak, svoboda, premikanje, dihanje ... Malce znajo včasih biti štorasti ali pa pozabijo na tek prinesti kakšen rekvizit. Za njih je vse dogajanje eno veliko vznemirjenje. Niso pa pretirano vztrajni in se včasih čisto preveč zamotijo z malenkostmi in lahko tudi preslišijo znak za začetek, medtem ko klepetajo. Glavno je, da sodelujejo.
Število 6 navduši za šport celo družino in prijatelje, saj je za njih tek tudi družabni dogodek. Za dobrodelne namene so pripravljeni vložiti energijo in če kdo pade, bodo zanj na poti poskrbeli. So vztrajni, radi so lepo oblečeni tudi na športnih dogodkih, so skladni v gibanju in ravno prav tekmovalni, da ne pozabijo, zakaj so prišli.
Število 7 zna po naravi oceniti okoliščine, čeprav včasih dolgo traja, da se sploh odloči, če bo sodelovalo ali ne. Odvisno od vremena, odvisno od teka, odvisno od kondicije. Ne marajo hrupa in raje tečejo sami v naravi. Radi pa tudi merijo čas in število korakov, pritisk in pulz ... Žene jih ideja, da je tek dober za telo, za zdravje so pripravljeni veliko narediti. Že vnaprej se postavijo tako, da jih ne bo pretirano omejevala množica.
Število 8 ima ambicijo zmagati. Trenirajo, pripravljeni so in če se poškodujejo, bodo stisnili zobe in kljub temu nadaljevali, ker je nujno doseči cilj. Dober rezultat spada zraven. Dokazovanje, da zmorejo, tudi. So zelo vzdržljivi, sistematični in se želijo kmalu iztrgati iz množice tekačev. Raje tečejo sami. Odlično ocenijo okoliščine. Z njihovo ambicijo so dobri vodje in vaditelji tudi za druge.
Število 9 gre na tek, ker je dobrodelen. V sebi združuje šarm, navdušenje in željo po sodelovanju za skupni cilj. Lahko so uspešni na veliko športnih področjih. Radi so v naravi in za njih je gibanje nujno, kadar se želijo sprostiti. Včasih rezultat ni tako pomemben. Tudi oni vam bodo priskočili na pomoč, če boste omagovali in vas spodbujali, da nadaljujte. Niso pa ambiciozno zagrizeni. Lažje jih pregovorimo za tek v naravi kot znojenje v telovadnici.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

07.09.2018

Smernice za otrokov razvoj

Numerologija in osebna števila otroka nam pomagajo pri vzgoji na več načinov. Z njimi…
18.07.2018

Masaža vratu in ramen

Pomembno odkritje taoističnih mojstrov je bilo spoznanje, da zavestno usmerjanje…
11.06.2018

Kakšne vrste tekač ste?

Včasih je tek boj za preživetje, drugič je sprostitev, od nekdaj pa je izraz svobodnega…
08.04.2018

Kristaloterapija

Tanja P. Sekirnik, kristaloterapevtka in ustanoviteljica portala Moje Prebujenje vsakemu…
11.02.2018

Številke - poznavalke vaše sorodne duše?

Pogovor s znano numerologinjo Blanko Pušnik je vedno zanimiv, saj se zdi, da s svojim…