Nastavitve piškotkov

Kakšno dišavo izbrati za v službo?

Izbiranje dišave za v službo je delikatna zadeva, saj takšna dišava ne sme biti premočna – si predstavljate polno pisarno močno odišavljenih sodelavcev? Za vas smo zbrali nekaj nasvetov kako izbrati dišavo za delovno mesto in katere se nam zdijo odlična izbira.

Izogibajte se parfumov v oljih ali trdnem stanju
Tovrstni parfumi sicer pogosto zelo lepo dišijo in jih imajo uporabniki zelo radi (še posebej tisti, ki se lotijo »naredi si sam projektov« in si dišavo izdelajo sami). Žal pa so te dišave pogosto slabo obstojne in je zato potrebno nanose tekom dneva ponavljati, zato niso ravno praktični.

Uporabite parfum, ki vas polni s pozitivno energijo
Dišave so zelo osebna reč – morda bo ista dišava vas napolnila z energijo, vašo prijateljico pa ne. Poiščite takšno, ki vam bo ustrezala in bo dvignila vaše počutje, kajti dišave lahko zelo vplivajo na vaši produktivnost. Priporočamo ženskega Hugo Boss The Scent for Her in moškega Hugo Boss The Scent for Him, za malce bolj drzne kreativce pa Paco Rabanne 1 Million ali Lady Million.

Preden kupite parfum, ga nosite vsaj en dan
To pravilo velja za nakup dišav za vse priložnosti. Pred nakupom parfuma naredite v trgovini ožji izbor, do pet dišav, ki jih preskusite na lističih (bloteji), najbolj všečno dišavo pa tudi na koži (na zgornji strani dlani). Parfum namreč na vsaki koži diši drugače, dišava se pa tudi tekom dneva lahko tudi spreminja. Pred testiranjem dišave je dobro, da ne pijete kave, ne kadite in ne jeste zelo začinjenih jedi, kajti vse to vpliva na vonj. Predlagamo, da preizkusite Christina Aguilera Definition in Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection.

Osnovni nasveti za kupovanje nove dišave:
1) Najprej premislite, kakšno dišavo želite – sadno, cvetlično, orientalsko ... Priporočamo, da za v službo izberete sveže vonje.
2) Testne lističe posprejajte v razdalji 30 do 50 cm in povonjate. Če med vašim izborom ne vonjate več razlik med dišavami, »predramite« nos tako da, ga podrgnete v kožo/nadlakt. Ne vonjajte kave, ki je na voljo v trgovini, saj je izjemno intenzivna esenca.
3) Če dišava v vas vzbuja dobro razpoloženje, je to vaša nova dišava.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

27.10.2017

Kaj se skriva v torbici lepotne blogerke?

Mnogi ljudje smo po naravi malce radovedni, ženske pa včasih rade druga drugi pokukamo…
14.09.2017

Čas je, da popravimo škodo

Poletja se vedno radi spominjamo, saj nam prinaša veliko zabave, sprostitve, oddiha,…
05.09.2017

Kako izbrati pravi parfum zase?

Izbiranje parfuma, ki vam bo pristajal, je za marsikoga težka naloga, še posebej glede na…
28.08.2017

Pomlajevalna nega kože z rastlinskimi olji

Ob pojavu prvih gubic se ženske pogosto napotimo v drogerijo in si priskrbimo kremo, ki…
21.08.2017

Vzpostavite nadzor nad telesno težo z izdelkom Amway NUTRILITE™ Appetite Controller

Hiter, enostaven za pripravo in učinkovit izdelek Amway Nutrilite™ Appetite Controller že…