Nastavitve piškotkov

Negovanje ustnic in krasna barva v enem izdelku

Ko ste v naglici, poudarite ustnice z novim Max Factor Colour Elixir Lip Cushionom, ki jih hkrati tudi neguje. Narejen za vse priložnosti, z negovalnimi sestavinami, čudovitimi barvnimi odtenki in inovativnim aplikatorjem – za gladke, nežne in negovane ustnice v krasnih barvah.

Sestavine, ki jih ustnice obožujejo

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion vsebuje odlične sestavine, med drugim mineralna olja ter vitamin E, in tako neguje vaše ustnice v enem preprostem koraku.

»Max Factor Colour Elixir Lip Cushion je izdelan s polibutenom, ki daje sijaj, mineralnim oljem in petrolatumom za negovanje ter kandeozijskim voskom, ki zagotavlja gladek nanos. Ženske so osredotočene na negovanje kože, ustnice pa potrebujejo prav toliko nege in pozornosti tekom celega leta. Colour Elixir Lip Cushion je popoln za ženske, ki želijo doseči lepo obarvane in negovane ustnice z enim izdelkom,« je povedal Anke Ginzburg, direktor znanstvenih komunikacij pri podjetju Coty.

Inovativna blazinica aplikatorja

Inovacija pri Max Factorju, mehak natančen aplikator, oblikovan pod poševnim kotom, z lahkoto zdrsi po vaših ustnicah. Na vaše ustnice nanese enakomerno plast mehke, žametne teksture, pri tem pa sploh ne potrebujete ogledala. Max Factor Colour Elixir Lip Cushion lahko nanesete kjerkoli – doma, v službi ali ob posebni priložnosti.

Colour Elixir Lip Cushion prinaša prednosti obeh svetov – dekorativnega in negovalnega. Formula, ki jo lahko plastite, je zasnovana tako, da vam nudi možnost izbire med nežno obarvanimi ustnicami za v službo ali pa intenzivno bogatimi ustnicami za posebne priložnosti.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja, Max Factor pravi: »Izdelek, ki ga lahko tekom dneva ponovno naneseš brez ogledala, je nujen za vsako žensko. Z rahlim nanosom boste ustnice obarvale nežno, lahko pa dodate plast ali dve in ustvarite krasno močno barvo. Ne glede na to, kateri odtenek boste izbrale, bo Colour Elixir Lip Cushion vaše ustnice tudi negoval.«

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

19.06.2018

Kultna GLAMGLOW GLITTERMASK sedaj v My Little Pony podobi

Odlična nega kože je čarovnija, zato GLAMGLOW predstavlja tri #GLITTERMASK GRAVITYMUD™…
18.06.2018

Popolne trepalnice tudi poleti

Če ste ena tistih žensk, ki so rade popolno urejene vedno in povsod, najbrž že iščete…
15.06.2018

Kot da bi vas poljubilo sonce

Poleti ženske rade poudarijo nekoliko bolj zagorelo polt, ki pa jo lahko dosežete tudi…
14.06.2018

Po treningu lase najprej razčešimo in posušimo

Športniki vlagajo veliko truda in napora v doseganje ciljev, ki so si jih zadali.…
13.06.2018

Kako do gladke in sijoče kože na nogah?

V poletnem času, ko so na pohodu kratka krila, si vse ženske želijo gladko in sijočo…