Nastavitve piškotkov

Trajno odstranjevanje dlačic kar doma

Dlačice so zagotovo ena izmed večjih nadlog, s katerimi se soočajo ženske. Trajno odstranjevanje pa je lahko v kozmetičnih salonih precej drago in tudi zamudno. Odlična rešitev je naprava IPL, s katero lahko dlačice odstranite kar doma.

Kako deluje?
Braun Silk-expert IPL je klinično preizkušen aparat, ki ga lahko varno uporabljate doma. IPL je inovativna tehnologija na osnovi svetlobe, ki deluje tako, da prekine ciklus ponovne rasti dlačic. Oddaja nežne pulze svetlobe pod površino kože, ki dosežejo melanin v dlačnem mešičku. Z redno uporabo v določenih časovnih presledkih energija svetlobe pomaga preprečiti, da bi neželene dlačice dosegle površino kože in njihova ponovna rast je trajno zmanjšana.

Dolgotrajni rezultati
Postopek z napravo IPL je potrebno ponavljati, pogostost pa je odvisna od ciklusa rasti dlačic, ki je pri vsaki posameznici drugačen. Za postopek s svetlobo so dovzetne samo dlačice v fazi rasti, zato je potrebno izvesti več postopkov, če želite doseči trajno gladko kožo. Braun priporoča, da je začetna faza sestavljena iz enega postopka na teden, ki naj traja 4-12 tednov. Potem pa se nadaljuje skladno s potrebami. Nekatere ženske morajo izvesti postopek vsak mesec do dva, za druge pa zadostuje že en postopek na 6-12 mesecev.

Zmagovalec testa Zveze potrošnikov Slovenije
Braun Silk-expert je postal zmagovalec ZPS testa: »Kar tri četrtine (75 %) udeleženk bi kupilo napravo Braun Silk-expert, ki je na testu tudi zmagala*. Je edina preizkušena naprava, ki so ji (tako strokovnjaki kot udeleženke) za učinkovitost dali oceno "dobro". Večina udeleženk je pri napravi pohvalila tudi samodejno zaznavanje tipa kože.« (Vir: Zveza potrošnikov Slovenije)

*Zmagovalec ZPS testa je Serija 5 Braun Silk-expert BD z modeli 5001, 5006, 5007, 5008, 5009.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

12.04.2018

Ko le ne bi tako zelo izpadali ...

Skrb za lase je nujna, če seveda želimo imeti zavidanja vredne. Le redki imajo to srečo,…
12.04.2018

6 razlogov za epilacijo

S pomladjo prihajajo tudi višje temperature in kaj kmalu se bodo dame sprehajale v krilih…
10.04.2018

Maske za obraz – pot do popolne nege kože

Se sprašujete, ali je smiselno, da v svojo nego kože vključite maske? Odgovor je da!…
05.04.2018

Senčenje obraza ni bilo še nikoli tako preprosto!

Max Factor predstavlja novo Miracle Contouring Palette, ki je povsem preprosta in hitra…
29.03.2018

Resna nega sedaj v bleščicah

GlamGlow #GLITTERMASK GRAVITYMUD™ FIRMING TREATMENT - Resna nega sedaj v bleščicah. Vsi…