Nastavitve piškotkov

Trendi okvirji (sončnih) očal, ki jih bomo nosili to poletje

Očala so odličen modni dodatek, s katerim lahko popestrite svoj videz. Ne glede na to, ali iščete elegantna očala ali bolj sproščene modele, ne pozabite, da sončna očala ne prispevajo samo k bolj stilskemu in trendi videzu, vendar varujejo vaše oči pred škodljivimi UV-žarki. Zato je zelo pomembno, da očala izbirate v priznanih optikah, kot je Optika Aleksandra, kje lahko izbirate med številnimi modeli trendi očal, s katerimi boste modni, seksi in drzni.

Živalski vzorec

Očala z vzorcem želve vedno v misli privabijo toplo mivko, sonce in koktajle. Tako se bo tudi to sezono ta večna klasika ponavljala na očalih okroglih, kvadratnih in zaobljenih oblik. To poletje pozabite na dolgočasno rjavo barvo in izbirajte med veliko barvnih palet tega vzorca.

Metalik

Za poletje trendi v industriji sončnih očal napovedujejo svetle metalik barve v čistih in grafičnih oblikah za modne navdušenke, ki imajo rade izčiščen in svež stil.

Prozorni okvirji

Slednji so kot nalašč za vse, ki imate svetle blond ali rjave lase in svetlo, bledo polt. So tudi zelo vsestranski, saj jih lahko nosite na nešteto kombinacij. To poletje izbirajte prozorne okvirje obarvane v roza, modro ali zabavno - naj bo to poletje zabavno!

Sladka šestdeseta

Twiggy, Jane Birkin in ostale ikone 60. let prejšnjega stoletja so bile v mislih modnih oblikovalcev za letošnje pletje. Okrogle in aviatorske oblike v pastelnih, sladolednih in nude odtenkih bodo kradle poglede in so poklon prepoznavnemu baby doll stilu.

Večna klasika

Gre za tiste izredno damske primerke, ki ostajajo večni. Seveda govorimo o klasičnih črnih očalih, ki jih boste lahko nosili še dolga leta. Zato si z lahkoto nadenete tudi kak star model, ki ga skrbno čuvate v svoji zbirki.

Mačje oči

Stil očal s privihanimi krivuljami je zares trmast in se še kar noče posloviti. Ta model sončnih očal ni priljubljen le pri zvezdnicah in redno prisoten na modnih pistah, posvojila ga je večina žensk po svetu. Zaradi svoje elegantne oblike jih lahko nosite praktično povsod. Še ena dobra lastnost mačjih očal pa je, da lepo pristojijo praktično na vseh oblikah obraza.

Carrera 142s

 

SHEENAS 0B4EFQ

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

19.06.2018

Kultna GLAMGLOW GLITTERMASK sedaj v My Little Pony podobi

Odlična nega kože je čarovnija, zato GLAMGLOW predstavlja tri #GLITTERMASK GRAVITYMUD™…
18.06.2018

Popolne trepalnice tudi poleti

Če ste ena tistih žensk, ki so rade popolno urejene vedno in povsod, najbrž že iščete…
15.06.2018

Kot da bi vas poljubilo sonce

Poleti ženske rade poudarijo nekoliko bolj zagorelo polt, ki pa jo lahko dosežete tudi…
14.06.2018

Po treningu lase najprej razčešimo in posušimo

Športniki vlagajo veliko truda in napora v doseganje ciljev, ki so si jih zadali.…
13.06.2018

Kako do gladke in sijoče kože na nogah?

V poletnem času, ko so na pohodu kratka krila, si vse ženske želijo gladko in sijočo…