Nastavitve piškotkov

Kako do gladke in sijoče kože na nogah?

V poletnem času, ko so na pohodu kratka krila, si vse ženske želijo gladko in sijočo kožo. Preverite, kako to doseči!

1. Piling

Piling je zelo pomemben in prevečkrat pozabljen lepotni ritual. Kožne celice vsakodnevno odmirajo in odpadajo, vendar tega s prostim očesom tega ne opazite, saj jih sproti nadomeščajo nove. Pogosto se luščenje ne dogaja dovolj hitro, zato se negovalni izdelki težje absorbirajo in so manj učinkoviti. Z rednim pilingom lahko torej odlično pripomorete k lepši koži, ki bo tudi bolje vsrkala negovalne izdelke. Hkrati pa piling pomaga pri preprečevanju vraščenih dlačic.

2. Odstranjevanje dlak

Po tem, ko naredite piling, se lotite odstranjevanja dlačic. Priporočamo uporabo epilatorja, ki je zelo učinkovit način odstranjevanja dlačic, saj jih odstrani s korenino vred in tako traja dlje časa, preden dlačice ponovno zrastejo. Lahko pa se odločite tudi za IPL, ki zagotavlja še trajnejše odstranjevanje dlak – priporočamo Braun Silk-expert IPL.

3. Masaža in vlaženje

Masaža pomaga pri boljši prekrvavitvi, ki lahko pripomore ne samo splošnemu zdravju ampak tudi lepšemu izgledu kože. Učinkovito masažo nog si lahko privoščite kar v varnem zavetju doma z epilatorjem Braun Silk-épil 9-990, ki ima poleg nastavka za epilacijo tudi nastavek za masažo (namig: aparat ima tudi nastavek za piling, tako da si lahko tudi to olajšate). Svojo kožo pa tudi redno negujte z vlažilnimi kremami in losjoni (odvisno od tipa kože), ki bodo kožo hidrirali od zunaj in nahranili.

4. Dodaten trik: hidracija

Zelo pomembna reč za lep izgled kože, na katero marsikdo pozabi, je zadostna hidracija. Dehidrirana koža lahko izgleda nekoliko sivkasto in pusto, je pa tudi manj napeta. Še posebej v poletnih dneh, ko se zaradi vročine bolj potite, je potrebno vsakodnevno spiti zadostno količino vode, ki kožo hidrira od znotraj.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

21.12.2018

Čas je decembrskih zabav: kakšen stajling izbrati?

Decembrski čas nam prinese zunanji blišč v obliki bleščečih okraskov, številnih dogodkov…
14.12.2018

5 nasvetov: kako praznike uspešno preživeti brez stresa

Prazniki naj bi bili čas za družino, za prijatelje in dobrodelnost. Čas veselja,…
11.12.2018

Tega nikar ne počnite!

Če ne želite, da so vaši lasje krhki, lomljivi, tanki, poškodovani, potem je čas, da…
10.12.2018

7 nenavadnih trikov pri ličenju, ki delajo čudeže

Se sprašujete, ali s svojim ličenjem res 'potegnete' iz sebe največ? Z majhnimi…
07.12.2018

Hit čevlji tedna: čevelj, ustvarjen za hladne dni in elegantne kombinacije!

Če ste se kdaj znašli v dvomu med udobnim in čudovitim modelom čevljev ter se vam zdi, da…