Nastavitve piškotkov

Kako do gladke in sijoče kože na nogah?

V poletnem času, ko so na pohodu kratka krila, si vse ženske želijo gladko in sijočo kožo. Preverite, kako to doseči!

1. Piling

Piling je zelo pomemben in prevečkrat pozabljen lepotni ritual. Kožne celice vsakodnevno odmirajo in odpadajo, vendar tega s prostim očesom tega ne opazite, saj jih sproti nadomeščajo nove. Pogosto se luščenje ne dogaja dovolj hitro, zato se negovalni izdelki težje absorbirajo in so manj učinkoviti. Z rednim pilingom lahko torej odlično pripomorete k lepši koži, ki bo tudi bolje vsrkala negovalne izdelke. Hkrati pa piling pomaga pri preprečevanju vraščenih dlačic.

2. Odstranjevanje dlak

Po tem, ko naredite piling, se lotite odstranjevanja dlačic. Priporočamo uporabo epilatorja, ki je zelo učinkovit način odstranjevanja dlačic, saj jih odstrani s korenino vred in tako traja dlje časa, preden dlačice ponovno zrastejo. Lahko pa se odločite tudi za IPL, ki zagotavlja še trajnejše odstranjevanje dlak – priporočamo Braun Silk-expert IPL.

3. Masaža in vlaženje

Masaža pomaga pri boljši prekrvavitvi, ki lahko pripomore ne samo splošnemu zdravju ampak tudi lepšemu izgledu kože. Učinkovito masažo nog si lahko privoščite kar v varnem zavetju doma z epilatorjem Braun Silk-épil 9-990, ki ima poleg nastavka za epilacijo tudi nastavek za masažo (namig: aparat ima tudi nastavek za piling, tako da si lahko tudi to olajšate). Svojo kožo pa tudi redno negujte z vlažilnimi kremami in losjoni (odvisno od tipa kože), ki bodo kožo hidrirali od zunaj in nahranili.

4. Dodaten trik: hidracija

Zelo pomembna reč za lep izgled kože, na katero marsikdo pozabi, je zadostna hidracija. Dehidrirana koža lahko izgleda nekoliko sivkasto in pusto, je pa tudi manj napeta. Še posebej v poletnih dneh, ko se zaradi vročine bolj potite, je potrebno vsakodnevno spiti zadostno količino vode, ki kožo hidrira od znotraj.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.10.2018

Kako hitro do lepih in zapeljivih ustnic?

Vsaka ženska si želi lepih in sočnih ustnic, saj veljajo za enega izmed najbolj čutnih…
10.10.2018

9 pravil nakupovanja čevljev, ki bi jih moral poznati vsak

Vsaka dama ima svoje male skrivnosti. Mi smo za vas pobrskali med njimi in jih našli kar…
08.10.2018

THE LOOK letošnje jeseni

Vas zanima, kako se z ličili preleviti v jesensko zapeljivko in kakšni bodo trendi…
25.09.2018

Živalski vzorec je must have te jeseni. Kako ga kombinirati?

Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najbolj popularnih, zato smo ga dali…
24.09.2018

Ali veste, kako uskladiti čevlje in torbico?

To je eno tistih modnih pravil, ki že vrsto let muči dame vseh generacij po vsem svetu.…