Nastavitve piškotkov

Kako do gladke in sijoče kože na nogah?

V poletnem času, ko so na pohodu kratka krila, si vse ženske želijo gladko in sijočo kožo. Preverite, kako to doseči!

1. Piling

Piling je zelo pomemben in prevečkrat pozabljen lepotni ritual. Kožne celice vsakodnevno odmirajo in odpadajo, vendar tega s prostim očesom tega ne opazite, saj jih sproti nadomeščajo nove. Pogosto se luščenje ne dogaja dovolj hitro, zato se negovalni izdelki težje absorbirajo in so manj učinkoviti. Z rednim pilingom lahko torej odlično pripomorete k lepši koži, ki bo tudi bolje vsrkala negovalne izdelke. Hkrati pa piling pomaga pri preprečevanju vraščenih dlačic.

2. Odstranjevanje dlak

Po tem, ko naredite piling, se lotite odstranjevanja dlačic. Priporočamo uporabo epilatorja, ki je zelo učinkovit način odstranjevanja dlačic, saj jih odstrani s korenino vred in tako traja dlje časa, preden dlačice ponovno zrastejo. Lahko pa se odločite tudi za IPL, ki zagotavlja še trajnejše odstranjevanje dlak – priporočamo Braun Silk-expert IPL.

3. Masaža in vlaženje

Masaža pomaga pri boljši prekrvavitvi, ki lahko pripomore ne samo splošnemu zdravju ampak tudi lepšemu izgledu kože. Učinkovito masažo nog si lahko privoščite kar v varnem zavetju doma z epilatorjem Braun Silk-épil 9-990, ki ima poleg nastavka za epilacijo tudi nastavek za masažo (namig: aparat ima tudi nastavek za piling, tako da si lahko tudi to olajšate). Svojo kožo pa tudi redno negujte z vlažilnimi kremami in losjoni (odvisno od tipa kože), ki bodo kožo hidrirali od zunaj in nahranili.

4. Dodaten trik: hidracija

Zelo pomembna reč za lep izgled kože, na katero marsikdo pozabi, je zadostna hidracija. Dehidrirana koža lahko izgleda nekoliko sivkasto in pusto, je pa tudi manj napeta. Še posebej v poletnih dneh, ko se zaradi vročine bolj potite, je potrebno vsakodnevno spiti zadostno količino vode, ki kožo hidrira od znotraj.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

16.05.2019

Ren Clean screen mineral SPF 30, 50 ml

Mineralna krema za obraz z ZF 30 Mineralna krema za obraz z UVA/UVB zaščito. Kožo zaščiti…
16.05.2019

Vi ščitite svojo kožo, Caudalie ščiti naravo!

Ljubljana, 14. maj 2019 - V torek, 14. maja 2019, je v ljubljanskem hotelu Vander…
13.05.2019

6 stvari, ki jih neveste pogosto pozabijo na sam poročni dan

Za marsikatero žensko je poroka najlepši dan v njenem življenju. Ko se ženska končno…
19.04.2019

5 trikov, kako preživeti dlje časa v čevljih z visoko peto

Ljubimo visoke pete! Noge so videti daljše in zapeljive, vse modne kombinacije bolj…
08.04.2019

Teenlifting

Brigita Jerovčnik nam je predstavila metodo TEENLIFTING, ki je pri nas vse bolj…