Nastavitve piškotkov

Moške dišave letošnjega poletja

Ne samo lepota, tudi vonj je subjektivna reč, morda še toliko bolj. Vsaka dišava zato ne bo dišala vsem gospodom in mladeničem, zato smo pripravili širok nabor, znotraj katerega bo zagotovo vsak moški našel svojo naj dišavo letošnjega poletja.

Boss Bottled United

Dišava združuje ostrino narave z urbano toplino in prinaša neusmiljeno svežino, zahvaljujoč inovativni spremembi originalnih sestavin Boss Bottled. Vonj se odpre z južnoafriškim Buchu-jem, združuje pa rdečo pomarančo, s katero ustvarja citrusni značaj. V srcu dišave so zelena meta, poprova meta in koncentrat perunike, ki poskrbijo za njeno živahnost. Medtem pa vetiver, pačuli in kašerman vodijo njegovo toplo, lesno eleganco. Kot s srebrom odeti sokol so tudi njene vonjave fizičen opomnik trdo prisluženih nagrad, ki jih prejmejo igralci na vrhuncu svoje pripravljenosti.

Bruno Banani No Limits For Him

Poudarjena moškost dišave No Limits For Him se pokaže v odprti svežini zgornjih not, kjer nastopajo grenivka, guarana in rdeče jabolko. Srednje note dišave sta sivka in eterično olje gvajaka, hipnotična moč spodnjih not vetiverja in jantarja pa podpišejo vonj z nepozabno in moško podobo, ki bo prebudila tvojo divjo stran.

Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme

Ohlajen citrusni koktajl osvežujoče mandarine in zamrznjene grenivke nudi hladen in eleganten preobrat v vrhnji noti. Aromatičen brin pa se potopi v srce slane morske skladnosti, ki v misli pričara modrino mediteranskega morja. Živahen jantarjev les, ovit v mošus, razširi sijaj in obstojnost te moške mešanice, za katero obstaja senzualnost Light Blue moškega.

Gucci Guilty Absolute

Ta uporniška dišava sicer spada v izjemno popularno lesno olfaktorno kategorijo moških dišav, a vonj presega okvirje tradicionalne lesne strukture, saj je mojster parfumer ustvaril posebno mešanico, katere sestava ostaja nespremenjena vse od trenutka, ko jo nanesemo na kožo. Alberto Morillas je tak učinek dosegel s tem, da je vonj oblikoval z dvema vodilnima notama: lastno mešanico akorda usnja Woodleather™, s čimer je izkazal spoštovanje usnjenemu materialu – koreninam hiše Gucci, ter z redko vrsto pogoste parfumske note Goldenwood™, novim naravnim izvlečkom nutkanske paciprese.

Paco Rabanne 1 Million Lucky

Z Million Lucky je zlato zamenjala najbolj redka kovina: platina. Čista, gosta in izredna. Oda Pacu Rabannu, metalurgu, ki je utelesil Million fantazijo. Dišava preplavi vse tvoje čute. Ugrizne te s svežo zeleno slivo. Očara te z možatimi lesnimi notami. Pretrese tvoje želje z bujnimi lešniki. Vse hkrati. En vdih in svet je tvoj.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.09.2018

Ali veste, kako skrbeti za svojo dragoceno usnjeno torbico?

Če ste med tistimi ljubiteljicami torbic, ki imajo v svoji zbirki tudi usnjene različice,…
31.08.2018

Rimmel predstavlja Maxi Blush in Stay Satin Liquid Lip Colour

Iz Rimmela ob koncu poletja prihaja popolna kombinacija rdečil za lica in živahnih barv…
27.08.2018

Poskrbite za kožo okrog oči

Če niste ena izmed srečnic, ki ima vedno popolno kožo in nima vidnih podočnjakov tudi po…
27.08.2018

6 trendi kosov, ki bodo osvežili vašo jesensko garderobo

Poletje nam bo kmalu pomahalo v slovo in nastopil bo čas, ko bomo poletna oblačila…
24.08.2018

Ključ do brezhibne polti

V želji po popolni polti marsikatera dama nanaša predebele plasti tekoče podlage. Namesto…