Nastavitve piškotkov

Moške dišave letošnjega poletja

Ne samo lepota, tudi vonj je subjektivna reč, morda še toliko bolj. Vsaka dišava zato ne bo dišala vsem gospodom in mladeničem, zato smo pripravili širok nabor, znotraj katerega bo zagotovo vsak moški našel svojo naj dišavo letošnjega poletja.

Boss Bottled United

Dišava združuje ostrino narave z urbano toplino in prinaša neusmiljeno svežino, zahvaljujoč inovativni spremembi originalnih sestavin Boss Bottled. Vonj se odpre z južnoafriškim Buchu-jem, združuje pa rdečo pomarančo, s katero ustvarja citrusni značaj. V srcu dišave so zelena meta, poprova meta in koncentrat perunike, ki poskrbijo za njeno živahnost. Medtem pa vetiver, pačuli in kašerman vodijo njegovo toplo, lesno eleganco. Kot s srebrom odeti sokol so tudi njene vonjave fizičen opomnik trdo prisluženih nagrad, ki jih prejmejo igralci na vrhuncu svoje pripravljenosti.

Bruno Banani No Limits For Him

Poudarjena moškost dišave No Limits For Him se pokaže v odprti svežini zgornjih not, kjer nastopajo grenivka, guarana in rdeče jabolko. Srednje note dišave sta sivka in eterično olje gvajaka, hipnotična moč spodnjih not vetiverja in jantarja pa podpišejo vonj z nepozabno in moško podobo, ki bo prebudila tvojo divjo stran.

Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme

Ohlajen citrusni koktajl osvežujoče mandarine in zamrznjene grenivke nudi hladen in eleganten preobrat v vrhnji noti. Aromatičen brin pa se potopi v srce slane morske skladnosti, ki v misli pričara modrino mediteranskega morja. Živahen jantarjev les, ovit v mošus, razširi sijaj in obstojnost te moške mešanice, za katero obstaja senzualnost Light Blue moškega.

Gucci Guilty Absolute

Ta uporniška dišava sicer spada v izjemno popularno lesno olfaktorno kategorijo moških dišav, a vonj presega okvirje tradicionalne lesne strukture, saj je mojster parfumer ustvaril posebno mešanico, katere sestava ostaja nespremenjena vse od trenutka, ko jo nanesemo na kožo. Alberto Morillas je tak učinek dosegel s tem, da je vonj oblikoval z dvema vodilnima notama: lastno mešanico akorda usnja Woodleather™, s čimer je izkazal spoštovanje usnjenemu materialu – koreninam hiše Gucci, ter z redko vrsto pogoste parfumske note Goldenwood™, novim naravnim izvlečkom nutkanske paciprese.

Paco Rabanne 1 Million Lucky

Z Million Lucky je zlato zamenjala najbolj redka kovina: platina. Čista, gosta in izredna. Oda Pacu Rabannu, metalurgu, ki je utelesil Million fantazijo. Dišava preplavi vse tvoje čute. Ugrizne te s svežo zeleno slivo. Očara te z možatimi lesnimi notami. Pretrese tvoje želje z bujnimi lešniki. Vse hkrati. En vdih in svet je tvoj.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.12.2018

7 nenavadnih trikov pri ličenju, ki delajo čudeže

Se sprašujete, ali s svojim ličenjem res 'potegnete' iz sebe največ? Z majhnimi…
07.12.2018

Hit čevlji tedna: čevelj, ustvarjen za hladne dni in elegantne kombinacije!

Če ste se kdaj znašli v dvomu med udobnim in čudovitim modelom čevljev ter se vam zdi, da…
04.12.2018

Skrb za zobe pomeni skrb za zdravje

Raziskave so pokazale, da ima v Sloveniji več kot 90 % odraslih obolenje dlesni, med temi…
03.12.2018

S prijateljicami in Samuelom Lucasom na sanjsko potovanje v New York

Praznično okrašeni New York, sanjski šoping v času največjih razprodaj in nepozabna…
26.11.2018

7 nasvetov kako pametno načrtovati garderobo

Z obleko lahko povemo, kdo smo, ne da bi sploh spregovorili. Zato sta pregled in…