Nastavitve piškotkov

5 stvari, s katerimi si boste olajšali poletje

Vsakdo sanja o popolnem poletju brez stresa, o ležanju na plaži brez ene same skrbi. Da bo temu res tako, smo pripravili seznam petih nujnih reči, ki vam bodo olajšale ali pa polepšale letošnje poletje.

Odstranjevanje dlačic

Verjetno se strinjate, da je britje dlačic opravilo, ki ga večina dam opravlja z nejevoljo, pa je vseeno nekaj, česar ne smete zanemariti. Ste kdaj pomislili, kako dobro bi bilo če bi ga lahko? Rešitev je preprosta: epilator Braun Silk-épil odstrani dlačice temeljito in za dlje časa – si predstavljate, da ste brez te nadloge nekaj tednov?

Sončna očala

Pred začetkom poletja se vsem po glavi podi enako vprašanje: »Kje in kako bom našla primerna sončna očala?« Tudi tu smo vam zadevo malce olajšali. Optika Aleksandra vam ponuja pestro izbiro sončnih očal raznih oblik in barv. Med njimi se sigurno skrivajo tista prava za vas!

Obutev

Za brezskrbno poletje si priskrbite primerno obutev, ki vam bo zagotovila udoben korak. Letošnje poletje bodo zaznamovali preprosti sandali, ki bodo s svojo razigranostjo kradli prav vse poglede. Glamurozne metalik pa vse do malo bolj prefinjenih nevtralnih sandalov z raznimi okrasnimi detajli, ki vas bodo prepričali na prvi pogled, vam ponuja znamka Ara.

Ne pozabite na zdravo kožo

Morje in sonce lahko kožo precej izsušita, kar pa vodi do neprijetnega občutka, zategovanja in lupljenja. Clinique vam predstavlja novo Moisture Surge™72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, razkošno in hitro vpijajočo gel kremo, ki bo poskrbela, da bo vaša koža dobro hidrirana. Z njo bo vaša koža celo poletje blestela.

Zaščita pred soncem

Vaš obraz je čez dan neprestano izpostavljen soncu, zato je potrebno poskrbeti za zaščito pred žarki in sevanjem. Znamka Bobbi Brown je ustvarila formulo BB Cream SPF 35, ki bo vašo kožo zaščitila pred soncem, izboljšala nepravilnosti ter izenačila barvo kože. Prav tako pomaga pri zmanjševanju gubic ter kožo navlaži. Popolno za poletje!

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.12.2018

7 nenavadnih trikov pri ličenju, ki delajo čudeže

Se sprašujete, ali s svojim ličenjem res 'potegnete' iz sebe največ? Z majhnimi…
07.12.2018

Hit čevlji tedna: čevelj, ustvarjen za hladne dni in elegantne kombinacije!

Če ste se kdaj znašli v dvomu med udobnim in čudovitim modelom čevljev ter se vam zdi, da…
04.12.2018

Skrb za zobe pomeni skrb za zdravje

Raziskave so pokazale, da ima v Sloveniji več kot 90 % odraslih obolenje dlesni, med temi…
03.12.2018

S prijateljicami in Samuelom Lucasom na sanjsko potovanje v New York

Praznično okrašeni New York, sanjski šoping v času največjih razprodaj in nepozabna…
26.11.2018

7 nasvetov kako pametno načrtovati garderobo

Z obleko lahko povemo, kdo smo, ne da bi sploh spregovorili. Zato sta pregled in…