Nastavitve piškotkov

4 reči, ki moške motijo pri ženskah

Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja, zato je nemogoče reči, kaj je čisto vsem moškim na svetu všeč na ženskah oziroma kaj jih moti. Smo pa vseeno zbrali seznam reči, ki so najpogostejši odgovor, ko moški odgovarjajo na vprašanje, kaj jih v splošnem moti pri damah.

»Je nesamozavestna!«

Moški imajo radi ženske, ki so samozavestne. Kako vplivati na to? Dejavnikov je seveda veliko, je pa v prvi vrsti pomembno, da se dama dobro počuti v svoji koži, da bo to izžarevala tudi navzven v obliki zdrave samozavesti. Dame, urejajte se zase, ne za druge. Tudi če je zima in nimate partnerja, to ni izgovor, da nimate gladkih nog. Uporabite epilator Braun Silk-épil, da bodo noge gladke dlje časa. Odpravite se v telovadnico, na pilates, jogo ali kakšno drugo obliko vadbe in izoblikujte svoje telo.

»Preveč ličil in dišav«

Večina moških tu prisega na pravilo manj je več. Ličil ne uporabljajte za to, da ustvarjate obrazne poteze, ki jih sploh nimate, pač pa poudarite tisto, kar vam je še posebej všeč. So to polne ustnice, zanimive oči? Ličila uporabite v zmerni meri za prikrivanje nepravilnosti in poudarjane atributov, za vsak dan naj bodo ličila naravna. Prav tako bodite zmerne pri uporabi dišav.

»Balerinke«

Čedalje več žensk prisega na udobne čevlje tudi za v službo in na zmenek. Balerinke so ogromno ženskam všeč ravno zaradi udobja, praktičnosti in uporabnosti, večina moških pa zavije z očmi, ko jih zagleda. Namesto balerink izberite mokasinke ali pa drzno kombinirajte krilo z že nekaj časa zelo modernimi supergami.

»Ima neurejene nohte«

Moški večkrat pogledajo vaše roke, kot si mislite. Neurejeni nohti, morda celo pogrizeni, večino moških ne privlačijo preveč. To seveda ne pomeni, da morate vsak teden hoditi h kozmetičarki in imeti perfektno nalakirane nohte. Povsem sprejemljivo je, če imate lepo negovane, kratko pristrižene in nenalakirane. Urejena naj bo tudi obnohtna kožica in roke kot celota.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.09.2018

Ali veste, kako skrbeti za svojo dragoceno usnjeno torbico?

Če ste med tistimi ljubiteljicami torbic, ki imajo v svoji zbirki tudi usnjene različice,…
31.08.2018

Rimmel predstavlja Maxi Blush in Stay Satin Liquid Lip Colour

Iz Rimmela ob koncu poletja prihaja popolna kombinacija rdečil za lica in živahnih barv…
27.08.2018

Poskrbite za kožo okrog oči

Če niste ena izmed srečnic, ki ima vedno popolno kožo in nima vidnih podočnjakov tudi po…
27.08.2018

6 trendi kosov, ki bodo osvežili vašo jesensko garderobo

Poletje nam bo kmalu pomahalo v slovo in nastopil bo čas, ko bomo poletna oblačila…
24.08.2018

Ključ do brezhibne polti

V želji po popolni polti marsikatera dama nanaša predebele plasti tekoče podlage. Namesto…