Nastavitve piškotkov

4 reči, ki moške motijo pri ženskah

Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja, zato je nemogoče reči, kaj je čisto vsem moškim na svetu všeč na ženskah oziroma kaj jih moti. Smo pa vseeno zbrali seznam reči, ki so najpogostejši odgovor, ko moški odgovarjajo na vprašanje, kaj jih v splošnem moti pri damah.

»Je nesamozavestna!«

Moški imajo radi ženske, ki so samozavestne. Kako vplivati na to? Dejavnikov je seveda veliko, je pa v prvi vrsti pomembno, da se dama dobro počuti v svoji koži, da bo to izžarevala tudi navzven v obliki zdrave samozavesti. Dame, urejajte se zase, ne za druge. Tudi če je zima in nimate partnerja, to ni izgovor, da nimate gladkih nog. Uporabite epilator Braun Silk-épil, da bodo noge gladke dlje časa. Odpravite se v telovadnico, na pilates, jogo ali kakšno drugo obliko vadbe in izoblikujte svoje telo.

»Preveč ličil in dišav«

Večina moških tu prisega na pravilo manj je več. Ličil ne uporabljajte za to, da ustvarjate obrazne poteze, ki jih sploh nimate, pač pa poudarite tisto, kar vam je še posebej všeč. So to polne ustnice, zanimive oči? Ličila uporabite v zmerni meri za prikrivanje nepravilnosti in poudarjane atributov, za vsak dan naj bodo ličila naravna. Prav tako bodite zmerne pri uporabi dišav.

»Balerinke«

Čedalje več žensk prisega na udobne čevlje tudi za v službo in na zmenek. Balerinke so ogromno ženskam všeč ravno zaradi udobja, praktičnosti in uporabnosti, večina moških pa zavije z očmi, ko jih zagleda. Namesto balerink izberite mokasinke ali pa drzno kombinirajte krilo z že nekaj časa zelo modernimi supergami.

»Ima neurejene nohte«

Moški večkrat pogledajo vaše roke, kot si mislite. Neurejeni nohti, morda celo pogrizeni, večino moških ne privlačijo preveč. To seveda ne pomeni, da morate vsak teden hoditi h kozmetičarki in imeti perfektno nalakirane nohte. Povsem sprejemljivo je, če imate lepo negovane, kratko pristrižene in nenalakirane. Urejena naj bo tudi obnohtna kožica in roke kot celota.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

27.02.2019

Pravi prijatelji boostajo drug drugega

Vsi imamo izzive, ki jih želimo osvojiti in včasih za osvojen izziv potrebujemo pravi…
25.02.2019

Poskrbite za urejene nohte

Ste že kupili lak z bleščicami, ki bo krasil vaše nohte na kateri izmed zabav, na katero…
25.02.2019

Ultimativni načrt za popolno nego kože telesa

Včasih pozabimo, da je koža na telesu prav tako delikatna kot koža na obrazu, zato…
18.02.2019

Razvajanje za boginje

Vsaka ženska ima v svojem življenju veliko različnih vlog – je hči, sestra, partnerka,…
15.02.2019

Kako do svilnato mehke kože v zimskih dneh?

Ste tudi vi med tistimi, ki se pozimi borite s suho kožo po telesu? Naš največji organ je…