Nastavitve piškotkov

Majhne skrivnosti in triki slovenskih blogerk

Skoraj vsaka dama ima kakšen poseben trik ali skrivnost na področju nege in lepote. Nič drugače ni pri slovenskih blogerkah. Kar štiri dekleta smo pocukali za rokav in z nami so prijazno delile nasvete, ki so se pri njih obnesli kot odlični.

Love, Eva – Eva Ahačevčič Pakiž

Mlada mamica, blogerka in lepotna navdušenka da veliko poudarka na obrvi: »Morda je slišati nepomembno, a obrvi so okvir obraza in resnično pripomorejo k temu, kako smo videti. Lepo oblikovane in zasenčene obrvi so torej nenadomestljiv korak v moji vsakodnevni lepotilni rutini.« Verjame pa tudi v moč rdeče šminke: »Ko moj obraz potrebuje dodaten pljusk svežine, stajling pa okrepitev tudi na kozmetični polički.«

Viva La Vida – Katja Grudnik

Vedno nasmejana Katja je morala kar malo premisliti, da je lahko izbrala en trik, ki se ji zdi najpomembnejši: »Pozimi, ko je koža suha in izsušena v navadno kremo namešam malo medu. Ker je hranljiv, je super kot maska za obraz. Na obrazu ga pustim 15 min skupaj s kremo, nato pa sperem.« Morda pride ta nasvet prav tudi po počitnicah na morju, ko je zaradi sonca in slane vode koža pogosto precej izsušena.

Curves in Colors – Nataša Mernik

Ljubiteljica vsega lepega in pozitivnega je povedala, da je njen poletni trik (termalna) vodica v spreju, ki se ji zdi nadvse uporabna in priročna. »Uporabiš jo lahko pred in po nanosu ličili ali kadarkoli čez dan za osvežitev obraza in telesa,« je povedala Nataša. V vročih poletnih dneh pride takšna osvežitev še kako prav!

Passing Fancy – Sara Ledinek

»Moj skrivni ritual so oreščki,« nam je zaupala Sara. »Na dva dni pojem 2 brazilska oreščka, da dobim v svoje telo dovolj selena. Selen okrepi imunski sistem, poveča rodnost, izboljša kožo in deluje kot antioksidant.«

Vsa štiri dekleta pa imajo en skupen trik, ki jim precej skrajša čas za lepotne opravke. Za odstranjevanje neželenih dlačic uporabljajo epilatorje Braun Silk-épil 9, ki zagotavljajo dlje časa gladko kožo.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.10.2018

Kako hitro do lepih in zapeljivih ustnic?

Vsaka ženska si želi lepih in sočnih ustnic, saj veljajo za enega izmed najbolj čutnih…
10.10.2018

9 pravil nakupovanja čevljev, ki bi jih moral poznati vsak

Vsaka dama ima svoje male skrivnosti. Mi smo za vas pobrskali med njimi in jih našli kar…
08.10.2018

THE LOOK letošnje jeseni

Vas zanima, kako se z ličili preleviti v jesensko zapeljivko in kakšni bodo trendi…
25.09.2018

Živalski vzorec je must have te jeseni. Kako ga kombinirati?

Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najbolj popularnih, zato smo ga dali…
24.09.2018

Ali veste, kako uskladiti čevlje in torbico?

To je eno tistih modnih pravil, ki že vrsto let muči dame vseh generacij po vsem svetu.…