Nastavitve piškotkov

Bi radi nanesli samoporjavitveno kremo kot profesionalec?

Samoporjavitvena krema je odlična rešitev za tiste, ki želite lepo zagorelo polt, ne želite pa se pretirano izpostavljati soncu. Marsikdo se boji tovrstnih izdelkov, ker ga skrbi zapletena uporaba. Spodnji nasveti vam bodo zagotovo pomagali doseči dober rezultat.

Berite navodila

Pred uporabo skrbno preverite navodila proizvajalca in jim dosledno sledite. Priporočamo, da samoporjavitvene kreme prvič ne uporabite pred kakšnim posebnim dogodkom, na primer poroko – vsaj enkrat se z njo spoznajte prej, da boste pred pomembnim dogodkom prepričani v svoje sposobnosti in tudi rezultate.

Priprava na nanos

Pred nanosom kožo ustrezno pripravite. Nadležne dlačice odstranite že dan prej, priporočamo uporabo epilatorjev Braun Silk-épil, ki učinkovito odstranijo tudi zelo kratke dlačice in zagotavljajo dolgotrajne rezultate. Pred nanosom samoporjavitvene kreme naredite nežen, a temeljit in enakomeren piling, s katerim boste z vaše kože odstranili poroženele celice in s tem omogočili enakomeren nanos kreme. Tudi za piling vam bo prišel prav Silk-épil, saj imajo nekateri modeli nastavek za učinkovit piling. Pred samim nanosom samoporjavitvene kreme naj bo koža popolnoma suha. Na predele, kjer je koža bolj suha in poroženela (kolena, komolci, pogosto tudi gležnji), pa najprej nanesite tanek sloj mleka ali kreme za telo, ki naj ne bosta premastna.

Naj se vam ne mudi

Poskrbite, da boste imeli dovolj časa za nanašanje samoporjavitvene kreme, saj je za enakomeren nanos potrebna natančnost. V nasprotnem primeru bo posledica neenakomerna obarvanost in oranžni predeli, česar pa si zagotovo ne želite. Priporočamo, da se tega lotite zvečer.

Nanašanje

Za nanašanje uporabljajte rokavice, ki so v večini primerov kremi že priložene, sicer pa uporabite dobro prilegajoče se kirurške. Samoporjavitveno kremo nanašajte samo na en predel telesa naenkrat, priporočamo, da začnete pri stopalih in greste od spodaj navzgor. Natančno nanašajte tanek in enakomeren sloj. Na nekatere dele telesa se lahko barva prime bolj kot drugje, zato je res pomembno, da se s kremo dodobra spoznate preden jo uporabite v namen kakšne posebne priložnosti.

Po nanosu

Samoporjavitvene kreme imajo določen čas delovanja, večinoma vsaj dve uri (vse to bo zabeleženo v proizvajalčevih navodilih), zato se v tem času ne umivati ali znojiti, hkrati pa ne imeti oblečenih tesno prilegajočih se oblačil. Po nanosu si oblecite staro pižamo, ki naj bo ohlapna, prav tako pa ne imeti posteljnine, ki bi vam je bilo žal, saj se lahko nekaj barve prenese tudi na oblačila in posteljnino.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.10.2018

Kako hitro do lepih in zapeljivih ustnic?

Vsaka ženska si želi lepih in sočnih ustnic, saj veljajo za enega izmed najbolj čutnih…
10.10.2018

9 pravil nakupovanja čevljev, ki bi jih moral poznati vsak

Vsaka dama ima svoje male skrivnosti. Mi smo za vas pobrskali med njimi in jih našli kar…
08.10.2018

THE LOOK letošnje jeseni

Vas zanima, kako se z ličili preleviti v jesensko zapeljivko in kakšni bodo trendi…
25.09.2018

Živalski vzorec je must have te jeseni. Kako ga kombinirati?

Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najbolj popularnih, zato smo ga dali…
24.09.2018

Ali veste, kako uskladiti čevlje in torbico?

To je eno tistih modnih pravil, ki že vrsto let muči dame vseh generacij po vsem svetu.…