Nastavitve piškotkov

Bi radi nanesli samoporjavitveno kremo kot profesionalec?

Samoporjavitvena krema je odlična rešitev za tiste, ki želite lepo zagorelo polt, ne želite pa se pretirano izpostavljati soncu. Marsikdo se boji tovrstnih izdelkov, ker ga skrbi zapletena uporaba. Spodnji nasveti vam bodo zagotovo pomagali doseči dober rezultat.

Berite navodila

Pred uporabo skrbno preverite navodila proizvajalca in jim dosledno sledite. Priporočamo, da samoporjavitvene kreme prvič ne uporabite pred kakšnim posebnim dogodkom, na primer poroko – vsaj enkrat se z njo spoznajte prej, da boste pred pomembnim dogodkom prepričani v svoje sposobnosti in tudi rezultate.

Priprava na nanos

Pred nanosom kožo ustrezno pripravite. Nadležne dlačice odstranite že dan prej, priporočamo uporabo epilatorjev Braun Silk-épil, ki učinkovito odstranijo tudi zelo kratke dlačice in zagotavljajo dolgotrajne rezultate. Pred nanosom samoporjavitvene kreme naredite nežen, a temeljit in enakomeren piling, s katerim boste z vaše kože odstranili poroženele celice in s tem omogočili enakomeren nanos kreme. Tudi za piling vam bo prišel prav Silk-épil, saj imajo nekateri modeli nastavek za učinkovit piling. Pred samim nanosom samoporjavitvene kreme naj bo koža popolnoma suha. Na predele, kjer je koža bolj suha in poroženela (kolena, komolci, pogosto tudi gležnji), pa najprej nanesite tanek sloj mleka ali kreme za telo, ki naj ne bosta premastna.

Naj se vam ne mudi

Poskrbite, da boste imeli dovolj časa za nanašanje samoporjavitvene kreme, saj je za enakomeren nanos potrebna natančnost. V nasprotnem primeru bo posledica neenakomerna obarvanost in oranžni predeli, česar pa si zagotovo ne želite. Priporočamo, da se tega lotite zvečer.

Nanašanje

Za nanašanje uporabljajte rokavice, ki so v večini primerov kremi že priložene, sicer pa uporabite dobro prilegajoče se kirurške. Samoporjavitveno kremo nanašajte samo na en predel telesa naenkrat, priporočamo, da začnete pri stopalih in greste od spodaj navzgor. Natančno nanašajte tanek in enakomeren sloj. Na nekatere dele telesa se lahko barva prime bolj kot drugje, zato je res pomembno, da se s kremo dodobra spoznate preden jo uporabite v namen kakšne posebne priložnosti.

Po nanosu

Samoporjavitvene kreme imajo določen čas delovanja, večinoma vsaj dve uri (vse to bo zabeleženo v proizvajalčevih navodilih), zato se v tem času ne umivati ali znojiti, hkrati pa ne imeti oblečenih tesno prilegajočih se oblačil. Po nanosu si oblecite staro pižamo, ki naj bo ohlapna, prav tako pa ne imeti posteljnine, ki bi vam je bilo žal, saj se lahko nekaj barve prenese tudi na oblačila in posteljnino.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

21.12.2018

Čas je decembrskih zabav: kakšen stajling izbrati?

Decembrski čas nam prinese zunanji blišč v obliki bleščečih okraskov, številnih dogodkov…
14.12.2018

5 nasvetov: kako praznike uspešno preživeti brez stresa

Prazniki naj bi bili čas za družino, za prijatelje in dobrodelnost. Čas veselja,…
11.12.2018

Tega nikar ne počnite!

Če ne želite, da so vaši lasje krhki, lomljivi, tanki, poškodovani, potem je čas, da…
10.12.2018

7 nenavadnih trikov pri ličenju, ki delajo čudeže

Se sprašujete, ali s svojim ličenjem res 'potegnete' iz sebe največ? Z majhnimi…
07.12.2018

Hit čevlji tedna: čevelj, ustvarjen za hladne dni in elegantne kombinacije!

Če ste se kdaj znašli v dvomu med udobnim in čudovitim modelom čevljev ter se vam zdi, da…