Nastavitve piškotkov

Skrivnosti nege obraza

Skrivnost do lepe kože na obrazu je odsev vsega časa, ki ji ga namenite. Pot do popolne kože je tako z nekaj koraki zelo preprosta. Če se zvečer odpravite v posteljo brez da bi odstranili ličila, kožo po napornem dnevu očistili in ji dali čas za počitek, nikar ne pričakujte, da bo naslednji dan vaša koža sijoča, zdrava in gladka. Za vas smo pripravili nekaj preprostih navodil, ki vam bodo zagotovo pomagala do lepše kože.

Jutranja nega

Zjutraj je koža spočita, a vseeno še ni pripravljena na vse izzive dneva. Zato jo moramo nanje počasi pripraviti. Da ne bi doživela prevelikega šoka, uporabite lahke izdelke brez močnih sestavin. Z le štirimi potezami jo lahko pripravite do popolnosti. Začnite s čistilom za obraz, ki bo poskrbel, da bo vaša koža zadihala, predlagamo Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelée/Refiner, ki bo iz kože odstranil vse nečistoče in odmašil pore. Nadaljujte s tonikom, ki bo vašo kožo umiril in navlažil, dobra možnost je Bobbi Brown Hydrating Face Tonic. Za konec nanesite še hidratacijsko kremo, ki bo kožo navlažila, na primer Clinique Moisture Surge™72-Hour Auto-Replenishing Hydrator in seveda ne pozabite na zaščito pred soncem, za super podlago ličilom predlagamo Clinique SPF 30 Anti-Wrinkle Face Cream.

Večerna nega

Zvečer ne smemo pozabiti, da tudi koža odpravlja na lepotni spanec. Rutino začnite s čiščenjem. Predlagamo dvojno čiščenje – s prvim odstranite vsa ličila in nečistoče (odličen je Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm), z drugim dobro očistite tudi pore in kožo pripravite na nadaljnjo nego (odlična izbira je Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam). Nanesite tonik, ki je lahko isti, kot pri jutranji negi, če je potrebno nadaljujte z aktivnimi sestavinami kot so AHA in BHA kisline, nato pa nahranite kožo okoli oči z Estée Lauder DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture GelCream, ki pomaga v borbi proti temnim kolobarjem okoli oči in neguje občutljivo in tanjšo kožo na tem mestu. Za konec nanesite še nočno kremo, predlagamo Estée Lauder NightWear PlusAnti-Oxidant Night Detox Creme.

Dodatna nega

Enkrat tedensko si privoščite piling. Ne le kože na obrazu, temveč celotnega telesa in verjemite, koža vam bo hvaležna, saj se tako znebite vseh odmrlih celic. Preizkusite GLAMGLOW YOUTHMUD® TINGLEXFOLIATE TREATMENT. Prav tako si vzemite nekaj časa in si privoščite obrazno masko GLAMGLOW THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment, ki bo vašo kožo hidrirala in poskrbela, da bo zasijala.

Navade, ki jih ne smete opustiti

Najpomembneje je, da pijete veliko vode, kajti dejstvo je, da je koža za popoln izgled potrebuje ogromno, zato ni dovolj da jo hidrirate le od zunaj, temveč ji privoščite še hidratacijo od znotraj. Spanec je zelo pomemben dejavnik v življenju, ker ne le, da si z njim nabirate energijo, pripomore tudi pri izgledu naše kože. Poskrbite tudi za redno menjavo brisačke za obraz in pa posteljnine, saj sta to mesti, kjer se nabirajo bakterije.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

01.04.2019

Modeli torbic, ki življenje naredijo veliko bolj enostavno

Vsestranska, elegantna in praktična – so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo…
06.03.2019

Ženska silhueta in eleganca: kakšni modni trendi nas čakajo to pomlad?

Pred nami je cvetoča pomlad in z njo se prebujajo sveži modni trendi ter nove stilske…
27.02.2019

Pravi prijatelji boostajo drug drugega

Vsi imamo izzive, ki jih želimo osvojiti in včasih za osvojen izziv potrebujemo pravi…
25.02.2019

Poskrbite za urejene nohte

Ste že kupili lak z bleščicami, ki bo krasil vaše nohte na kateri izmed zabav, na katero…
25.02.2019

Ultimativni načrt za popolno nego kože telesa

Včasih pozabimo, da je koža na telesu prav tako delikatna kot koža na obrazu, zato…