Nastavitve piškotkov

Kaj imajo skupnega Tjaša Kokalj Jerala, Ajda Sitar in David Urankar?

Poleg tega, da so vsi trije znani obrazi in uspešni na svojih področjih, jim je skupna tudi želja po udobju. Vsi trije imajo pogosto kakšne posebne dogodke in priložnosti, ko je bilo potrebno sklepati kompromis med izgledom in udobjem, vendar temu ni več tako. Razkrivamo vam njihovo skrito orožje!

Danska znamka čevljev in drugih usnjenih izdelkov, ECCO, trdi, da se mora čevelj prilegati nogi in ne obratno. »Žal je bilo pri meni pogosto obratno, saj velikokrat v želji po posebnem paru čevljev pozabim na to, kdo bo moral hoditi in v njih nabirati kilometre. Zato je moje novo sodelovanje z blagovno znamko ECCO takoj obrodilo sadove, kajti gre za ene najbolj udobnih in kakovostnih čevljev, kar sem jih kadarkoli imela na svojih nogah, ne da bi sklepala kompromise pri trendih, ki jih tako obožujem,« je povedala Tjaša Kokalj Jerala.

Tjaša, ki je med drugim tudi stilistka, pravi, da so modni hit letošnjega poletja zagotovo črni sandali z nizko, debelo in kvadratasto peto. »Izkazale so se za popoln par k različnim poletnim stajlingom, od kril, kratkih kombinezonov do elegantnih poletnih oblekic. So klasičen par, ki pa pristaja mnogim različnim stilom in so vsekakor vsestranski kos,« je bila navdušena Tjaša, ki je še povedala, da je ta par idealen tudi za svečane priložnosti, zabave in elegantne večerje.

Udobno tudi v visokih petkah

Ajdo Sitar, ljubiteljico nežnih barv, je ECCO prepričal z minimalističnim dizajnom, svetlo pastelno roza barvo in udobnostjo: »Sprehod po mestu, ki se zavleče v popoldansko kavico in konča v Tivoliju, je v teh čevljih mala malica. Občutek športnih copat, ki ponuja nadvse chic videz, je fenomenalen.«

Ajda

Ravno to je bila vizija podjetja pri snovanju kolekcije. Različni izdelovalci čevljev so namreč leta iskali inovacije v oblikovanju in tehnologiji, ki bi ženskam omogočila nošenje lepih, elegantnih in privlačnih čevljev z visokimi petami, ki ne bi sklepali kompromisov na področju udobja. ECCO je s prenovljeno kolekcijo SHAPE dosegel tisto, k čemur stremijo vsi oblikovalci čevljev – čudovito paleto obutve, ki ponuja razkošno celodnevno udobje, oblikovano za »stalno naravno gibanje«.

Za vse priložnosti

ECCO pa seveda ni pozabil niti na moške. Tudi gospodje lahko izbirajo med modeli, ki so primerni za vse priložnosti – vse od klasičnih čevljev, ki jih lahko obujete tudi na svojo poroko, pa do športnih, ki jih boste z veseljem vzeli na potovanja, ko ste v pogonu in na nogah cele dneve.

»Če bi moral svoje ECCO čevlje opisati s tremi besedami, bi rekel, da so udobni, vsestranski in lepi,« je povedal David Urankar, ki v letošnjem vremensko muhastem poletju največkrat obuje sproščene modre športno-elegantne čevlje z modnim belim podplatom iz linije Kyle. »Obute sem imel med vodenjem oddaje Dobro jutro in na izletu z mojo družino, kjer sem se cel dan podil za razigranim sinom. Mislim, da to pove, kako zelo vsestranski in udobni so,« je povedal David.

David

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

10.10.2018

Kako hitro do lepih in zapeljivih ustnic?

Vsaka ženska si želi lepih in sočnih ustnic, saj veljajo za enega izmed najbolj čutnih…
10.10.2018

9 pravil nakupovanja čevljev, ki bi jih moral poznati vsak

Vsaka dama ima svoje male skrivnosti. Mi smo za vas pobrskali med njimi in jih našli kar…
08.10.2018

THE LOOK letošnje jeseni

Vas zanima, kako se z ličili preleviti v jesensko zapeljivko in kakšni bodo trendi…
25.09.2018

Živalski vzorec je must have te jeseni. Kako ga kombinirati?

Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najbolj popularnih, zato smo ga dali…
24.09.2018

Ali veste, kako uskladiti čevlje in torbico?

To je eno tistih modnih pravil, ki že vrsto let muči dame vseh generacij po vsem svetu.…