Nastavitve piškotkov

Je to najboljša metoda odstranjevanja dlačic?

Ženske so za gladko kožo pripravljene narediti marsikaj in preizkusiti bolj ali manj boleče metode odstranjevanja dlačic. Vas zanima, kakšne so najpogostejše zahteve in želje na tem področju in katera je morda najboljša rešitev?

Učinkovitost in dolgotrajni rezultati

Zagotovo dve izmed najbolj pomembnih zahtev. Skoraj vsaka metoda odstranjevanja dlačic ima svoje prednosti in slabosti, zagotovo pa je ena varnejših, učinkovitih in preverjenih metod prav uporaba epilatorja. V primerjavi z drugimi metodami odstranjevanja dlak s korenino vred, je prednost epilatorjev Braun v tem, da ujamejo in odstranijo tudi zelo kratke dlačice, ki niso večje od zrna peska (približno 0,5 mm). To omogoča Braunova tehnologija Close-Grip. Epilator odstrani dlačice skupaj s korenino, zato traja dlje časa, da ponovno zrastejo. To pomeni, da bo vaša koža gladka kar do štiri tedne, vi pa boste brez skrbi.

Cenovna dostopnost

Pri primerjanju cene, kakovosti in rezultatov so Braunovi epilatorji zagotovo ena izmed boljših rešitev za odstranjevanje dlačic. Izbirate lahko med različnimi cenovnimi razredi in modeli, ki imajo priloženo različno število dodatnih nastavkov, pri tem pa ne sklepate kompromisov pri učinkovitosti. Epilatorji Silk-épil imajo različne nastavke (odvisno od modela), zato lahko epilator uporabljate tudi na drugih delih telesa, ne samo na nogah. Nekateri modeli pa imajo priložene tudi nastavke za masažo, piling, prirezovanje dlačic in podobno, tako da investicijo še bolje izkoristite.

Primerno tudi za občutljivo kožo

Epilacija med kopeljo ali pod prho je izvrstna rešitev za ženske z občutljivo kožo ali tiste, ki se z epilatorjem šele spoznavate in se navajate nanj. Priporočamo modele Braunovih epilatorjev, ki jih lahko uporabljate tudi pod vodo – ker pincete na glavi epilatorja Silk-épil med odstranjevanjem dlačic ne vlečejo neposredno kože, je njihov učinek na kožo minimalen.

Nežno odstranjevanje dlačic

Ob redni uporabi je odstranjevanje dlačic z epilatorji Braun Silk-épil praktično neboleče.

Dame imajo seveda tudi na področju odstranjevanja dlačic različne zahteve in kriterije, finančne zmožnosti in podobno. Ena rešitev morda ni primerna za vse, je pa zagotovo število zadovoljnih uporabnic epilatorjev dobra popotnica za tiste, ki se s tem nakupom morda še spogledujete.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

01.04.2019

Modeli torbic, ki življenje naredijo veliko bolj enostavno

Vsestranska, elegantna in praktična – so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo…
06.03.2019

Ženska silhueta in eleganca: kakšni modni trendi nas čakajo to pomlad?

Pred nami je cvetoča pomlad in z njo se prebujajo sveži modni trendi ter nove stilske…
27.02.2019

Pravi prijatelji boostajo drug drugega

Vsi imamo izzive, ki jih želimo osvojiti in včasih za osvojen izziv potrebujemo pravi…
25.02.2019

Poskrbite za urejene nohte

Ste že kupili lak z bleščicami, ki bo krasil vaše nohte na kateri izmed zabav, na katero…
25.02.2019

Ultimativni načrt za popolno nego kože telesa

Včasih pozabimo, da je koža na telesu prav tako delikatna kot koža na obrazu, zato…