Nastavitve piškotkov

8 najboljših lepotnih nasvetov za poletje

Poletje je lahko za kožo velik izziv, zato smo zbrali 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da boste tudi poleti sijali v vsej svoji lepoti.

1. Očistite obraz. Vsakodnevno uporabljajte kakovostne izdelke za čiščenje obraza, tudi zjutraj (npr. Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelée/Refiner), saj je zgolj dobro očiščena koža pripravljena na nanašanje negovalnih izdelkov in ličil. Tedensko uporabite maske glede na potrebe vaše kože. Pobrskajte pri GLAMGLOW, ki ima odlične maske za vse potrebe kože.

2. Dovolite svoji koži, da diha. Vsakodnevno (še posebej na morju) ne uporabljajte težkih ličil, naj bo koža »gola« in sije v svoji naravni lepoti. Če že potrebujete podlago, uporabite lahkotno podlago (predlagamo Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer SPF 15) ali pa zgolj korektor (preizkusite Max Factor Mastertouch Concealer ali pa Rimmel Wake me Up Concealer).

3. Uporabljajte vlažilne izdelke. Poleti je koža pogosto dehidrirana, zato spijte veliko vode in uporabljajte izdelke, ki ji vračajo vlago. Odličen je Clinique Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator.

4. Uporabljajte izdelke z UV zaščito. Zelo preprosto in posplošeno lahko rečemo, da sonce prispeva k staranju kože. Zaščitite jo s kakovostno kremo z zaščitnim faktorjem. Kakovostna je Clinique SPF 30 Anti-Wrinkle Face Cream, ki ščiti pred UVA in UVB žarki.

5. Vložite v ustrezno in kakovostno »orodje«. Ko izbirate čopiče za ličenje, kupujte kakovostne, kot so na primer Real Techniques, saj vam bodo zdržali dlje časa in boste tako na dolgi rok prihranili.

6. Eno ličilo za več nalog. Da boste pohitrili postopek ličenja, premislite, ali lahko kakšen izdelek uporabite na več različnih načinov. Šminko lahko na primer uporabite tudi kot rdečilo za lica ali pa celo kot senčilo.

7. Ne pozabite na bronzer. Absolutni vladar poletnih lepotnih trendov, z njim poudarite vsak videz. Odličen je Rimmel Limited edition Maxi Bronzer Pressed Powder.

8. Uporabljajte vodoodporne formule. Zaradi vročine se potite, zato izbirajte ličila, ki bodo cel dan izgledala kot v trenutku, ko ste končali z ličenjem.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

13.08.2018

Vodič po dišavah za začetnike

Nekateri ljudje imajo glede dišav zelo dodelan okus in že po opisu vedo, ali jim bo neka…
10.08.2018

Na morju v modrem

Za vse tiste, ki se na morje še odpravljate, smo pripravili ideje, kako celotno izkušnjo…
08.08.2018

8 najboljših lepotnih nasvetov za poletje

Poletje je lahko za kožo velik izziv, zato smo zbrali 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo…
07.08.2018

Klasike, ki ne razočarajo

V lepotnem svetu so novosti stalnica, saj tehnologija hitro napreduje, hkrati pa se…
03.08.2018

Katera ličila naj bodo v vaši počitniški toaletni torbici?

Na morje se marsikatera dama odpravi z nič ali zelo malo ličili, saj je prav prijetno…