Nastavitve piškotkov

Na morju v modrem

Za vse tiste, ki se na morje še odpravljate, smo pripravili ideje, kako celotno izkušnjo obarvati v modro. Vsi namreč vemo, da marsikatera dama prav na morju rada posname kakšno zanimivo fotografijo za Instagram. Naj bo vaša tematika modra, zato smo za vas pripravili nabor izdelkov, ki niso samo v tej barvi, ampak so tudi kvalitetni in odlični za uporabo, ko niste na morju.

Zapeljivo modra ličila

Če imate barvo oči, ki ji pristaja modra barva, priporočamo paletko senčil Max Factor Smokey Eye Drama Kit v odtenku Azure Allure, s katero boste ustvarili zapeljiv in drzen izgled. Če pa vašim očem modra barva ne pristaja, jo lahko drzno nanesete na ustnice z Rimmel Oh My Gloss! By Rita Ora v odtenku #20 Moonlight iz kolekcije Shades of Black. Če ste nekoliko zadržani, pa lahko uporabite temno modro barvico za oči, popoln odtenek je Bobbi Brown Long-Wear Eye Pencil Black Navy. Ne pozabite pa niti na nohte – O.P.I. ima v asortimanu različne odtenke modrih lahkov, drzne za najbolj pogumne in umirjene, za tiste, ki imate raje pastelno in subtilno nalakirane nohte.

Popolna modra poletna dišava

Če ste še vedno v iskanju popolnega poletnega vonja, priporočamo svežo, senzualno in unikatno dišavo Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense, ki vas bo najprej navdušila z ostrim in privlačnim dvojcem vonjev: svetlo limono in hrustljavim jabolkom Granny Smith. S sadnimi in cvetličnimi pridihi se ognjič elegantno meša v osrednje note žarečih listov jasmina. Njena značilna srednja nota bleščečih jantarnih gozdov in dragocenega mošusa se topi v od sonca poljubljeno kožo in se razvije v živahno in čutno dišavo. Za svojega gospoda izberite Paco Rabanne Pure XS, ki je živahna, magnetna in sveža orientalska dišava ali pa Bruno Banani Magic Man z edinstveno živahnim lesnim osrčjem.

Ne pozabite na negovalno kozmetiko

Na morju še posebej poskrbite tudi kožo na obrazu, ki je lahko zaradi večje vremenske izpostavljenosti občutljiva. In tudi na tem področju ste lahko »modro obarvani«, saj so nekateri odlični izdelki v tej barvi. Priporočamo Clinique Pep-Start™ HydroBlur Moisturizer, Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF 15 in GLAMGLOW THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

13.08.2018

Vodič po dišavah za začetnike

Nekateri ljudje imajo glede dišav zelo dodelan okus in že po opisu vedo, ali jim bo neka…
10.08.2018

Na morju v modrem

Za vse tiste, ki se na morje še odpravljate, smo pripravili ideje, kako celotno izkušnjo…
08.08.2018

8 najboljših lepotnih nasvetov za poletje

Poletje je lahko za kožo velik izziv, zato smo zbrali 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo…
07.08.2018

Klasike, ki ne razočarajo

V lepotnem svetu so novosti stalnica, saj tehnologija hitro napreduje, hkrati pa se…
03.08.2018

Katera ličila naj bodo v vaši počitniški toaletni torbici?

Na morje se marsikatera dama odpravi z nič ali zelo malo ličili, saj je prav prijetno…