Nastavitve piškotkov

Kakšno torbico izbrati glede na tip postave?

Roko na srce. Ženske so v večini primerov nore na torbice. K izbrani obleki, lepim čevljem, ustreznemu nakitu preprosto pač sodi tudi izbrana torbica. In torbica že dolgo ni več le sredstvo, v katerem se okoli prenašajo le nujno potrebni predmeti. Velikokrat je še bolj pomembno, da ženska z izbiro prave torbice skuša izraziti tudi svojo osebnost, individualnost in izbranost, kar sicer izraža s svojim načinom oblačenja, obnašanja in s celotno zunanjo podobo, katere pomemben del je zagotovo tudi torbica – nepogrešljivi del vsake samostojne ženske.

Ali ste vedeli, da morate poleg uporabnosti, pri izboru torbe upoštevati tudi sorazmernost s svojim telesom? Napačen izbor vas lahko optično pomanjša ali poudari tiste telesne značilnosti, ki jih ne želite poudariti.

Pri izboru torbe torej upoštevajte:

• Če ste nizki ali drobne postave, izbirajte manjšo torbico. Če vseeno potrebujete pri sebi veliko stvari, izberite srednje veliko torbo.

• Če ste visoki ali bolj močne postave, se izogibajte majhnih modelov torbic. Najbolj vam pristaja srednja, velika ali predimenzionirana – popularna shoper torba. Svojo popolno sopotnico lahko najdete v pestri ponudbi znamke Ara, kje lahko najdete idealne modele za vsako postavo.

• Oblika torbice naj bo kontrastna obliki telesa. Nižje osebo bodo videti višje s pomočjo dolge pravokotne torbice, višjim postavam pa bodo laskali modeli zaobljenih ali okroglih linij.

• Če želite poudariti oprsje, izberite torbico, ki se nosi na eni rami. Če pa želite pozornost preusmeriti drugam, je najboljša izbira torbice, ki se nosi po poštarsko.

• Pomembno je tudi, kje in kako nosite torbico. Če sega do vaših bokov, bo imela velik učinek na videz širših ali ožjih bokov. Skoraj vsem postavam pa ustreza torba, ki sega nekje do sredine trupa, saj tako poudarja ozek pas in navidezno podaljšuje postavo.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.05.2019

Najbolj vroči trendi, ki jih bo želela imeti prav vsaka modna poznavalka

Kaj bo najbolj modno letošnjo toplo sezono? Zopet bomo lahko nosile čudovite romantične…
22.05.2019

Drobni nasveti za velike spremembe

Včasih potrebujemo le dober nasvet ali zanimivo idejo, s katero si je mogoče enostavno…
16.05.2019

Ren Clean screen mineral SPF 30, 50 ml

Mineralna krema za obraz z ZF 30 Mineralna krema za obraz z UVA/UVB zaščito. Kožo zaščiti…
16.05.2019

Vi ščitite svojo kožo, Caudalie ščiti naravo!

Ljubljana, 14. maj 2019 - V torek, 14. maja 2019, je v ljubljanskem hotelu Vander…
13.05.2019

6 stvari, ki jih neveste pogosto pozabijo na sam poročni dan

Za marsikatero žensko je poroka najlepši dan v njenem življenju. Ko se ženska končno…