Nastavitve piškotkov

Kakšno torbico izbrati glede na tip postave?

Roko na srce. Ženske so v večini primerov nore na torbice. K izbrani obleki, lepim čevljem, ustreznemu nakitu preprosto pač sodi tudi izbrana torbica. In torbica že dolgo ni več le sredstvo, v katerem se okoli prenašajo le nujno potrebni predmeti. Velikokrat je še bolj pomembno, da ženska z izbiro prave torbice skuša izraziti tudi svojo osebnost, individualnost in izbranost, kar sicer izraža s svojim načinom oblačenja, obnašanja in s celotno zunanjo podobo, katere pomemben del je zagotovo tudi torbica – nepogrešljivi del vsake samostojne ženske.

Ali ste vedeli, da morate poleg uporabnosti, pri izboru torbe upoštevati tudi sorazmernost s svojim telesom? Napačen izbor vas lahko optično pomanjša ali poudari tiste telesne značilnosti, ki jih ne želite poudariti.

Pri izboru torbe torej upoštevajte:

• Če ste nizki ali drobne postave, izbirajte manjšo torbico. Če vseeno potrebujete pri sebi veliko stvari, izberite srednje veliko torbo.

• Če ste visoki ali bolj močne postave, se izogibajte majhnih modelov torbic. Najbolj vam pristaja srednja, velika ali predimenzionirana – popularna shoper torba. Svojo popolno sopotnico lahko najdete v pestri ponudbi znamke Ara, kje lahko najdete idealne modele za vsako postavo.

• Oblika torbice naj bo kontrastna obliki telesa. Nižje osebo bodo videti višje s pomočjo dolge pravokotne torbice, višjim postavam pa bodo laskali modeli zaobljenih ali okroglih linij.

• Če želite poudariti oprsje, izberite torbico, ki se nosi na eni rami. Če pa želite pozornost preusmeriti drugam, je najboljša izbira torbice, ki se nosi po poštarsko.

• Pomembno je tudi, kje in kako nosite torbico. Če sega do vaših bokov, bo imela velik učinek na videz širših ali ožjih bokov. Skoraj vsem postavam pa ustreza torba, ki sega nekje do sredine trupa, saj tako poudarja ozek pas in navidezno podaljšuje postavo.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

08.04.2019

Teenlifting

Brigita Jerovčnik nam je predstavila metodo TEENLIFTING, ki je pri nas vse bolj…
01.04.2019

Modeli torbic, ki življenje naredijo veliko bolj enostavno

Vsestranska, elegantna in praktična – so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo…
06.03.2019

Ženska silhueta in eleganca: kakšni modni trendi nas čakajo to pomlad?

Pred nami je cvetoča pomlad in z njo se prebujajo sveži modni trendi ter nove stilske…
27.02.2019

Pravi prijatelji boostajo drug drugega

Vsi imamo izzive, ki jih želimo osvojiti in včasih za osvojen izziv potrebujemo pravi…
25.02.2019

Poskrbite za urejene nohte

Ste že kupili lak z bleščicami, ki bo krasil vaše nohte na kateri izmed zabav, na katero…