Nastavitve piškotkov

Kakšno torbico izbrati glede na tip postave?

Roko na srce. Ženske so v večini primerov nore na torbice. K izbrani obleki, lepim čevljem, ustreznemu nakitu preprosto pač sodi tudi izbrana torbica. In torbica že dolgo ni več le sredstvo, v katerem se okoli prenašajo le nujno potrebni predmeti. Velikokrat je še bolj pomembno, da ženska z izbiro prave torbice skuša izraziti tudi svojo osebnost, individualnost in izbranost, kar sicer izraža s svojim načinom oblačenja, obnašanja in s celotno zunanjo podobo, katere pomemben del je zagotovo tudi torbica – nepogrešljivi del vsake samostojne ženske.

Ali ste vedeli, da morate poleg uporabnosti, pri izboru torbe upoštevati tudi sorazmernost s svojim telesom? Napačen izbor vas lahko optično pomanjša ali poudari tiste telesne značilnosti, ki jih ne želite poudariti.

Pri izboru torbe torej upoštevajte:

• Če ste nizki ali drobne postave, izbirajte manjšo torbico. Če vseeno potrebujete pri sebi veliko stvari, izberite srednje veliko torbo.

• Če ste visoki ali bolj močne postave, se izogibajte majhnih modelov torbic. Najbolj vam pristaja srednja, velika ali predimenzionirana – popularna shoper torba. Svojo popolno sopotnico lahko najdete v pestri ponudbi znamke Ara, kje lahko najdete idealne modele za vsako postavo.

• Oblika torbice naj bo kontrastna obliki telesa. Nižje osebo bodo videti višje s pomočjo dolge pravokotne torbice, višjim postavam pa bodo laskali modeli zaobljenih ali okroglih linij.

• Če želite poudariti oprsje, izberite torbico, ki se nosi na eni rami. Če pa želite pozornost preusmeriti drugam, je najboljša izbira torbice, ki se nosi po poštarsko.

• Pomembno je tudi, kje in kako nosite torbico. Če sega do vaših bokov, bo imela velik učinek na videz širših ali ožjih bokov. Skoraj vsem postavam pa ustreza torba, ki sega nekje do sredine trupa, saj tako poudarja ozek pas in navidezno podaljšuje postavo.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

11.02.2019

Kako kupiti popolno dišavo za valentinovo darilo

Vonj je izredno pomembno čutilo, ki igra pomembno vlogo tudi pri privlačnosti. Zato…
11.02.2019

Razvajajte se – ker si zaslužite!

Moderen tempo življenja je izredno hiter in pogosto tudi naporen, še posebej za dame po…
30.01.2019

Vodnik za začetnike: 6 stilskih nasvetov, ki bi jih moral poznati vsak moški

Večini moških predstavlja kombiniranje oblačil in iskanje stila pravo moro. Ko končno…
22.01.2019

Kakšno torbico izbrati glede na tip postave?

Roko na srce. Ženske so v večini primerov nore na torbice. K izbrani obleki, lepim…
10.01.2019

Katere modne klasike morate ujeti na znižanjih?

Začele so se zimske razprodaje in trgovine kličejo po nakupih. Ne glede na to, ali…