Nastavitve piškotkov

Vodnik za začetnike: 6 stilskih nasvetov, ki bi jih moral poznati vsak moški

Večini moških predstavlja kombiniranje oblačil in iskanje stila pravo moro. Ko končno najdejo primeren stil oblačenja, to postane njihova uniforma. Super je imeti stil, ki ga imate radi in v katerem se počutite sproščeno, a če se tu in tam ne posodobite, lahko ta videz postane zastarel, staromoden ali letom in priložnosti neprimeren.

Dobra samopodoba – v svoji koži se počutite sproščeno in samozavestno
Velik del stila prihaja iz tega, kako se »nosite«, torej kako dobro se počutite v svoji koži. Dobra samopodoba podoba ni aroganca ali narcizem, je drža, ki sporoča, da ste zadovoljni sami s seboj in to lahko sporočate tudi s svojimi skrbno izbranimi oblačili.

Investirajte v osnovne kose
V svoji garderobi potrebujete vsaj eno dobro krojeno temno obleko, tudi če vaš posel ne zahteva strogega poslovnega oblačenja. V življenju se boste zagotovo znašli v situaciji, ki bo od vas zahtevala bolj formalen videz, prav tako pa lahko suknjič kombinirate tudi na lepe temno modre kavbojke. Še en osnovni kos, ki ga morate imeti v omari, je brezhibno bela srajca, ki se lepo prilega vaši postavi. Gre namreč za brezčasen kos, ki vas bo rešil iz zagate vsakič, ko ne boste vedeli, kaj dati nase. Enako velja tudi za preprosto belo majico. Važno je, vam pristaja in da je (logično) čista.

Čevlji poudarijo stil – investirajte v kakovostne čevlje
Bi se vam zdelo pretirano, če trdimo, da je lahko popestritev vašega stila tako enostavna kot menjava čevljev? Morda se sliši preveč preprosto, a večina moških se ne zaveda, da so ravno čevlji tisti, ki oblikujejo stil. Za kakovostne čevlje boste morda res morali poseči nekoliko globlje v denarnico, vendar se vam bo naložba obrestovala. Priporočamo moške čevlje znamke Ara, ki tradicionalno ohranja najvišje standarde udobja, atraktivnosti in klasike.

Bodite pozorni na priložnost
Ste že kdaj slišali rek »bolje biti preveč urejen kot premalo«? Če niste prepričani, kako bi se oblekli za kakšen dogodek ali druženje in ne veste, kaj bodo nosili drugi, raje izberite elegantnejšo opravo.

Manj je več
Velja zlasti za ženske, a nič manj za moške. Divja pričeska, kravata z norim vzorcem, strgana oblačila, ceneni materiali ... Hitro lahko pretiravate, čeprav z najboljšimi estetskimi nameni. Kričeč stil zamenjajte s preprosto učinkovitostjo v barvah, vzorcih, krojih – ti so najprej namenjeni ustvarjanju vašega videza, ne poudarjanju samih sebe.

Urejenost
Ne potrebujete velike stilske revolucije, da bi delovali privlačno, vedno pa lahko naredite kaj več za urejen videz. Skuštranost, pretirana zagorelost, raztrgana in razvlečena oblačila, ponošene superge in sprane majice so videti neprivlačno. Vložite v novo garderobo, pa tudi v negovan videz – obiščite frizerja, vpišite se na fitnes, popravite ali morda celo pobelite zobe, odstranite poroženelo kožo na podplatih in obiščite kozmetičarko.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.05.2019

Najbolj vroči trendi, ki jih bo želela imeti prav vsaka modna poznavalka

Kaj bo najbolj modno letošnjo toplo sezono? Zopet bomo lahko nosile čudovite romantične…
22.05.2019

Drobni nasveti za velike spremembe

Včasih potrebujemo le dober nasvet ali zanimivo idejo, s katero si je mogoče enostavno…
16.05.2019

Ren Clean screen mineral SPF 30, 50 ml

Mineralna krema za obraz z ZF 30 Mineralna krema za obraz z UVA/UVB zaščito. Kožo zaščiti…
16.05.2019

Vi ščitite svojo kožo, Caudalie ščiti naravo!

Ljubljana, 14. maj 2019 - V torek, 14. maja 2019, je v ljubljanskem hotelu Vander…
13.05.2019

6 stvari, ki jih neveste pogosto pozabijo na sam poročni dan

Za marsikatero žensko je poroka najlepši dan v njenem življenju. Ko se ženska končno…