Nastavitve piškotkov

Modeli torbic, ki življenje naredijo veliko bolj enostavno

Vsestranska, elegantna in praktična – so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo v iskanje nove popolne torbice. Čeprav je zadnjih nekaj sezon modni svet zaznamoval trend majhnih in praktičnih torbic, bodo v vsaki ženski garderobi velike torbe vedno imele posebno mesto, saj so poleg elegantnega in atraktivnega videza tudi praktične in precej olajšajo vsakdanje življenje. V novi kolekciji ara boste našli modele torbic, ki bodo vaš idealni modni spremljevalec čez dan, na večerji, na plesu, zmenku ali pa ležernem sprehodu po mestu.

Velika »tote« ali »shopper« torba

Med modeli, ki nam olajšujejo življenje in imajo dovolj prostora za vse stvari, ki jih morda potrebujemo, so vedno izstopale, tako imenovane, »tote« ali »shopper« torbe. Visoko na seznamu ključnih kosov v vsaki omari je klasična in praktična dnevna torba, v katero bomo zlahka dali vse, kar potrebujemo čez dan. Zato so elegantne, kompaktne in trendi velike torbe ena izmed najbolj modnih naložb. Krasijo jih enostavne in elegantne linije, to sezono pa jih najdemo tudi v nekaj novih, trendi oblikah, zaradi katerih bo ta praktični modni dodatek postal nenadomestljiv.

Kurirska torbica

Zabavna vrečasta torba je tudi to sezono visoko ne seznamu naših najljubših in najbolj praktičnih torbic. Odlikujeta jo tako forma kot funkcionalnost, zato se poda skorajda vsakemu slogu in pride prav ob vsaki priložnosti, hkrati pa nudi veliko prostora za vse pripomočke, ki jih potrebuje sodobna ženska. V njej lahko hranite vse – delo, službo in zasebno življenje!

ara2

Nahrbtniki

Nahrbtniki že nekaj časa dokazujejo, da so lahko večnamenski in da z lahkoto zamenjajo tisto 'it' torbico, po kateri hrepenimo z vsako modno sezono znova. So mešanica elegance, svobode, nežnosti in drznosti. Odvisno od dneva in razpoloženja - nahrbtnik bo vaš idealni spremljevalec na samotni peščeni plaži, ležernemu sprehodu po mestu, rock koncertu in vsem vmes. Poleg tega da so trenutno zelo trendovski, so tudi zelo uporabni, saj nas ne ovirajo, kot nas včasih ovira torbica. Odmislite, torej, klasiko in posezite po drznosti!

ara3

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

08.04.2019

Teenlifting

Brigita Jerovčnik nam je predstavila metodo TEENLIFTING, ki je pri nas vse bolj…
01.04.2019

Modeli torbic, ki življenje naredijo veliko bolj enostavno

Vsestranska, elegantna in praktična – so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo…
06.03.2019

Ženska silhueta in eleganca: kakšni modni trendi nas čakajo to pomlad?

Pred nami je cvetoča pomlad in z njo se prebujajo sveži modni trendi ter nove stilske…
27.02.2019

Pravi prijatelji boostajo drug drugega

Vsi imamo izzive, ki jih želimo osvojiti in včasih za osvojen izziv potrebujemo pravi…
25.02.2019

Poskrbite za urejene nohte

Ste že kupili lak z bleščicami, ki bo krasil vaše nohte na kateri izmed zabav, na katero…