Nastavitve piškotkov

Modeli torbic, ki življenje naredijo veliko bolj enostavno

Vsestranska, elegantna in praktična – so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo v iskanje nove popolne torbice. Čeprav je zadnjih nekaj sezon modni svet zaznamoval trend majhnih in praktičnih torbic, bodo v vsaki ženski garderobi velike torbe vedno imele posebno mesto, saj so poleg elegantnega in atraktivnega videza tudi praktične in precej olajšajo vsakdanje življenje. V novi kolekciji ara boste našli modele torbic, ki bodo vaš idealni modni spremljevalec čez dan, na večerji, na plesu, zmenku ali pa ležernem sprehodu po mestu.

Velika »tote« ali »shopper« torba

Med modeli, ki nam olajšujejo življenje in imajo dovolj prostora za vse stvari, ki jih morda potrebujemo, so vedno izstopale, tako imenovane, »tote« ali »shopper« torbe. Visoko na seznamu ključnih kosov v vsaki omari je klasična in praktična dnevna torba, v katero bomo zlahka dali vse, kar potrebujemo čez dan. Zato so elegantne, kompaktne in trendi velike torbe ena izmed najbolj modnih naložb. Krasijo jih enostavne in elegantne linije, to sezono pa jih najdemo tudi v nekaj novih, trendi oblikah, zaradi katerih bo ta praktični modni dodatek postal nenadomestljiv.

Kurirska torbica

Zabavna vrečasta torba je tudi to sezono visoko ne seznamu naših najljubših in najbolj praktičnih torbic. Odlikujeta jo tako forma kot funkcionalnost, zato se poda skorajda vsakemu slogu in pride prav ob vsaki priložnosti, hkrati pa nudi veliko prostora za vse pripomočke, ki jih potrebuje sodobna ženska. V njej lahko hranite vse – delo, službo in zasebno življenje!

ara2

Nahrbtniki

Nahrbtniki že nekaj časa dokazujejo, da so lahko večnamenski in da z lahkoto zamenjajo tisto 'it' torbico, po kateri hrepenimo z vsako modno sezono znova. So mešanica elegance, svobode, nežnosti in drznosti. Odvisno od dneva in razpoloženja - nahrbtnik bo vaš idealni spremljevalec na samotni peščeni plaži, ležernemu sprehodu po mestu, rock koncertu in vsem vmes. Poleg tega da so trenutno zelo trendovski, so tudi zelo uporabni, saj nas ne ovirajo, kot nas včasih ovira torbica. Odmislite, torej, klasiko in posezite po drznosti!

ara3

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.05.2019

Najbolj vroči trendi, ki jih bo želela imeti prav vsaka modna poznavalka

Kaj bo najbolj modno letošnjo toplo sezono? Zopet bomo lahko nosile čudovite romantične…
22.05.2019

Drobni nasveti za velike spremembe

Včasih potrebujemo le dober nasvet ali zanimivo idejo, s katero si je mogoče enostavno…
16.05.2019

Ren Clean screen mineral SPF 30, 50 ml

Mineralna krema za obraz z ZF 30 Mineralna krema za obraz z UVA/UVB zaščito. Kožo zaščiti…
16.05.2019

Vi ščitite svojo kožo, Caudalie ščiti naravo!

Ljubljana, 14. maj 2019 - V torek, 14. maja 2019, je v ljubljanskem hotelu Vander…
13.05.2019

6 stvari, ki jih neveste pogosto pozabijo na sam poročni dan

Za marsikatero žensko je poroka najlepši dan v njenem življenju. Ko se ženska končno…