Nova linija veganskih proteinov in obrokov

Slovensko podjetje Nutrisslim predstavlja novo linijo veganskih produktov, ki so jo poimenovali Just the Vegan Force. 100% Beljakovine na rastlinski bazi in Superživila.

Nova linija veganskih beljakovinskih napitkov in obrokov, za ljudi ki želijo več od vsakodnevne prehrane. Je linija najkakovostnejših izdelkov, ki vsebujejo zgolj ekološke sestavine. Linija je popolnoma veganska, brez glutena, soje in mleka, prav tako pa ne vsebuje nikakršnih gensko spremnjenih organizmov ter dodanih rafiniranih sladkorjev.

Nutrisslim veganski proteini vsebujejo vseh 9 esencialnih amino kislin, prav tako pa so bogati z vsemi tremi razvejanimi amino kislinami (BCAA). Kot taki predstavljajo odličen obrok po vadbi, ki vam bo pomagal pri regeneraciji in rasti mišičnega tkiva.

Veganskim obrokom je poleg mešanice rastlinkih beljakovin dodana tudi mešanica super živil, tako da je dosežena optimalna hranilna sestava uravnoteženega obroka. Še vedno je ohranjena visoka vsebnost beljakovin, poleg tega pa še polno vitaminov in mineralov. Uporabljena so super živila, bogata z mikro hranili: konopljini proteini, moringa, kakav, ječmenova trava.

Mešanice najbolj hranljivih super živil, ki zagotovijo telesu kakovostna hranila in boljšo vzdržljivost na življenjski poti.

Uporabljene so Beljakovine iz različnih rastlinskih virov:

rastlinske beljakovine1

Grahovi proteini so zelo lahko prebavljivi, zato ne povzročajo napihnjenosti po zaužitju, medtem ko imajo riževi proteini izvrstno razmerje esencialnih in neesencialnih aminokislin. Chia semena in kvinoja imajo prav tako zelo ugodno hranilno sestavo. Privoščite si okusen shake po napornem treningu ali pa zgolj nadomestek kakovostnih beljakovin.

Ekološki beljakovinski shaki na rastlinski bazi, so resnično izvrstnega okusa! Kremasti in okusni!

veganski proteini1

Zakaj so rastlinske beljakovine boljše od živalskih?

• Zaradi lažje prebavljivosti. Rastlinske beljakovine so lahko prebavljive in v želodcu ne puščajo težkega občutka.

• V primerjavi z živalskimi beljakovinami, rastlinske niso visoko procesirane in tako ohranijo bogato hranilno sestavo.

Hitrejša regeneracija mišic po vadbi. Ker presnova rastlinskih beljakovin zahteva manj energije, je lahko telo več vloži v regeneracijo mišic. Prav tako je regeneracija hitrejša, ker se aminokisline iz rastlinskih beljakovin hitreje absorbirajo v krvni obtok in dosežejo mišice.

Telesa ne zakisajo. Ob razgradnji živalskih beljakovin se tvorijo spojine, ki telo zakisajo in spodbujajo notranja vnetja. Rastlinske beljakovine delujejo alkalno in telesa ne obremenjujejo.

Raziskava je pokazala, da imajo beljakovine rastlinskega izvora enako ugoden učinek na mišice kot tiste živalskega izvora.

(Promocijsko sporočilo)

Ostali članki iz teme prehrana

07.11.2019

Poznate koristi rdeče pese?

Rdeča pesa deluje pozitivno za zdravje, zato bi se morala pogosteje znajti na našem…
07.11.2019

Matcha čaj - zdrava alternativa kavi

Večina izmed nas jutra začenja z nekim ritualom. Verjetno je del njega tudi skodelica…
29.10.2019

V objemu zlatih gričev ...

Slovenija ponuja ogromno možnosti za izlet na dlani in med slednje se zagotovo uvršča…
14.10.2019

Skrbite za svoje črevesje?

Včasih moramo telesu pomagati, da lahko optimalno deluje in da naši organi čim bolje…
14.10.2019

Se vam zdi, da se redite brez razloga?

Včasih so ljudje bežali pred napadi zveri, danes bežimo pred stresom Vsi ga poznamo in…