Nastavitve piškotkov

Video posvet s specialistom

Se želite o zdravstvenih težavah posvetovati s specialistom? Prijavite se na video posvet, ki ga v prostorih digitalnega centra Triglav Lab organizira Triglav, Zdravstvena zavarovalnica. V sredo, 25. aprila, bo na vprašanja v individualnih video pogovorih odgovarjal Stanko Pušenjak, dr. med., spec. gin. in porodn. V prihodnjih mesecih pa se bodo lahko obiskovalci posvetovali še z drugimi priznanimi strokovnjaki z različnih zdravstvenih področij.

Svetovalni pogovori v centru Triglav Lab so namenjeni vsem, ki imajo manjše zdravstvene težave, s katerimi ne želijo obremenjevati osebnega zdravnika, a bi jih nasvet specialista pomiril. Prav tako se jih lahko udeležijo tisti, ki imajo težave, o katerih bi se radi posvetovali s specialistom, a se zaradi dolgih čakalnih vrst ne morejo.

Prvi video posvet bo posvečen temam s področja ginekologije in porodništva. V naslednjih mesecih pa bodo obiskovalcem na voljo še specialisti drugih zdravstvenih strok.

Z organizacijo video posvetov želijo v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici kot pravi partner za zdravje zavarovancem stati ob strani na vsakem koraku ohranjanja zdravja in jim zagotoviti enostavnejši dostop do nasveta specialista. Več na http://www.triglavzdravje.si/posvet-s-specialistom.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

17.04.2018

Do ustvarjanja in izražanja s pomočjo tehnik za grleno čakro

Sposobnost jasnega komuniciranja v vsakdanjih odnosih ter izražanje naše ustvarjalnosti…
08.04.2018

Razbijamo mite o klopih

O klopih, njihovem življenju in obnašanju, pa tudi o boleznih, ki jih prenašajo, kroži…
08.04.2018

Ukrotimo sladkorno bolezen tipa 2

Naša hrana danes vsebuje veliko sladkorja in lahko prebavljivih ogljikovih hidratov,…
07.04.2018

Svetovni dan zdravja 2018

7. april je prav poseben dan. Datum obeležuje Svetovni dan zdravja – vrednote, ki je…
30.03.2018

Velikonočno voščilo

Na vrtu cvet, na veji ptica,na mizi praznična potica!Naj šunke, pirhov bo obilo,to naše…