Nastavitve piškotkov

Kaj vam prikriva finančna industrija?

Ljudje imamo zelo radi citate znanih oseb in avtorjev, ki so nam pogosto v navdih in inspiracijo tako na osebnem kot poslovnem področju. Verjetno pa niste vedeli, da v zadnjih letih na globalnem trgu velikokrat citirajo tudi Slovenca in to na področju, kjer sicer kraljujejo Američani.

»Investiranje je preprosto. Finančna industrija je tista, ki trdo dela, da ga naredi zapletenega,« je citat Roberta Roliha, ki so ga pred kratkim na eni od najbolj obiskanih spletnih straneh o osebnih financah Yahoo Finance uvrstili med 20 najbolj briljantnih citatov o investiranju.

Kdo je Robert Rolih in zakaj ga citira Yahoo?

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Robert je svojo kariero začel v Sloveniji, danes pa si deli odre z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta po celem svetu. Kupci njegovih izobraževalnih programov o investiranju prihajajo iz celega sveta: od ZDA, Kanade, Avstralije, Velike Britanije pa do Rusije in Kuvajta.

»V preteklosti sem investiranje prepustil finančnim svetovalcem in žal večino tega denarja izgubil, kar je močno vplivalo name osebno in na moj posel,« je povedal Rolih. Takrat si je kot poslanstvo zadal to, da se izobrazi kako deluje finančna industrija in da deli znanja o vlaganju denarja, ki jih finančna industrija skrbno skriva. Ravno to tematiko obravnava njegov bestseller The Million Dollar Decision in pa seminar The Million Dollar Decision Live, ki se ga je udeležilo že preko 100.000 ljudi po celem svetu.

V Sloveniji se boste seminarja lahko udeležili 12. ali 13. februarja in spoznali stvari, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

13.02.2019

5 dejstev, ki jih gotovo niste poznali o valentinovem!

Valentinovo je polno romantike. No, ali pa jeze, da praznik sploh obstaja. Vsekakor je…
10.02.2019

Brazgotine - trajni spomini na koži

Čeprav jih mnogi ponosno nosijo in nekateri z njimi krasijo telo so za večino brazgotine…
28.01.2019

Poskrbite za zdrave zobe: miti in resnice o higieni zob

Skrb za zobe in dlesni ter celotno ustno votlino je dobra naložba za prihodnost in osnova…
23.01.2019

Socialna varnost rakavih bolnikov

Združenje slovenskih organizacij bolnikov z rakom ONKO NET je na okrogli mizi z naslovom…
23.01.2019

Kaj vam prikriva finančna industrija?

Ljudje imamo zelo radi citate znanih oseb in avtorjev, ki so nam pogosto v navdih in…