BLOGI

string(19) "showbloggerwithpost"
Blogerji

JASMINA ŠKRABAR

Sem univetzitetna diplomirana kemičarka, nutricistka za superživila ter certificirana prehranska svetovalka za športnike. Sestavila sem ekipo v kateri se dopolnjujemo z znanji medicinske stroke, prehranske ter kulinarike. Način življenja in lastne izkušnje so me pripeljale do razmišljanja in znanja, ki ga želim deliti.

Gregor Pajič

Gregor Pajić rojen 07.02.1968 univerzitetni diplomirani ekonomist, diplomiral 1992 na Ekonomski poslovni fakulteti v Mariboru na temo Opcijske strategije študiral podiplomski študij MBA organiziranja in poslovodenja na Ekonomsko poslovni fakulteti v Mariboru Izkušnje: direktor Javnega zavoda Filmski studio Viba film Ljubljana, član Nadzornega sveta Filmskega sklada RS ter vodja financ in računovodstva, prodajni direktor v kartonski industriji, nabavni direktor v kemični industriji, direktor in član uprave v borznoposredniški hiši, deloval v nadzornih svetih delniških družb, predsednik Izobraževalnega društva MBA KLUB študentov magistrskega študija na Ekonomsko poslovni fakulteti v Mariboru, član Odbora za gospodarski razvoj in proračun občine Hrastnik, itn.

ALEKSANDER

ANANTA je mednarodna veriga centrov za spodbujanje zdravja in načina življenja, kjer nudimo najmočnejše in najučinkovitejše programe ter storitve za ohranjanje zdravja, lepote in kakovosti življenja na splošno. ANANTA temelji na popolnoma naravni metodi, ki ima svoje korenine v starem (tradicionalnem) kitajskem znanju za ohranjanje zdravja in mladosti v kombinaciji z najbolj naprednimi dosežki na področju fizike, ki kažejo, da ljudje z uporabo naravne in življenjske energije, dosežejo izjemne rezultate v življenju in zdravju.

Ananta je program nove življenjske tehnologije, kulminacija preko 20 let raziskovanj, tima strokovnjakov specializiranih za naravno zdravje, zdravstveno in življenjsko izobraževanje ter napredne wellness & spa trende.