zdravo življenje

Na poti k reševanju težav so pomembni majhni koraki. Ti vodijo k spremembam.

Najboljši čas za nov začetek je zdaj!

Objavil: Kdaj: Kategorija: Zdravo življenje
  • Velikost pisave: Larger Smaller
  • Ogledi: 1644
  • Naroči se na novice o tem zapisu
  • Print

"Naključja so metoda, s katero Bog ohranja anonimnost" je nekoč dejal Albert Einstein.

Ste se morda kdaj vprašali, kako to, da ponavljamo ene in iste stvari? Morda zato, ker se vrtimo v začaranem krogu? Menda nam samo vedenje o tem ne bo prineslo sprememb. Kaj pa je tisto, kar nas spremeni?

Prepričana sem, da nas lahko spremeni le delovanje.

Delovanje prinese trajne spremembe, ko smo pripravljeni izstopiti iz začaranega kroga in prepoznati, kaj vse je mogoče. Skozi življenjske izkušnje se kalimo in učimo, da smo sami določevalci svoje usode, pa karkoli že to pomeni, saj v to štejem zakon karme.

Kdorkoli si želi trajnih sprememb, jih bo zagotovo dosegel, ob tem, da so naključja tista, ki nam nakazujejo pot. Odločitev, kdaj izberemo 'pravi čas' za spremembo, je trenutek, s katerim Bog resnično ohranja svojo anonimno prisotnost.

Kdo v resnici drži našo usodo v svojih dlaneh, pa običajno pokaže življenje, večinoma takrat, ko se zazremo nazaj in globoko v sebi začutimo, da smo se resnično spremenili. Takrat je preobrazba dovršena. Vendar pot za tovrstno uresničitev tudi danes ni kratka.

Vse dobro,

Nadine

Na poti k reševanju težav so pomembni majhni koraki. Ti vodijo k spremembam.

Avtorica prispevkov sem ustanoviteljica Centra za samospoznanje in duhovni razvoj, Mavrični Most. Poslanstvo centra je sodobnemu človeku nuditi holistični pristop pri premostitvi in soočanju z življenjskimi težavami. Za vse, ki bi želeli stopiti v kontakt z mano me lahko pokličete na tel. št. 040/334-268 ali pišete na info@mavricnimost.com. Lahko izveste, kdaj so tečaji pranajame, meditacije, ali vas zanimajo cvetne esence, kako potekajo individualna svetovanja! Zavedam se, da je za dosego ciljev potreben strokoven in neprekinjen trud, ki zahteva tudi poglobljeno delo na sebi. Tudi eno samo srečanje lahko spremeni način dotedanjega razumevanja problematike in jo osvetli. Največje darilo je, da človek prebudi notranjo moč, spozna sebe in se začne zavedati. S pomočjo psihološke astrologije in psihoanalize veliko hitreje najdemo psihološke vzorce, ki pokažejo področja, kjer je največji potencial za razvoj in napredek kot tudi uvid v problematiko težjih situacij. Ljudem pomagam, da gredo samostojno skozi težka stanja, izgube, bolečine, zahtevne družinske in karmične vzorce ter jih ob tem podpiram. Nudim možnost za razvoj človeških sposobnosti. Želim si, da bi se čim več ljudi prebudilo, sledilo poslanstvu in izpolnitvi duše. Sem certificirana svetovalka in terapevtka psihološke astrologije in psihoanalize po C.G.Jungu, študij sem zaključila na Institutu Ipal v Ljubljani.