zdravo življenje

Na poti k reševanju težav so pomembni majhni koraki. Ti vodijo k spremembam.

Zimski čas

Objavil: Kdaj: Kategorija: Zdravo življenje
  • Velikost pisave: Larger Smaller
  • Ogledi: 1383
  • Naroči se na novice o tem zapisu
  • Print

ZIMSKI ČAS

Zimski čas je zagotovo čas umirjanja in regeneracije samega sebe. Zima je tihi, ponotranjeni čas, ko narava počiva in nas nagovarja k tišini v sebi.  Ob toplini, ki jo občutim v svojem srcu in ob mojih ljubih prijateljih se velikokrat zahvalim Bogu, da nas pazi v naši prelepi Sloveniji. 

 

Lahko smo hvaležni, da nismo na cesti, da smo na toplem, da imamo kaj  za pojesti, si medsebojno pomagamo, si delimo znanja in dobrine, ki jih premoremo, vsak zase, kolikor zmore. Naučimo se deliti, se povezovati in včasih tudi ponuditi roko drug drugemu, saj nas je veliko, ki bi si želeli delovati v dobro pa si ne upamo spregovoriti. Začnimo delovati, to šteje. 

 

Priprava na zimo je čas, ko nas vleče, da se potuhnemo v svoj brlog. To je tudi čas notranje umiritve, čas, da se povežemo z notranjo svetlobo v svoji duši, srcu in z družino. Zima da občutek večnosti in brezčasja, mraz, ki se nas dotakne nam da slutnjo, da se prepustimo občutku tišine in smo v objemu sami s seboj odmaknjeni vsakodnevni skrbi in težavam in nas odvleče na samo, kjer se lahko pogovorimo s seboj.  

 

Naj vas zimski čas napolni z iskrenim občutkom po spoznavanju samega sebe, da vas notranja stiska ne ustavi, da vas napolni z voljo, hrepenenjem in močjo, da boste zmogli v preseganju ovir, ki so se vam postavili na poti. Naj bi le dosegli mir v svojih dušah, in napredovali po duhovni poti po spoznavanju lepote v svojih srcih.

 

Vse Dobro,

Nadine Radesky

 

Na poti k reševanju težav so pomembni majhni koraki. Ti vodijo k spremembam.

Avtorica prispevkov sem ustanoviteljica Centra za samospoznanje in duhovni razvoj, Mavrični Most. Poslanstvo centra je sodobnemu človeku nuditi holistični pristop pri premostitvi in soočanju z življenjskimi težavami. Za vse, ki bi želeli stopiti v kontakt z mano me lahko pokličete na tel. št. 040/334-268 ali pišete na info@mavricnimost.com. Lahko izveste, kdaj so tečaji pranajame, meditacije, ali vas zanimajo cvetne esence, kako potekajo individualna svetovanja! Zavedam se, da je za dosego ciljev potreben strokoven in neprekinjen trud, ki zahteva tudi poglobljeno delo na sebi. Tudi eno samo srečanje lahko spremeni način dotedanjega razumevanja problematike in jo osvetli. Največje darilo je, da človek prebudi notranjo moč, spozna sebe in se začne zavedati. S pomočjo psihološke astrologije in psihoanalize veliko hitreje najdemo psihološke vzorce, ki pokažejo področja, kjer je največji potencial za razvoj in napredek kot tudi uvid v problematiko težjih situacij. Ljudem pomagam, da gredo samostojno skozi težka stanja, izgube, bolečine, zahtevne družinske in karmične vzorce ter jih ob tem podpiram. Nudim možnost za razvoj človeških sposobnosti. Želim si, da bi se čim več ljudi prebudilo, sledilo poslanstvu in izpolnitvi duše. Sem certificirana svetovalka in terapevtka psihološke astrologije in psihoanalize po C.G.Jungu, študij sem zaključila na Institutu Ipal v Ljubljani.