zdravo življenje

Na poti k reševanju težav so pomembni majhni koraki. Ti vodijo k spremembam.

Zlata jesen

Objavil: Kdaj: Kategorija: Zdravo življenje
  • Velikost pisave: Larger Smaller
  • Ogledi: 1292
  • Naroči se na novice o tem zapisu
  • Print

 

SPREMEMBA JE PRVI KORAK.  

Mesec september je mesec novih ciljev. Osnovnošolci s torbo hitijo v šolo, željni novega znanja. Torba je težka kot žakelj cementa in je odraz resnega, vztrajnega in odgovornega dela, zato učenci njeno težo prenesejo, saj je njihova želja usmerjena v končni cilj. 

Kaj pa vi dragi prijatelji? Se tudi vi srečujete z nošenjem težke torbe? Tudi če ne, vem, da delo na sebi zahteva nenehno pozornost, kot to zahteva odstranjevanje plevela na našem vrtu. 

Naj vas opogumim, jaz sem ena izmed njih. Jesen je čas, ko je moje telo spočito in pripravljeno na vztrajno delo. Delo na sebi ni lahko, saj zahteva, da z vztrajnostjo dosegamo cilje in premagujemo ovire, ki nam stojijo na poti, vendar je občutek neopisljiv, ko prispemo na cilj. Samo preko vztrajnosti spoznamo pravo pot. Ne zatiskajmo si oči, da trpeti pomeni nekaj neživljenjskega.

Pomembno je, da se naučimo potrpežljivosti. Samo od nas samih je odvisno kako bomo le-to sprejeli in integrirali v osebno vsakdanje življenje. S pomočjo psihologije duše se lahko naučite, kako poteka delo na sebi, si s tem resnično olajšate življenje in ozavestite temeljni vzrok, ki zahteva svoj razvoj na osebni in duhovni ravni.

 

Samo en korak je potreben k veliki spremembi, ki v srce prinese radost in srečo. Odločitev je vaša.

Vse Dobro,

Nadine Radesky 

 

 

Na poti k reševanju težav so pomembni majhni koraki. Ti vodijo k spremembam.

Avtorica prispevkov sem ustanoviteljica Centra za samospoznanje in duhovni razvoj, Mavrični Most. Poslanstvo centra je sodobnemu človeku nuditi holistični pristop pri premostitvi in soočanju z življenjskimi težavami. Za vse, ki bi želeli stopiti v kontakt z mano me lahko pokličete na tel. št. 040/334-268 ali pišete na info@mavricnimost.com. Lahko izveste, kdaj so tečaji pranajame, meditacije, ali vas zanimajo cvetne esence, kako potekajo individualna svetovanja! Zavedam se, da je za dosego ciljev potreben strokoven in neprekinjen trud, ki zahteva tudi poglobljeno delo na sebi. Tudi eno samo srečanje lahko spremeni način dotedanjega razumevanja problematike in jo osvetli. Največje darilo je, da človek prebudi notranjo moč, spozna sebe in se začne zavedati. S pomočjo psihološke astrologije in psihoanalize veliko hitreje najdemo psihološke vzorce, ki pokažejo področja, kjer je največji potencial za razvoj in napredek kot tudi uvid v problematiko težjih situacij. Ljudem pomagam, da gredo samostojno skozi težka stanja, izgube, bolečine, zahtevne družinske in karmične vzorce ter jih ob tem podpiram. Nudim možnost za razvoj človeških sposobnosti. Želim si, da bi se čim več ljudi prebudilo, sledilo poslanstvu in izpolnitvi duše. Sem certificirana svetovalka in terapevtka psihološke astrologije in psihoanalize po C.G.Jungu, študij sem zaključila na Institutu Ipal v Ljubljani.