Udobnost bivanja s toplotnimi črpalkami

Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan so opremljene s sodobno invertersko tehnologijo, zagotavljajo nizko porabo električne energije in omogočajo natančni nadzor ciljne temperature za udobno in varčno ogrevanje. S tehnologijo Ecodan lahko pripravljamo sanitarno ali ogrevalno vodo s temperaturo do 55 °C pri zunanji temperaturi -10 °C ter delovanje sistema do -20 °C. Za izjemno nizke temperature je zanesljiva tehnologija Zubadan, ki ohranja nazivno ogrevalno moč in zagotavlja pripravo sanitarne ali ogrevalne vode s temperaturo 60 °C pri zunanji temperaturi -15 °C brez pomoči elektro grelca.

V letošnjem letu se obstoječim enotam toplotnih črpalk Mitsubishi Electric pridružuje nova R32 Eco inverter toplotna črpalka v treh različnih velikostih, in sicer 4,6 in 8 kW z oznako SUZ-SWM. Z novim izgledom in povečano zmogljivostjo z delovanjem do -20 °C so nove toplotne črpalke na hladivo R32 sposobne doseči 60 °C temperaturo pretoka vode, kar je za 5 °C višje kot predhodni modeli z hladivom R410A.

Z novo linijo Ecodan toplotnih črpalk smo dosegli še natančnejše avtomatsko prilagajanje ogrevalnega sistema, ki s funkcijo avtomatske prilagoditve sledi temperaturnim spremembam v bivalnih prostorih in spremembam zunanje temperature. Na podlagi sprememb temu primerno izračuna potrebno moč za ogrevanje prostora. Na ta način je zagotovljena ustrezna moč ogrevanja in prihranek električne energije. Vse toplotne črpalke imajo tudi možnost za priklop Wi-Fi vmesnika, ki skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in krmiljenje naprave na daljavo prek tablice, telefona ali računalnika.

Mitsubishi Electric toplotne črpalke ponujajo celovit ogrevalni sistem ter zagotavljajo vse ključne komponente za ogrevanje ali hlajenje. Med seboj so popolnoma usklajene, enostavne za uporabo, vgradnjo in vzdrževanje.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 98 98 ali nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Pomagali vam bomo izbrati pravo kombinacijo in vas usmerili na naše pooblaščene monterje v vaši bližini.

Promocijsko besedilo

Ostali članki iz teme BIVANJE

Mar 29, 2020 144

Je vaša postelja na pravem mestu?

Obdani smo z različnimi viri - vrstami sevanj. Sevanja so lahko elektromagnetna ali…
Mar 05, 2020 356

Kako bo COVID-19 vplival na naše prihranke in naložbe?

V drugi polovici februarja so delniški trgi doživeli hud udarec. V roku enega tedna so…
Mar 02, 2020 88

Odpiramo vrata svežine

Med tipične znanilce pomladi, kot so zvončki in trobentice, sodi tudi že tradicionalni…
Feb 12, 2020 32

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…
Nov 07, 2019 499

Zdravo spanje in zaščita pred EMF sevanjem

Nobelova nagrada za medicino leta 2017 govori o vzorcih spanja in dejstvu, da se telo po…