Zdravo spanje in zaščita pred EMF sevanjem


Nobelova nagrada za medicino leta 2017 govori o vzorcih spanja in dejstvu, da se telo po naravni poti regenerira v IV. fazi spanja. Izločanje MELATONINA, ki omogoča zdravo spanje je oteženo, če je človeško telo izpostavljeno MODRI SVETLOBI. Posledica evolucije je dejstvo, da ko je prisotna modra svetloba se obnašamo kot lovci, v nočnem času pa se regeneriramo, vključno z regeneracijo DNK.
Zaradi sevanja, ki ga povzroča človek, človeško telo EMF sevanje prepozna kot modro svetlobo in posledično slabše spimo in s tem povečujemo tveganje za nastanek bolezni.
Avstrijsko podjetje GEOVITAL ima 30 letne izkušnje v EMF zaščiti. Temelji zaščite so FIZIKALNA dejstva MERLJIVA v akreditiranih laboratorijih - ustrezni ATESTI. Ne nudijo »placebo« zaščite, kot na primer nekdo trdi na spletu, češ, da njegova rešitev ščiti pred EMF, ne predloži pa nobenega tehničnega poročila o stopnji zaščite v dB in frekvenci. EMF se obnaša kot svetloba in trenutno še niso izumili obeska v obliki mini črne luknje, ki bi posesala sevanje proč od našega telesa. Če bi bilo to res, potem mobilni telefoni ne bi delovali v bližini teh obeskov.
Poudarek je na zaščiti spalnice in otroške sobe v času spanja. Vse poškodbe, ki so nastale zaradi sevanja preko dne se ponoči v spanju skozi proces regeneracije popravijo.

Ostali članki iz teme BIVANJE

Jul 01, 2020 162

Prezračevanje prostorov – ugodno vpliva na naše zdravje

»Še nikoli v zgodovini človeštva nismo toliko časa preživeli v zaprtih prostorih, kot v…
Jun 12, 2020 143

Povsod je lepo ... s klimo

V tople dneve smo zakorakali z novo oglaševalsko kampanjo z naslovom: Povsod je lepo ...…
Jun 04, 2020 447

Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na…
May 26, 2020 264

Ali veste, kaj vdihujete?

Stanovanje je brezhibno čisto. Pa je res? Pomlad je čas za različna domača opravila. Eno…
May 12, 2020 308

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…