Odpiramo vrata svežine

Med tipične znanilce pomladi, kot so zvončki in trobentice, sodi tudi že tradicionalni hišni sejem podjetja REAM. Namenjen je strankam, ki se odločajo za nakup klimatske naprave, toplotne črpalke ali prezračevalnega sistema, ter arhitektom in projektantom, ki želijo več informacij, kako omenjene naprave optimalno vključiti v svoj načrt stanovanjske ali poslovne zgradbe.

Kje nas najdete?

Vabimo vas na hišni sejem, ki bo potekal od 3. do 6. marca 2020 med 10. - 18. uro v naših razstavnih prostorih na Špruhi 19 v Industrijski coni Trzin. Dosegljivi smo tudi na številko 080 98 98 ali na e-naslovu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Ponudbo vseh produktov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.ream.si.

ream1

Zakaj priporočamo obisk Hišnega sejma?

V primeru, da iščete hlajenje za vroče poletne dni, razmišljate o spremembi načina ogrevanja ali ste v fazi gradnje nove hiše in želite najboljše ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v vašem domu? Na sejmu so vam na voljo individualna svetovanja, kjer svetovalci skupaj z vami poiščejo najboljšo rešitev za vašo hišo ali poslovni objekt, ki vam bo v prihodnosti prinesla veliko zadovoljstva pri uporabi ter vam prihranila čas in denar. Zavedajo se namreč, da so to dolgoročne investicije, ki jih je potrebno predhodno dobro premisliti.

Zato imamo v svojem prodajnem programu le najboljše naprave, za katere smo prepričani, da bodo dosegle vaša pričakovanja. Na našem razstavnem prostoru si lahko ogledate naprave proizvajalcev:

Mitsubishi Electric
- klimatske naprave
- toplotne črpalke Ecodan, Zubadan
- prezračevalne naprave Lossnay
Kaysun
- klimatske naprave

ream2

Ste arhitekt, projektant ali monter?

Naš hišni sejem je priložnost tudi za vas. Z veseljem namreč sodelujemo z vami, kadar načrtujete zgradbe in si želite vanje vključiti sisteme, ki jih zastopamo na slovenskem trgu. Pogovorimo se lahko o vaših vizijah in vam pomagamo izbrati sistem, ki se bo vanje odlično vklopil. Verjamemo, da lahko s takim sodelovanjem pridemo do najboljših rezultatov, ki prinašajo zadovoljstvo nam, vam in vsem našim strankam. Pripeljite tudi svoje kupce, da si lahko ogledajo ponudbo Mitsubishi Electric in Kaysun ter dobijo informacije o produktih Climavenete.

ream3

Vsako leto se znova veselimo srečanja z vami, saj nam to prinaša vpogled v resnične potrebe, ki se na trgu pojavljajo. Prav tako pa stavimo na individualna svetovanja, ki nam vsem prinašajo nove informacije in nova znanja. Z navdušenjem vas pozdravljamo v družini REAM, kjer cenimo dobre odnose, izjemno tehnologijo in trajnostno naravnane rešitve.

Vstopite torej skozi široko odprta vrata svežine!

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme BIVANJE

Jul 01, 2020 161

Prezračevanje prostorov – ugodno vpliva na naše zdravje

»Še nikoli v zgodovini človeštva nismo toliko časa preživeli v zaprtih prostorih, kot v…
Jun 12, 2020 142

Povsod je lepo ... s klimo

V tople dneve smo zakorakali z novo oglaševalsko kampanjo z naslovom: Povsod je lepo ...…
Jun 04, 2020 447

Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na…
May 26, 2020 264

Ali veste, kaj vdihujete?

Stanovanje je brezhibno čisto. Pa je res? Pomlad je čas za različna domača opravila. Eno…
May 12, 2020 308

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…