Je vaša postelja na pravem mestu?

Obdani smo z različnimi viri - vrstami sevanj. Sevanja so lahko elektromagnetna ali naravna - zemeljska. Vse oblike sevanj, v kolikor gre za večje intenzivnosti kot izpostavljenosti lahko vplivajo na naše zdravje. Ker so vse oblike sevanj nevidne očem, jih je mogoče meriti z različnimi aparati.

V praksi opažamo, da razna zemeljska sevanja, kot so podzemne vode, hartmannove in curryeve mreže ... velikokrat vzroki nerazložljivih obolenj. Zlasti je to opazno pri ljudeh, ki so zdravo živeli, kljub temu pa resneje zboleli.

POZICIJA POSTELJE VPLIVA NA ZDRAVJE
Osnovni znaki zemeljskih sevanj, kateri na nas delujejo zlasti med spanjem, se kažejo kot nerazložljiva jutranja utrujenost, pomanjkanje vitalne življenjske energije in vse slabše spanje z zbujanji. Pogosto so zbujanja ob istih urah, največ pa med 1. in 4. uro zjutraj. Dolgoročno začne slabeti slabi imunski sistem. To pa vodi do različnih bolezni, od kroničnih, pa tudi težjih.

BOLJŠE SPANJE, BOLJŠE ZDRAVJE
Različne institucije v svetu so dokazale, da je spanje na nepravem mestu povezavo z boleznimi, kot so diabetes, bolezni srca in žil, kapi, demenca ... Hitreje se staramo, nastajajo bolečinski sindromi (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni.
Razlogi so v imunskem sistemu, ki ne deluje več učinkovito, kar pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih), posledično je daljši čas okrevanja, to pa lahko vodi tudi v depresijo. Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo. Tu se lahko zgodijo napake, in sicer da se zdrave celice spremenijo v bolne.

Na problematiko zemeljskih sevanj je opozoril tudi Rudolf Breuss (ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov). V svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije je opozoril: »Vsi, kateri so zboleli za najhujšimi boleznimi, bi morali poklicati radiestezista, da preveri stanje ležišča, sicer tudi moja učinkovita proti rakava terapija ne more pomagati.«

POLOŽAJ POSTELJE KJER SPITE, NAM POVE KJE IMATE TEŽAVE
Z elektronskimi meritvami sevanj natančno analiziramo prostor in vaše ležišče.
Kjer ta sevanja prehajajo na telo med spanjem ali se križajo, to imenujemo patogena mesta oziroma bolezenska cona. Le-ta v hujših primerih povzroča tudi rakave tvorbe. Sevanja lahko spremenijo zapis DNK celice.

Ostali članki iz teme BIVANJE

May 18, 2020 216

Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na…
May 12, 2020 258

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…
May 10, 2020 1088

Enostavni triki za vedno čist dom

Verjetno nihče z veseljem ne čisti. Toda tudi to »neprijetno« obveznost si lahko naredite…
Apr 18, 2020 2838

Katerih 12 rastlin prinaša pozitivno energijo v vaš dom?

Obstaja veliko rastlin, ki lahko izboljšajo pretok energije, prinašajo srečo, ustvarijo…
Mar 29, 2020 227

Udobnost bivanja s toplotnimi črpalkami

Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan…