Udobnost bivanja s toplotnimi črpalkami

Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan so opremljene s sodobno invertersko tehnologijo, zagotavljajo nizko porabo električne energije in omogočajo natančni nadzor ciljne temperature za udobno in varčno ogrevanje. S tehnologijo Ecodan lahko pripravljamo sanitarno ali ogrevalno vodo s temperaturo do 55 °C pri zunanji temperaturi -10 °C ter delovanje sistema do -20 °C. Za izjemno nizke temperature je zanesljiva tehnologija Zubadan, ki ohranja nazivno ogrevalno moč in zagotavlja pripravo sanitarne ali ogrevalne vode s temperaturo 60 °C pri zunanji temperaturi -15 °C brez pomoči elektro grelca.

V letošnjem letu se obstoječim enotam toplotnih črpalk Mitsubishi Electric pridružuje nova R32 Eco inverter toplotna črpalka v treh različnih velikostih, in sicer 4,6 in 8 kW z oznako SUZ-SWM. Z novim izgledom in povečano zmogljivostjo z delovanjem do -20 °C so nove toplotne črpalke na hladivo R32 sposobne doseči 60 °C temperaturo pretoka vode, kar je za 5 °C višje kot predhodni modeli z hladivom R410A.

Z novo linijo Ecodan toplotnih črpalk smo dosegli še natančnejše avtomatsko prilagajanje ogrevalnega sistema, ki s funkcijo avtomatske prilagoditve sledi temperaturnim spremembam v bivalnih prostorih in spremembam zunanje temperature. Na podlagi sprememb temu primerno izračuna potrebno moč za ogrevanje prostora. Na ta način je zagotovljena ustrezna moč ogrevanja in prihranek električne energije. Vse toplotne črpalke imajo tudi možnost za priklop Wi-Fi vmesnika, ki skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in krmiljenje naprave na daljavo prek tablice, telefona ali računalnika.

Mitsubishi Electric toplotne črpalke ponujajo celovit ogrevalni sistem ter zagotavljajo vse ključne komponente za ogrevanje ali hlajenje. Med seboj so popolnoma usklajene, enostavne za uporabo, vgradnjo in vzdrževanje.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 98 98 ali nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Pomagali vam bomo izbrati pravo kombinacijo in vas usmerili na naše pooblaščene monterje v vaši bližini.

Promocijsko besedilo

Ostali članki iz teme BIVANJE

May 18, 2020 216

Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na…
May 12, 2020 258

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…
May 10, 2020 1090

Enostavni triki za vedno čist dom

Verjetno nihče z veseljem ne čisti. Toda tudi to »neprijetno« obveznost si lahko naredite…
Apr 18, 2020 2841

Katerih 12 rastlin prinaša pozitivno energijo v vaš dom?

Obstaja veliko rastlin, ki lahko izboljšajo pretok energije, prinašajo srečo, ustvarijo…
Mar 29, 2020 228

Udobnost bivanja s toplotnimi črpalkami

Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan…