Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na dodatni pipi. Njegova prednost je, da se filtrira samo vodo za potrebe pitja, s čimer se varčuje s filtrirno kapaciteto filtrirnega vložka. Filtrirni vložek vsebuje najkakovostnejše aktivno oglje iz kokosove lupine za katerega je značilno, da odstrani več sto različnih onesnaževalcev, ki so lahko prisotni v vodi. Poleg aktivnega oglja vsebuje še poseben filtrirni medij, ki iz vode odstrani težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).

 

 

filter-za-vodo-podpultni-pipa-matrikx-pb1 1

 

 

 

Slika: Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr podpultni, komplet s pipo

Iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme. Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.

V ohišju filtra je nameščen učinkovit filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) Matrikx® + Pb1 0,5 mcr (WQ in NSF certificiran) priznanega ameriškega proizvajalca KX Technologies, ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme.

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr podpultni, komplet s pipo se montira pod pomivalno korito. Kompletu priložena pipa za točenje filtrirane hladne vode se montira na pomivalno korito ali na pult poleg pomivalnega korita. Zaradi majhnih dimenzij se lahko montira tudi na prostorsko omejenih mestih.

 

dvojni-filter-za-vodo-podpultni-pipa-hf-u

Slika: Dvojni vodni filter HF-U Pb Ster-O-Tap® 0,02 mcr, podpultni, komplet s pipo

Iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), 99,9999 % bakterij in 99,99 % virusov. Dvojni vodni filter HF-U Pb Ster-O-Tap® 0,02 mcr, podpultni, komplet s pipo z ultra filtracijo zagotavlja 100 % čisto in mikrobiološko neoporečno vodo, boljšo od najboljše izvirske vode!

V prvem ohišju filtra je nameščen mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 5 mcr, 9 ¾", ki iz vode odstrani rjo, pesek, mivko, mulj, blato in fine delce. S tem ščiti naslednji filtrirni vložek.

V drugem ohišju filtra je nameščen filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) HF-U Pb Ster-O-Tap® 0,02 mcr s kapilarno membrano (NSF certificiran) priznanega evropskega proizvajalca Atlas filtri, ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), 99,9999 % bakterij in 99,99 % virusov.

Dvojni vodni filter HF-U Pb Ster-O-Tap® 0,02 mcr, podpultni, komplet s pipo se montira pod pomivalno korito. Kompletu priložena pipa za točenje filtrirane hladne vode se montira na pomivalno korito ali na pult poleg pomivalnega korita. Zaradi majhnih dimenzij se lahko montira tudi na prostorsko omejenih mestih.

kapljica-vodni-filter-BIG


Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA
041 555 270 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.vodni-filter.si

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme BIVANJE

May 18, 2020 193

Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na…
May 12, 2020 251

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…
May 10, 2020 1079

Enostavni triki za vedno čist dom

Verjetno nihče z veseljem ne čisti. Toda tudi to »neprijetno« obveznost si lahko naredite…
Apr 18, 2020 2716

Katerih 12 rastlin prinaša pozitivno energijo v vaš dom?

Obstaja veliko rastlin, ki lahko izboljšajo pretok energije, prinašajo srečo, ustvarijo…
Mar 29, 2020 214

Udobnost bivanja s toplotnimi črpalkami

Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan…