Izvir najčistejše vode v vašem domu

Zadostna količina čiste vode je ključnega pomena za dobro zdravje in vitalnost. Čista voda pa prav gotovo ni voda, ki vsebuje klor, pesticide, težke kovine ali celo rakotvorne trihalometane (THM). Trihalometani nastanejo kot stranski produkt v reakciji klora z organskimi snovmi v vodi.

Za filtriranje vode celotnega objekta, stanovanjske hiše ali stanovanja se priporoča kombinirani filter za vodo, ki poleg mehanskega filtra vsebuje še filter z aktivnim ogljem. Aktivno oglje odstrani več sto različnih onesnaževalcev, ki so lahko prisotni v vodi. Glede na to, da smo v zadnjem stoletju spustili v okolje več kot 100.000 različnih sintetičnih snovi, ki v končni fazi vedno pristanejo v vodi, je uporaba takega filtra zelo smotrna.

trojni-vodni-filter-triplex-pro


Trojni vodni filter za hišo Triplex Pro
Za filtriranje vode celotnega objekta, stanovanjske hiše ali stanovanja. Montira se na glavni vod vode. V filtru so zaporedno nameščeni trije filtrirni vložki, ki iz vode odstranijo rjo, pesek, mivko, mulj, blato, delce velikosti 5 mikronov, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). Prednost filtra je, da vsebuje aktivno oglje GAC pridobljeno iz kokosove lupine, ki velja za najboljše in patentiran filtrirni medij KDF® 55. KDF® 55 poleg odlične čistilne sposobnosti deluje antibakterijsko in do 15 krat podaljša življenjsko dobo aktivnemu oglju.

filter-za-vodo-big-blue-duplex-pro


Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex Pro
Zmogljiv vodni filter za temeljito filtriranje vode celotnega objekta, stanovanjske hiše ali stanovanja. Montira se na glavni vod vode. V filtru sta zaporedno nameščena dva filtrirna vložka, ki iz vode odstranita rjo, pesek, mivko, mulj, blato, delce velikosti 5 mikronov, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). Filter odlikuje trostopenjska filtracija 30-10-5 mikronov (kot, da bi imeli tri ločene filtre), ki iz vode odstrani 99,98 % delcev velikosti 5 mikronov. Pomembna prednost filtra je, da vsebuje aktivno oglje GAC pridobljeno iz kokosove lupine, ki velja za najboljše in patentiran filtrirni medij KDF® 55. KDF® 55 poleg odlične čistilne sposobnosti deluje antibakterijsko in do 15 krat podaljša življenjsko dobo aktivnemu oglju. Dodatna odlika tega filtra je, da vsebuje 4,5 krat več aktivnega oglja, kar zagotavlja daljšo avtonomijo in temeljitejše očiščenje, saj voda zaradi večje površine počasneje prehaja skozi plasti aktivnega oglja, zaradi česar je kontaktni čas med vodo in aktivnim ogljem, ki je ključnega pomena za temeljito filtracijo, daljši. Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex Pro zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.

magnetni-nevtralizator-vodnega-kamna-2MF-Atlas-Filtri


Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna in s tem zagotavlja učinkovito zaščito vodovodne napeljave, ventilov, grelcev, pomivalnih in pralnih strojev, pip, tušev, wc kotličkov in drugih naprav pred vodnim kamnom. Priporoča se vgradnja takoj za vodnim filtrom.

kapljica-vodni-filter-BIG


Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA
041 555 270 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. '; document.write(''); document.write(addy_text82054); document.write('<\/a>'); //-->\n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.vodni-filter.si

Ostali članki iz teme BIVANJE

Sep 11, 2020 392

Izvir najčistejše vode v vašem domu

Zadostna količina čiste vode je ključnega pomena za dobro zdravje in vitalnost. Čista…
Aug 03, 2020 713

Solna infra kabina Home Deluxe

Za popolno regeneracijo telesa in duha Se spomnite občutka, ko nas morski veter lepega…
Jul 31, 2020 565

Prezračevanje prostorov – ugodno vpliva na naše zdravje

»Še nikoli v zgodovini človeštva nismo toliko časa preživeli v zaprtih prostorih, kot v…
Jul 29, 2020 558

Povsod je lepo ... s klimo

V tople dneve smo zakorakali z novo oglaševalsko kampanjo z naslovom: Povsod je lepo ...…
Jun 04, 2020 850

Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na…