Predstavitev operacije Novo rojstvo

Januarja je v Zasavju zaživel nov ekološki projekt. Operacija z naslovom Novo rojstvo poteka v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020, in sicer v sklopu izbora na 1. Javnem pozivu Partnerstva LAS Zasavje. Operacija se sofinancira iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Operacijo bodo izvajali Tandem Zagorje, društvo za enake možnosti in celostni razvoj, ki je hkrati tudi nosilec operacije, ter dva partnerja, Varstveno delovni center Zagorje in podjetje Tridea d.o.o.

logotipi-enaki

Gre za inovativen pristop osveščanja javnosti oziroma najmlajših skozi zabavno in poučno igrico Minka Pločevinka v izvedbi uporabnikov Varstveno delovnega centra in hkrati inovativen pristop integrirane zaposlitve oseb s posebnimi potrebami kot eko-ambasadorjev. Pripravili bomo tudi okroglo mizo - medgeneracijski pogovor in še mnogo zanimivih in poučnih aktivnosti o katerih bomo spregovorili na novinarski konferenci.

Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi operacije Novo rojstvo, ki bo v ponedeljek, 5. marca 2018 ob 10. uri v poslovni stavbi Varstveno delovnega centra, Cesta 9. avgusta 59, Zagorje ob Savi.

Operacijo Novo rojstvo bosta predstavili dr. Špela Režun, direktorica Varstveno delovnega centra Zagorje in Jelena Jerin, predsednica društva Tandem Zagorje.

 

Ostali članki iz teme EKOLOGIJA

Dec 09, 2019 93

Eko darila

Se sprašujete, kaj bi letos podarili vašim najbližjim? Iščete ideje, s katerimi bi jih…
Sep 13, 2019 159

Eko in zdravo tudi po 18. Ekoprazniku

V soboto, 7. 9. 2019 je na Ljubljanski tržnici na Pogačarjevem trgu že osemnajstič…
Jun 16, 2019 211

Naučimo že naše najmlajše

Se zavedamo, da smo mi tisti, ki odločamo, kakšen svet bomo zapustili našim otrokom?…
Mar 17, 2019 343

Reciklirajte ali ponovno uporabite

Večina steklenic je izdelanih iz trajnih materialov, kot so pesek, natrijev karbonat in…
Mar 17, 2019 285

Zaključek operacije Novo rojstvo

Januarja lani je v Zasavju zaživel nov ekološki projekt Novo rojstvo, ki je simbol nečesa…