Prikličite ljubezen v svoje življenje

Staro leto se izteka, bliža se novo in naše misli so že zazrte v prihodnost.

Kaj ko bi v leto 2020 vstopili z novo energijo, energijo, ki vam bo v oporo, da dosežete zastavljene cilje?

Naj vam pri tem pomagajo Vilinski simboli. Ti so odlično orodje za privabljanje ljubečih in podpirajočih energij, talentov in odločitev, ki delujejo v vaše najvišje dobro. Zaščitili vas bodo in vas opogumili, da kreirate ideje, s katerimi boste nadzorovali vašo usodo.

Tokrat bomo podarili kar tri nagrade: 2 x amulet s simbolom ljubezni in 1 x s simbolom sreče.

Vilinski znak ljubezni uporabite tedaj, ko si želite priklicati več ljubezni v svoj vsakdan. Pomaga vam tudi pri iskanju sreče v partnerskih zvezah in vas popelje na romantično pot vznemirljive zaljubljenosti, na kateri boste hodili po oblakih, ali pa vsaj nekaj centimetrov nad tlemi!

Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite spletni obrazec.
Nagradna igra poteka od 20.12.2019 do 3.1.2020, seznam nagrajencev pa bomo objavili na naši spletni strani https://www.bogastvozdravja.si/  6.1.2020.

Nagrade bodo nagrajenci prejeli po pošti.

 

Strinjam se s splošnimi pogoji nagradne igre *
S prijavo na nagradno igro soglašate, da Tridea d.o.o. hrani in uporablja moje podatke v trženjske namene ter za namene obveščanja o novostih na Vaš naslov, katerega ste navedli ob prijavi. *
S prijavo na nagradno igro soglašate, da partner nagradne igre hrani in uporablja moje podatke v trženjske namene ter za namene obveščanja o novostih na Vaš naslov, katerega ste navedli ob prijavi. *