Zakaj še nimam partnerja, ki si ga želim?

Opazovala sem energijsko polje mlade ženske, ki je sedela pred mano. S svojo jasnovidno sposobnostjo, sem na njeni levi strani videla, kako v pozoru stoji silhueta bojevnice.
Njene besede so bile polne hrepenenja in upanja, njeno srce se je med govorjenjem odpiralo. Temni oblački energije, ki so zastirali srce, so se umikali. V moji bližini se je počutila varno, sprejeto, zato je zmogla pogum, da se razkrije.

Anita Kejžar Škulj, Certificiran Life coach, vodnica za osebna iskanja

Ivana je bila poklicno uspešna ženska v poznih tridesetih. Svojo energijo je do kakega leta nazaj usmerjala v doseganje položajev na področju, rezerviranem predvsem za moške. Njen način delovanja je bil po večini mentalen, analitičen. S tem ni nič narobe. Kljub vsemu pa je potrebno, če se želimo dotakniti polja ljubezni, razviti še druga orodja. Se znate odpreti ljubezni?

Kako v svoje življenje pritegnemo partnerja?
V Ivani se je šele pred kratkim prebudilo hrepenenje, da si ustvari prostor za partnerja. Začutila je, da je sedaj čas, hkrati pa je na srečanjih govorila o tesnobi, ali jo bo njen moški sprejel tako kot je, ali bo v njej prepoznal tisto edino žensko, ki se ji bo zavezal. S temi vprašanji, ki si jih je spontano postavila, je začela potovanje k sebi.

Energijsko polje nosi zapise o preteklih izkušnjah
Tako kot pri Ivani, so tudi v vašem energijskem polju zapisi tudi o preteklih partnerstvih. Tako tistih, kjer smo bili prizadeti, kot tudi tistih, kjer smo doživeli izpolnitev. V polju vibrirajo z določeno frekvenco, ki povzroči, da k sebi pritegnemo točno določene ljudi. Močna čustva, ujeta v dogodek, ustvarijo svojstveno energijsko polje. Ta živi samostojno naprej, dokler se ga ponovno ne dotaknemo in razrešimo. Vse to je povezano z razvojem osebnosti. Naša dušna inteligenca, pa je neviden dirigent, ki stoji zadaj. Kaj to pravzaprav pomeni ? Vse se nam zgodi z namenom. V svoje življenje bomo pritegnili nekoga, ki nam bo pomagal razvozlati vozle, ki so se nabrali v našem preteklem življenju.

Vpogled v Ivanino polje razkrije močno ljubezensko zgodbo. Čas plemenske družbe. Takrat je živela kot ženska. Bila je vodja, bojevnica. Ob sebi je imela moškega, močnega bojevnika. V njegovih očeh je bila edina ženska. Ljubezen, ki sta si jo izkazovala, je bila pristna in čista. Ne da bi se tega v resnici zavedala, Ivana ponovno išče »svojega »moškega. Od moških, ki jih srečuje sedaj, ne zahteva nič manj kot to, kar je nekoč že imela. Ko začuti, da ji tega ne bodo mogli dati, se v njej zbudi potreba po kontroli in partnerstvo čez določen čas razpade. To je njen način, da sproži konec.

Kako kljub razočaranju izberete pogum za iskanje prave ljubezni?
Ivana sedaj razume, zakaj se v njej prebujajo občutja ljubosumja in pretiravanja v zvezi s potrditvami. Ti občutki so v resnici njeni smerokazi. Pri njej ne gre za to, da bi bila izbirčna in da išče popolnega moškega . Povem ji, da z njo ni nič narobe. Potrebuje to slišati. Njeno srce pa potrebuje to slišati od nje.

Ali veste, da s sprejemanjem sebe odprete prostor ljubezni?
To je stavek, ki bi ga moral vsak od nas slišati milijonkrat na dan. Dokler ga ne ponotranjimo in se ga zavemo. Včasih se ujamete v družbene vzorce. Motijo vas opazke okolice, pričakovanja družine. Nekatere, ne da bi se tega zavedali, prevzamete za svoje. To pomeni, da mislite, da morate živeti na določen, družbeno potrjen način. Strah vas je prisluhniti svojemu srcu, ki natančno ve, kaj si želite. S sprejemanjem svoje edinstvenosti odprete prostor ljubezni.

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Jun 04, 2020 119

4 ključni nasveti, če letos načrtujete poroko

Dovolita si več. Presenetita vajine prijatelje z izvirno sceno, domišljeno logistiko in…
May 22, 2020 257

Kako izkazati naklonjenost?

V partnerski odnos je potrebno vložiti veliko energije in truda, da se dolgoročno obnese.…
May 15, 2020 1931

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev
Apr 23, 2020 494

Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev - Ključna je dieta

Ali ste vedeli da vsaka deseta ženska trpi za sindromom policističnih jajčnikov (PCOS),…
Apr 23, 2020 191

NOVO! Člani ona-on.com odslej prejmejo ugodnosti vrhunskih ponudnikov s področja zdravja in dobrega počutja

Presenečenje, za 19. rojstni dan obdarujemo naše člane! Zanje smo združili top ponudnike…